adım adım birikim

Canım fazla yüklü bir miktar çekmemişsin. Hem srkadaşların dediği gibi sadece 1 taksit düşecekmiş.. Meblağ biraz fazla olsaydı en azından birazını kapatırdın borcunu. Taksitlerin tutarı da fazla yüksek değil 450 tl imiş hem. Yani birikimine dokunma bence. O taksitler odenir gider. :)

meraba kızlar..nasılsınız..bende bu ara pek takılamıyorum..Günler biraz yoğun geçiyor..Birde bebek haberi aldım Kızmdan sonra uzun zamandır beklenen bir bebekti..Rabbim sağlıklı ve sıhhatli kolarımıza almayı naip eylesin inşallah..Birikime tam gaz devam..Bu ara hastane masrafları çıktı tabi..Hedeften şaşmak yok inşallah..

Ayy ablacım çok sevindim... Sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbim :)

ben olsam kapatırdım çünkü düşecek meblağ 313 tl de pek azımsanacak birşey değil.. yine birikimimi borç varmış gibi yapardım

maşşallahh.. Allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin.. benim daha bebiş yok.. biraz daha beklemek istiyorum hayırlısı bakalım..

Amin inşallah canım benim..Benim kızım 8 yaşında canım..3 yıl önce olsun dedik ama bu zamana kadar bekledik işte olmadı..Ara vermek sıkıntı oldu.. geçen yıl bir düşük yaşadım..Umarım bu defa sağlıkla kucağıma alırım..Rabbim isteyen herkese de versin...Senin ilki kaç yaşında?

teşekkürler canım..Rabbim zamanı geldiğinde sağlıkla sıhhatle versin inşallah

benim oğlum daha 2.5 yaşında ama çevre baskısı ve yaşımın da 32 olması itibariyle kafam karışıyor
35 olmadan 2. çocuğu yapsam iyi olur gibi
kimisi de yaşları yakın olsun beraber büyürler diyor
gerçi ben hazır hissedince rabbim de nasip ederse olacak inşallah

bende 35 e gireceğim canım doğduğunda..yaş faktörü önemli kendini hazır hissettiğinde bence başla canım benim..çünkü biz istediğimizde hemen olmama ihtimalide oluyor..Bak benim kızımla 9 yaş fark olacak aralarında.. çok fazla oldu ama yinede kızım kardeşsiz kalmasın istedim

nice güzel yılların olsun inşallah... ne kadar zamandır evlisin ?

15 aylık evliyim canım
tabiki en uygun zaman senin hazır hissettiğin zaman olmalı canım..Ama sana naçizane tavsiyem uygun bi zamanda kadın doğuma gidip hormon testi yaptırıp yumurta rezervlerine falan baktırsan iyi olur... mesela diyelim bi proplem var bu problemin giderilmesi bile belli bir zaman alıyor.. Tabi o arada beklerken yaşda ilerliyor.. Hiçbişey çıkmazsa rahat rahat beklersin istediğin zamanı..mesela ben bir kızım olunca dedimki ikinci de istediğim zaman olur nasıl olsa ilki oldu..Düşün 3 yıldır arıyorum..Yaşadığım tecrübelere dayanarak öneride bulunuyorum :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…