adım adım birikim

nasip kısmet tabi canım bakalım 1 evladım var şükür yazıldıysa kaderimize kardeşi olur Allah olmayanlara da evlat nasip etsin
zelalke canım tabi ki senin bileceğin bir durum ama yaşın var 15 ay da olmuş evleneli
evinizi de aldınız yavaş yavaş düşün derim
Sonra 2. yi istersen yaş ilerliyor insanı bir telaş kaplıyor

nasip kısmet tabi canım bakalım 1 evladım var şükür yazıldıysa kaderimize kardeşi olur Allah olmayanlara da evlat nasip etsin
zelalke canım tabi ki senin bileceğin bir durum ama yaşın var 15 ay da olmuş evleneli
evinizi de aldınız yavaş yavaş düşün derim
Sonra 2. yi istersen yaş ilerliyor insanı bir telaş kaplıyor

teşekkürler canım haklısın tabi. aslında adet döneminde gidecektim işlerim çıktı. arkadaşım hastanede calışıyor adetin 2. günü bi gel dedi baktır. inşallah önümüzdeki hastalık zamanında giderim..

evet canım haklısın. ben bi hormonlarıma baktırırım sonra da bakarız artık Allah kısmet ederse olur inşallah

Tek kelimeyle süpeeeeeer.... güzel tavsiyeler. bu topiği de takibe aldım :)

Canım siz bilirsiniz ama çok da ertelemek gerektiğini düşünüyorum. Olacağı kesin değil olsa bir sıkıntı çıkmayacağını bilemiyoruz. Allah herkese nasip etsin inş.

k.validen nasıl sıkıştırıyor? tenhada veya kalabalıkta ben torun istiyorum mu diyor?

hayırlı olsun bebişiniz

valla hem kalabalıkta hem yalnızken dile getiriyor sürekli..
Ayıp valla... Tamam torun istiyor da yani... Sizinde kendinize göre bir hayatınız var. Bu tip şeyleri ben hayata karışmak olarak algılıyorum. Siz elinizle kendinizi ne zaman hazır hissediyorsanız bence o zaman yapın çocuğu :)

doğru diyorsun.. zaten eşimle de aynı fikirde olduğumuz için sırf onlar istiyor diye tamam yapalım diyecek kişiler değiliz.. ha ama benim tabiki ilerde sorun yaşamamak adına bi hormon testi yaptırmam da gerekli..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…