• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adil Gür'ün 1 Kasım araştırmasından şaşırtıcı sonuçlar: AK Parti yüzde 47...

Önemli olan duanın nasıl edildiğinin önemini vurgulamaktı ama, öyle deme tolin öyle deme.
Herkesi bir uyarma bir hizaya getirme çabası.
Bir sahalara oynama merakı...
Bir önceki soruda kimsin demişsin ya buldum ben:
Kk'nın Hakemi. :KK53:
Sen Konuş şimdi evladım, öyle deme sus bakayım, Allah'ı lafa karıştırma çocuğum:KK20::KK20::KK20:
tabiki sahalara oynuyo burada cevap vermeyıp profılınden laf sokmalar mı dersın arkamızdan konuşması mı dersın daha neler neler:KK14:

Bunu sen mi soyluyorsun Amine?

Seni en son gördüğümde insanlara görsellerle hakaret ediyordun

sen öğretmendin değil mi?
hatırlıyormusun bilmem ben onun için gaflet olduğunu ve hata olduğunu belirtip kaldırtmıştım ki ve ben içerikten değil içerik silmekten banlanmıştım

hiç yoktan vahiymi indi ne demek gayet masumane yazılmış zikir edilmiş ALLAH cc ismine hayır konuya yorumunu yap çık provake etme

sana yakışıp yakışmadığınada sen karar ver

sen hayatında hiç aynaya baktın mı?bakmadıysan bundan sonrada bakma:KK53:

her gün bakıp ALLAH cc şükrediyorum bugünümüze hamdolsun diyorum

neden bakmayım

hayır laf yetiştirmeye alışmış insanlar kendini yetiştiremiyor diyor bi facebook düşünürü :KK49:

O haberleri okumayıp düşünmeyince, kafa yormayınca öyle de Coşkulu oluyorlar, bize de tavsiye ediyorlar.
Yen mi? :KK53:

Ya hayyal enteresandır, okuyorlar da aslında. Kafada kod parçası şu şekilde işliyor herhalde;

if(haber.kaynak = Ahaber, Sabah, Akit, Star)
{
kabul = true;
guven= true;
savunma mode on;
}
else()
{
inkar = true;
yalanlama = true;
geciniz bunları, milli irade, küresel guc, dış mihraklar, çatlayın da patlayın = true;
savunme mode on;
}

Ya hayyal enteresandır, okuyorlar da aslında. Kafada kod parçası şu şekilde işliyor herhalde;

if(haber.kaynak = Ahaber, Sabah, Akit, Star)
{
kabul = true;
guven= true;
savunma mode on;
}
else()
{
inkar = true;
yalanlama = true;
geciniz bunları, milli irade, küresel guc, dış mihraklar, çatlayın da patlayın = true;
savunme mode on;
}

Yazma şöyle kodlar :KK53:
Kafaları komple Çorba olacak.

sen öğretmendin değil mi?
hatırlıyormusun bilmem ben onun için gaflet olduğunu ve hata olduğunu belirtip kaldırtmıştım ki ve ben içerikten değil içerik silmekten banlanmıştım

hiç yoktan vahiymi indi ne demek gayet masumane yazılmış zikir edilmiş ALLAH cc ismine hayır konuya yorumunu yap çık provake etme

sana yakışıp yakışmadığınada sen karar ver

her gün bakıp ALLAH cc şükrediyorum bugünümüze hamdolsun diyorum

neden bakmayım

hayır laf yetiştirmeye alışmış insanlar kendini yetiştiremiyor diyor bi facebook düşünürü :KK49:
ooooooo seviyeyi mağma derecesıne düşürüp facebook düşünürlerinin sözleriylemi atışcaz ay ben gelemem orası cok aşşagıda:63::KK53:

Back