-
- Konu Sahibi Bensendetutuklukaldim
- #1.701
Tesekkur ederim canim alirken dikkat edecegimKulpsuz isteyince veriyor kuyumcular
Çeyrek altında kurdele falan takmaya yarayan o kulp altın değil, alırken gramaya dahil oluyor ama satarken düşüyorlar, dolayısıyla kulpluyu bozdurunca zarar ediyor insanlar
Bizimkiler bordo... Bizimde üst dolaplar beyaz. Gerçi mutahit oyle seçmiş ama bu renkte tercih edilebilir leke belli etmemesi için.. En azından siyah kadar belli etmez :)dün bankaya kredi için imzam gerekliymiş eşim aradı beni almaya geldi imzayı attım. bugün de tapu işleri bankanın son işleri bitecek inşallah ayy akşama kadar kredi parası da yatsa işler bitmiş olacak.. çok şükür yaa. sonra yapacağım ilk iş eve gitmek mutfak dolaplarının kapakları takılmamıştı yetişebilsem rengini değiştirecem.. üst dolaplar beyaz altlar siyahmış ama siyah çok leke belli eder diye altları da beyaz yapmayı düşünüyorum. sizin fikirlerinizi de almak isterim. mutfak dolapları için ne renk önerirsiniz kızlar??
teşekkürler canım.. Allah olmayan herkese nasip etsin:)Günaydınzelalke hayırlı olsun eviniz
Ben olsam biriktirdiğim paradan ödemezdim olsun borç ödenir ama aynı şekilde birikim yapamaya bilirsin benim fikrimarkadaşlar merhaba size birşey danışmak istiyorum..
kredi kartı borcumu toparlamak için 5 bin tl kredi çekmiştim 12 aylığına. 3 taksitini ödedim 9 aylık borcum kaldı..
birkaç ayda biriktirdim 3900 tl koydum kenara ..
krediyi hemen kapatırsam 313 tl faiz indirimi oluyor 1 taksit düşüyor hemen hemen..
sizce krediyi kapatayım mı hemen?
450 tl 9 ay ödeyeceğim eğer kapatmazsam
tamamen kapatabilsen neyse ama sadece bir taksit düşecekmiş bence birikmiş parana dokunmaarkadaşlar merhaba size birşey danışmak istiyorum..
kredi kartı borcumu toparlamak için 5 bin tl kredi çekmiştim 12 aylığına. 3 taksitini ödedim 9 aylık borcum kaldı..
birkaç ayda biriktirdim 3900 tl koydum kenara ..
krediyi hemen kapatırsam 313 tl faiz indirimi oluyor 1 taksit düşüyor hemen hemen..
sizce krediyi kapatayım mı hemen?
450 tl 9 ay ödeyeceğim eğer kapatmazsam