- 14 Ağustos 2009
- 53.296
- 42.837
- 898
- Konu Sahibi cimcimegfb
7 haziranda burda %50 hatta daha fazla diye iddialı yazanlar olmuştu, sonra kendilerinden haber alınamadı o gün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
işte yazıkki yüzde 40 üzeri ezici çoğınlukla birinci olan parti iktidar olamıyor.Ben AKP nin hala bu ulkede %47 oy alacagina inanmiyorum. Tamam diger seceneklerde cok parlak degil ama Turkiye AKP ye de mahkum bir ulke degil. Bence %40-43 dolaylarinda kalicak. Keske AKP nin hatslari kendi oy verenleri tarafindan bu kadar destek gormeseydi, bu kadar desteklenmeseydi AKP icin hersey cok farkli olabilirdi belki.ama artik cok gec kendi kendisini bitirdi ne yazikki eski sasali gunlerine bir daha donemeyecek. Bunun kendileride farkinda aslinda.Nediyelim kendi dusen aglamaz ama onlar hep magdur.
olmadı ama efide. %34'le 2002'de 363 vekil çıkarırken iyiydi ama. %10 barajı çok güzel siz de gelsenize dediniz, geldik.işte yazıkki yüzde 40 üzeri ezici çoğınlukla birinci olan parti iktidar olamıyor.
%40 ezici cogunluk olmaz ki ezici cogunluk diyebilmek icin %50 nin uzerine cikmak gerekiyor. Bu kadar cok renkli bir ulkede bu kadar hata yapmis bir partinin elinden o ezici gucu alirlari daha fazla ezemesin.işte yazıkki yüzde 40 üzeri ezici çoğınlukla birinci olan parti iktidar olamıyor.
evt oda var yani selahaddine inananlar. parti olarak girince yani denge değişti rabbim gözlerini açsın ne diyim.olmadı ama efide. %34'le 2002'de 363 vekil çıkarırken iyiydi ama. %10 barajı çok güzel siz de gelsenize dediniz, geldik.
ona karşı yüzde 60 var diyorlar sanki hepsi aynı kafa bınların ben ezik hissetmitorum :)%40 ezici cogunluk olmaz ki ezici cogunluk diyebilmek icin %50 nin uzerine cikmak gerekiyor. Bu kadar cok renkli bir ulkede bu kadar hata yapmis bir partinin elinden o ezici gucu alirlari daha fazla ezemesin.
vallaha Rabbin gözlerini açmasına gerek yok efide, o barajı indirsinler, daha demokratik olsun, kimin oyu ne kadar görelim.evt oda var yani selahaddine inananlar. parti olarak girince yani denge değişti rabbim gözlerini açsın ne diyim.
bence çıkarsınlar budemokrasi fazla bile : Dvallaha Rabbin gözlerini açmasına gerek yok efide, o barajı indirsinler, daha demokratik olsun, kimin oyu ne kadar görelim.
Ezik hissetmedigin belli canim ezici cogunluk diyerek zaten direkt %60 i kucumsuyorsun. %60in tamami tek bir yerde birlesmiyor tabiki ama AKP'ye bir yonetim hakki vermiyorlar neticede bu degismez bir gercek. %60 birlesemiyor diye ulke %40 in yonetimine birakilmamali diye dusunuyorum.ona karşı yüzde 60 var diyorlar sanki hepsi aynı kafa bınların ben ezik hissetmitorum :)
geçer inş demeden geçemedim%47 degilde %43 bulur düsüncesindeyim
INSALLAHgeçer inş demeden geçemedim