- 23 Ekim 2011
- 19.406
- 23.887
- 598
- Konu Sahibi cimcimegfb
oooo hoşgeldin preMses(!)ne kadar ÇİRKİN insanlar var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oooo hoşgeldin preMses(!)ne kadar ÇİRKİN insanlar var
tabiki sahalara oynuyo burada cevap vermeyıp profılınden laf sokmalar mı dersın arkamızdan konuşması mı dersın daha neler nelerÖnemli olan duanın nasıl edildiğinin önemini vurgulamaktı ama, öyle deme tolin öyle deme.
Herkesi bir uyarma bir hizaya getirme çabası.
Bir sahalara oynama merakı...
Bir önceki soruda kimsin demişsin ya buldum ben:
Kk'nın Hakemi.
Sen Konuş şimdi evladım, öyle deme sus bakayım, Allah'ı lafa karıştırma çocuğum
oooo hoşgeldin preMses(!)
şair burada ne demek istedi acaba?bazılarına duayı değil içki çeşitlerini anlatın bak nasıl anlarlar.
tabiki sahalara oynuyo burada cevap vermeyıp profılınden laf sokmalar mı dersın arkamızdan konuşması mı dersın daha neler neler
onlar kendini iyi bilir : pMesela kime?
Bunu sen mi soyluyorsun Amine?ne kadar ÇİRKİN insanlar var
sen hayatında hiç aynaya baktın mı?bakmadıysan bundan sonrada bakmane oldu ? üstünemi alındın ?
Skandal !!!
Gökten indiği varsayılan skandallara mı inanmamı bekliyordun?
No skandal no problem
mesela ben hiç üstüme alınmadım, çünkü ben çok güzel bir garıyamne oldu ? üstünemi alındın ?
Bunu sen mi soyluyorsun Amine?
Seni en son gördüğümde insanlara görsellerle hakaret ediyordun
sen hayatında hiç aynaya baktın mı?bakmadıysan bundan sonrada bakma
mesela ben hiç üstüme alınmadım, çünkü ben çok güzel bir garıyam
O haberleri okumayıp düşünmeyince, kafa yormayınca öyle de Coşkulu oluyorlar, bize de tavsiye ediyorlar.
Yen mi?
Ya hayyal enteresandır, okuyorlar da aslında. Kafada kod parçası şu şekilde işliyor herhalde;
if(haber.kaynak = Ahaber, Sabah, Akit, Star)
{
kabul = true;
guven= true;
savunma mode on;
}
else()
{
inkar = true;
yalanlama = true;
geciniz bunları, milli irade, küresel guc, dış mihraklar, çatlayın da patlayın = true;
savunme mode on;
}
ooooooo seviyeyi mağma derecesıne düşürüp facebook düşünürlerinin sözleriylemi atışcaz ay ben gelemem orası cok aşşagıdasen öğretmendin değil mi?
hatırlıyormusun bilmem ben onun için gaflet olduğunu ve hata olduğunu belirtip kaldırtmıştım ki ve ben içerikten değil içerik silmekten banlanmıştım
hiç yoktan vahiymi indi ne demek gayet masumane yazılmış zikir edilmiş ALLAH cc ismine hayır konuya yorumunu yap çık provake etme
sana yakışıp yakışmadığınada sen karar ver
her gün bakıp ALLAH cc şükrediyorum bugünümüze hamdolsun diyorum
neden bakmayım
hayır laf yetiştirmeye alışmış insanlar kendini yetiştiremiyor diyor bi facebook düşünürü
Ben daha güzelim bi kere.mesela ben hiç üstüme alınmadım, çünkü ben çok güzel bir garıyam
ooooooo seviyeyi mağma derecesıne düşürüp facebook düşünürlerinin sözleriylemi atışcaz ay ben gelemem orası cok aşşagıda
ayran içeyim o zaman malum uçmaya devam etmem lazımtamam biz toprağız toprak kalacağız sen uçmaya devam et
ayran içeyim o zaman malum uçmaya devam etmem lazım