Adil Gür'ün 1 Kasım araştırmasından şaşırtıcı sonuçlar: AK Parti yüzde 47...

Bunu kimse söylemez zaten Rabbim yanimizda diyerek herhangi bir partiyi kastetmiyorsan sorun yok.

Neden anlamak istemiyorsunuz? Siyasette herkesin ortak degeri onem verdigi seyleri sahiplenmek provoke ediyor.

Sen tek basina iktidar olucaz Rabbim yanimizda dersen ben de eee biz Akpli olmayanlar olarak ne oluyoruz ? Derim.

Son düzenleme:

hayır ne yi kast ediyor olabilirim ALLAH aşkına oktarmı izliyosunuz bilmiyorumki
ALLAH cc doğrunun yanındadır bizde doğru olduğunu dşündüğümüz taraftayız o kadar
eğer sen ve senin desteklediğin ideoloji doğruysa inşallah o geçer başa
ALLAH cc en doğruyu bilir unutma
o değilde hissediyorum bu muhabbet çok acayip yere gder benden bi başkası alıntı yaparsa devam etmem cevap vermem
ne demek istediğimi hala anlamadıydan özel mesaj at yada bu şekilde devam etmeyelim

benmi niyet okuyucu oldum şimdi tamam haklısın
Bak ben Turk dili ve edebiyati öğretmeniyim Amine. Cok şükür okuduğumu anlayabiliyorum. Mesajda "Tek basina iktidar olacagiz Rabbim yanimizda " yazıyor. Burada niyet okuyuculugu yapmaya gerek var mi? Gayet acik bir mesaj istersen ozne yuklem ayirayim

Selametle Amine.

Cümleyi ögelerine ayırmaya kadar girmeden önce, bazı üyelere ücretsiz Türkçe dersi verseniz keşke. Konuşabiliyorlar da yazamıyorlar. Anlamada da sıkıntı var biraz. Mesela;
herkez,
kime hakaret ettini bil (hakaret ettiğini bil)
azımdan ne çıktını bilirim (ağzımdan ne çıktığını bilirim) gibi içler acısı durumlar.
Düzeltsin diye uyarınca da sabrım sınanıyor diye feryat figan falan.

illaki imla kurallarina dikkat edilecek diyebir kural yok anlasildimi. Okuyamıyorsan yazilarimi es gec ,ama es geçemezsin değil mi ? Yaran var çünkü

Kendini yara mı sanıyorsun Allah'ım bu ne özgüven
Yarası olan sensin ki bak direkt atladın.
İmla kurallarına uy, büyük harfe küçük harfe dikkat et diyen yok. Türkçe yaz yeter. İlkokulda öğretiyorlar bak, bitirmediysen normal. Bitirdiysen ayıp ve yazık sana harcanan emeğe.

Orada lafi kime soyledigin aşikar evlat! istedim mi gayet duzgun yazabildigimi bu forumda herkese gostermistim . Ama istemiyorum boylesine kisaltarak yazmak hosuma gidiyor kolayima geliyor . Ha sizin gbi bebelerede oyun cikiyor iste sayemde kendi seviyenizde takilip duruyorsunuz

Elbette kendi seviyemde takılmayı tercih ederim. Seninki seviye değil bak, sıfır noktası; istersen başlangıç noktası da de.
22 yaşında olan sen bebe olmuyor da senden büyük olan ben mi oluyorum? Dil bilgisini geçelim, matematiğin de yok.
Bilemezdim yaşını dersen de, o zaman bilmediğin konularda ahkam kesmeme terbiyesi de yok.

Bence şu an senin parmaklarına daha yazık be kavun kokusu...
Çünkü bir kere evet, insanlara kendini ispatlamak için (tahmin ettiğime göre yanında bir akıl hocası varken ) ulvi bir yazı yazmıştı 0 hatalı.
'Bakın benimle uğraşmayın hihi gördünüz mü böyle de yazarım istersem taam mı!! '
tarzında da kabadayılanmıştı.
Bırak herkez istedi gb davransın.
Nato mermer nato kafa çünkü.

O yazının internetten alıntı olmadığı ne malum
İşleri güçleri arak çünkü

Ben vücut yaşını değil beyin yaşını kast etmiştim
Buyur kendi seviyendekilerle sürünmeye devam et o zaman her yazımı ilgiyle takip edip cevap yazcam diye harap etme kendini.

O yazının internetten alıntı olmadığı ne malum
İşleri güçleri arak çünkü
Büyük ihtimalle.
Kendi cümleleri olmadığı o kadar açıktı ki, bariz sırıtıyordu ekranda bile.

O anda da kimse o Yazıyı Alıntı yapıp soru sormadı ona Allah'tan.
Cevabı olamayacaktı büyük ihtimal.
Ya da 'anlayan anladı hoho' Der giderdi.

Kişi kendinden bilir işi
Siz tek başınıza düşünüp yazamıyor olabilirsiniz ama ben fikrimi yazarken başkasına ihtiyaç duymuyorum

Tek başınıza gelip yazamıyorsunuz en az 2 li gruplar halinde takılıyorsunuz. Hak veriyorum tabi aman dikkat edin sürüden ayrılanı kurt kapar

RABBIM bizim yanimizda
Sadece senin Rabbin mi kötüler ceza alsaydı dünya daha adil olurdu oylar calinmasaydi insanlar bu kadar herseye göz yummasaydi kimse zengin olamazdı saraylar olmaz açlıktan kimse ölmezdi çok şükür ki Allah görüyor

Tek başınıza gelip yazamıyorsunuz en az 2 li gruplar halinde takılıyorsunuz. Hak veriyorum tabi aman dikkat edin sürüden ayrılanı kurt kapar
Sürüden ayrılanı kurt kapar diye Necmettin Erbakan da demişti biliyormusun?
Şimdi sen ne demek istiyorsun anlamadım sürüden ayrılmak ve kurt kapmak ?

Beyin yaşım da senden fazla be cimcime. En azından ben okulda öğretilenleri unutmadım ve günlük hayatta da kullanabiliyorum. Dur senin anlayacağın şekilde yazayım da ağır gelmesin;
Beyn yaşımda senden fazla be cimcime.en azındn ben okulda öretilenleri unutmadm ve güğnlük hayatda kullana bili yorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…