- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.255
- 598
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
sen öğretmendin değil mi?
hatırlıyormusun bilmem ben onun için gaflet olduğunu ve hata olduğunu belirtip kaldırtmıştım ki ve ben içerikten değil içerik silmekten banlanmıştım
hiç yoktan vahiymi indi ne demek gayet masumane yazılmış zikir edilmiş ALLAH cc ismine hayır konuya yorumunu yap çık provake etme
sana yakışıp yakışmadığınada sen karar ver
her gün bakıp ALLAH cc şükrediyorum bugünümüze hamdolsun diyorum
neden bakmayım
hayır laf yetiştirmeye alışmış insanlar kendini yetiştiremiyor diyor bi facebook düşünürü
neyse lamelif ikimizde kpss ye giricez ama benim ders calışmam lazım ama sen takılmaya devam et burda nasıl olsa sana sorular ve cevapları gelir sağdan soldantabii sen bilirsin afiyetler olsun
devam et hakkımı helal etmiyorum sananeyse lamelif ikimizde kpss ye giricez ama benim ders calışmam lazım ama sen takılmaya devam et burda nasıl olsa sana sorular ve cevapları gelir sağdan soldan
bende benim doğacak cocuklarımın annemin babamın hakkını kim kutulara dolduruyosa ve onlara oy veriyosa onlara etmiyorum aminedevam et hakkımı helal etmiyorum sana
ben günahsız değilim hiç bi zamanda böyle bi iddiam olmadı ancak seni sofuly gibi bi nickin vardı oradan hatırlıyorum çok değiştin çokO zaman insanlara cirkin derken ben neyim dersin bundan sonra Amine. Ilk taşı en gunahsiz olaniniz atsın degil mi?
Ayrıca cok masumane gelmesi ayni dusuncede oldugunuz içindir. Allah Ak partinin yaninda demek bana hic masumane gelmedi acikca da sordum.Ne demek Rabb Akpnin yaninda. Siz kimsiniz kendinizi ne goruyorsunuz? Neye neden karsi ciktigimi anlamiyorsaniz Akpnin insallahtan neden rahatsiz olduguna bakin.
bende benim doğacak cocuklarımın annemin babamın hakkını kim kutulara dolduruyosa ve onlara oy veriyosa onlara etmiyorum amine
ne kafası bu amine ayran kafasımı nasıl cvplar bunlartaabii eğer gerçekse ahrette çıkar bende helal etmem o zaman dert etme sen ve ALLAH cc BİZİMLE olsun inşallah ve doğru karar vermemizi nasip etsin ( dilerim ALLAH tarafmı tutuyor diyen bi zeka parıltısı ile karşılaşmam)
haaa iftira ise ve buna ortaksan hiç düşündün mü ?
ya neresi iftira Allah aşkına kendinizi kandırmayı bırakın yazardım aslında sebeplerini ama sonra mahkemeyle şunla bununla uğraşmak istemiyorum sana en basitinden bi soru bilal neden yandaş tv lere cıkıp ben kaçmadım diye açıklama gereği duydu ?ne idüğü belirsiz bir twetter trolünün attığı bir tweet neden ciddiye alındı? ben bunları yazıcam ama sen cevap vermıyceksın o yuzden bana iftira falan deme ha eger ki iftiraysa otekı tarafta gel altıma bir odunda sen at aminetaabii eğer gerçekse ahrette çıkar bende helal etmem o zaman dert etme sen ve ALLAH cc BİZİMLE olsun inşallah ve doğru karar vermemizi nasip etsin ( dilerim ALLAH tarafmı tutuyor diyen bi zeka parıltısı ile karşılaşmam)
haaa iftira ise ve buna ortaksan hiç düşündün mü ?
ya neresi iftira Allah aşkına kendinizi kandırmayı bırakın yazardım aslında sebeplerini ama sonra mahkemeyle şunla bununla uğraşmak istemiyorum sana en basitinden bi soru bilal neden yandaş tv lere cıkıp ben kaçmadım diye açıklama gereği duydu ?ne idüğü belirsiz bir twetter trolünün attığı bir tweet neden ciddiye alındı? ben bunları yazıcam ama sen cevap vermıyceksın o yuzden bana iftira falan deme ha eger ki iftiraysa otekı tarafta gel altıma bir odunda sen at amine
bak ben sana kk nın kurucusu olan kazenle aramızda gecen bir diyaloğu anlatayım ;sen ahret alemini çok basite alıyorsun öncelikle bunu söylemeden geçemeyeceğim YAPMA
açıklama yapmasa neden yapmadı nerelerde yapsa neden yaptı
yahu adam kaçtı kaçtı diye çığırtkanlıklar yapıp fotoğraflara montaj dediniz
ben nerde kime ne zaman cevap vermemişim ?
bak ben sana kk nın kurucusu olan kazenle aramızda gecen bir diyaloğu anlatayım ;
K; ben seni bir konuyla alakalı suçlasam naparsın ?
T;kendimi savunuruuuuummm
K;hayır napman lazım biliyomusun?
T;?
K;önce suçlu oldugumu kanıtla ondan sonra suçla demelisin dedi.yanı olay boyle amine bence cıddiye alıp cıkmamalıydı ayrıca ordan beni cok tanıyomus gıbı yazma benım nereyi ne kadar ciddiye aldıgımı asla bilemezsın
bilmiyor musun canım,en en en dindarlar akepeliler.onun için bizlerin başörtüsünü de,ibadetimizi de sorgularlar,diğerleri de ne diyorsunuz siz demezler ama onlara karşı bir kelime geldi mi hemen savunmaya geçerler.Sanırsın akpartiye oy vermeyenler patatese tapiyor.
biz mesela bu seneki yılbaşı kutlamamızı ailecek 1 Kasım'a aldık. eskiden dansöz izlerdik, artık seçim sonucu izliyozNeyse az kaldı tv nin karşısında çerezimi alıp izlicem mis gibi geçen seçimde olduğu gibi inş.
biz mesela bu seneki yılbaşı kutlamamızı ailecek 1 Kasım'a aldık. eskiden dansöz izlerdik, artık seçim sonucu izliyozama tombala olayına bi çare bulamadık
Ben hep ayniyim senin isine gelmiyordur. Bal gibi de benim kastettigim gibi söyledi. Hayir yani bu duruma alisigim ama gina geldi artik.ben günahsız değilim hiç bi zamanda böyle bi iddiam olmadı ancak seni sofuly gibi bi nickin vardı oradan hatırlıyorum çok değiştin çok
cimcimenin orada öyle bi kastı olmadığını adın gibi biliyorsun esra samimi ol samimi
benmi niyet okuyucu oldum şimdi tamam haklısınBen hep ayniyim senin isine gelmiyordur. Bal gibi de benim kastettigim gibi söyledi. Hayir yani bu duruma alisigim ama gina geldi artik.
Benim niyet okuyuculugum yok Amine ne yaziliyorsa ona gore yorum yaparım. Orada Akpnin yaninda ifadesi ortaya çıkıyorsa tepkimi de koyarim. Ama sen masallah niyet okuyuculuguna baslamissin. Samimiyet konusunda gunahimi aliyorsun baska da bi sey demiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?