- Konu Sahibi cimcimegfb
Anlatacakların karşındakinin anlayabileceği kadardır karanfilim...Rabbi de tekelinize mi aldiniz? Anlamayan sizsiniz
Herkez(!) işine geleni söylüyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anlatacakların karşındakinin anlayabileceği kadardır karanfilim...Rabbi de tekelinize mi aldiniz? Anlamayan sizsiniz
Sanırsın akpartiye oy vermeyenler patatese tapiyor.Anlatacakların karşındakinin anlayabileceği kadardır karanfilim...
Rabbi de tekelinize mi aldiniz? Anlamayan sizsiniz
Anlatacakların karşındakinin anlayabileceği kadardır karanfilim...
Sanırsın akpartiye oy vermeyenler patatese tapiyor.
ilk karanfil mi konuların içine almış yoksa cımcımemı once oku sonra yorum yapsiyaset yapalım yada başka ne yapıcaksa yapılsın ama Yaradanı ALLAHI böyle konuların içine almıyalım çünkü hassas bir durum lütfen arkadaşım...
Seviyen yerlerde anlatabildim mi ! Sakin cok seviyelim diye ortalarda gezinme . Lutfen
Aman... Tolin sen de...ilk karanfil mi konuların içine almış yoksa cımcımemı once oku sonra yorum yap
ilk karanfil mi konuların içine almış yoksa cımcımemı once oku sonra yorum yap
ben bişey sorcam %47 oy alcaz rabbim yanımızda dedin %47 alamazsanız sizin yanınızda değilde bizim yanımızdamı olmuş oluyo burayı anlamadım conemHerkez rabbimiz yanimizda rabbim yanimda diye dua eder demi bende ona ithafen ettim .
hayal valla sabahatan beri 2 tane yorumunu gordum baska konuda gene aynı turden yorumlardı 1. sını gectım 2.sını gectım ama 3. de radara takıldı ben napayım tutamadım artık kendımıAman... Tolin sen de...
Sanki onun bunları idrak edecek yeteneği var da soruyorsun.
He de geç be tolinim.
Herkez rabbimiz yanimizda rabbim yanimda diye dua eder demi bende ona ithafen ettim .
Evet almayalim matmazel ama bunu bana degil cimcimeye soylemelisin. Allahin bir siyasi partinin yaninda gösterilmesine tahammul edememsiyaset yapalım yada başka ne yapıcaksa yapılsın ama Yaradanı ALLAHI böyle konuların içine almıyalım çünkü hassas bir durum lütfen arkadaşım...
sen kimsinki burdaki insanları duanın nasıl edildiğini bilmemekle suçluyosun kimsin!?duanın nasıl yapıldığını anlamak yerine onu başka yere çekerler cimcime
akp lisin öyle ada böyle fikrini yazıyorsun yok illa bir yerden vurucaklar ya amaçları o ya
amannnnnnn boşver cimcimem he de geç
ben bişey sorcam %47 oy alcaz rabbim yanımızda dedin %47 alamazsanız sizin yanınızda değilde bizim yanımızdamı olmuş oluyo burayı anlamadım conem
en azından mikserlik yapıp ortalığı karıştırmadın cımcıme acık acık yazdın saygılarTolin arkadaslarimla siyaset konusmuyorum burada ozur dilerim .
Evet almayalim matmazel ama bunu bana degil cimcimeye soylemelisin. Allahin bir siyasi partinin yaninda gösterilmesine tahammul edemem
Akp su kadar oy alacak insallah tek basina iktidar olacak Rabbim yanimizda dersen Akpnin yaninda oldugu anlaşılır ki zaten oyle dedin simdi cevirmeye çalışma.Herkez rabbimiz yanimizda rabbim yanimda diye dua eder demi bende ona ithafen ettim .
hayal valla sabahatan beri 2 tane yorumunu gordum baska konuda gene aynı turden yorumlardı 1. sını gectım 2.sını gectım ama 3. de radara takıldı ben napayım tutamadım artık kendımı
Aaa...
Akpye oy vermeyenler patatesist miymiş?
Bir ara terörist ilan edilmiştik topluca şimdi de bu.