- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.255
- 598
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
Bunu kimse söylemez zaten Rabbim yanimizda diyerek herhangi bir partiyi kastetmiyorsan sorun yok.taabii eğer gerçekse ahrette çıkar bende helal etmem o zaman dert etme sen ve ALLAH cc BİZİMLE olsun inşallah ve doğru karar vermemizi nasip etsin ( dilerim ALLAH tarafmı tutuyor diyen bi zeka parıltısı ile karşılaşmam)
haaa iftira ise ve buna ortaksan hiç düşündün mü ?
Bunu kimse söylemez zaten Rabbim yanimizda diyerek herhangi bir kastetmiyorsan sorun yok.
Neden anlamak istemiyorsunuz? Siyasette herkesin ortak degeri onem verdigi seyleri sahiplenmek provoke ediyor.
Sen tek basina iktidar olucaz Rabbim yanimizda dersen ben de eee biz Akpli olmayanlar olarak ne oluyoruz ? Derim.
Bak ben Turk dili ve edebiyati öğretmeniyim Amine. Cok şükür okuduğumu anlayabiliyorum. Mesajda "Tek basina iktidar olacagiz Rabbim yanimizda " yazıyor. Burada niyet okuyuculugu yapmaya gerek var mi? Gayet acik bir mesaj istersen ozne yuklem ayirayimbenmi niyet okuyucu oldum şimdi tamam haklısın
Selametle Amine.hayır ne yi kast ediyor olabilirim ALLAH aşkına oktarmı izliyosunuz bilmiyorumki
ALLAH cc doğrunun yanındadır bizde doğru olduğunu dşündüğümüz taraftayız o kadar
eğer sen ve senin desteklediğin ideoloji doğruysa inşallah o geçer başa
ALLAH cc en doğruyu bilir unutma
o değilde hissediyorum bu muhabbet çok acayip yere gder benden bi başkası alıntı yaparsa devam etmem cevap vermem
ne demek istediğimi hala anlamadıydan özel mesaj at yada bu şekilde devam etmeyelim
Selametle Amine.
Cümleyi ögelerine ayırmaya kadar girmeden önce, bazı üyelere ücretsiz Türkçe dersi verseniz keşke. Konuşabiliyorlar da yazamıyorlar. Anlamada da sıkıntı var biraz. Mesela;Bak ben Turk dili ve edebiyati öğretmeniyim Amine. Cok şükür okuduğumu anlayabiliyorum. Mesajda "Tek basina iktidar olacagiz Rabbim yanimizda " yazıyor. Burada niyet okuyuculugu yapmaya gerek var mi? Gayet acik bir mesaj istersen ozne yuklem ayirayim
Bence şu an senin parmaklarına daha yazık be kavun kokusu...
Kendini yara mı sanıyorsunAllah'ım bu ne özgüven
Yarası olan sensin ki bak direkt atladın.
İmla kurallarına uy, büyük harfe küçük harfe dikkat et diyen yok. Türkçe yaz yeter. İlkokulda öğretiyorlar bak, bitirmediysen normal. Bitirdiysen ayıp ve yazık sana harcanan emeğe.
O yazının internetten alıntı olmadığı ne malumBence şu an senin parmaklarına daha yazık be kavun kokusu...
Çünkü bir kere evet, insanlara kendini ispatlamak için (tahmin ettiğime göre yanında bir akıl hocası varken ) ulvi bir yazı yazmıştı 0 hatalı.
'Bakın benimle uğraşmayın hihi gördünüz mü böyle de yazarım istersem taam mı!! '
tarzında da kabadayılanmıştı.
Bırak herkez istedi gb davransın.
Nato mermer nato kafa çünkü.
Büyük ihtimalle.O yazının internetten alıntı olmadığı ne malum
İşleri güçleri arak çünkü
Sadece senin Rabbin mi kötüler ceza alsaydı dünya daha adil olurdu oylar calinmasaydi insanlar bu kadar herseye göz yummasaydi kimse zengin olamazdı saraylar olmaz açlıktan kimse ölmezdi çok şükür ki Allah görüyorRABBIM bizim yanimizda
Sürüden ayrılanı kurt kapar diye Necmettin Erbakan da demişti biliyormusun?Tek başınıza gelip yazamıyorsunuz en az 2 li gruplar halinde takılıyorsunuz. Hak veriyorum tabi aman dikkat edin sürüden ayrılanı kurt kapar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?