- 2 Şubat 2015
- 20
- 10
-
- Konu Sahibi walking on air
Soyledim yukarida dabelirttim aslinda konustugumu ama sanirim dikkatinizden kacti. Mesaj atiyorum zaten gun boyu konusacak kadarda bi olay olmuyor diye yanitladi ve bunlari asmamiz gerek diye soyledi. Benim niyetim eger kendime oz elestiri yapamiyorsam sizler tanimayan insanlar olarak anormalbirsey yoksa soyleyin ben de kendi huzurumu bozmamaya ozen gostereyim.Bu tarz benzeri konuları çok okuduysan verilecek cevabıda biliyorsundur. Gidip ona sormalısın..Bunun çözümü burada değil..
aynen katılıyorum. İlişkiyi vıcık vıcık hale getirince ne oluyorsa. Bu acele niye. Ben şahsen oğlum olsa gelin adayımın bu aşamada daha mesafeli durmasını tercih ederim.şu ailesiyle bile tanıştımı anlayımıyorum yahu..
nedir yani?
adam almasa zorla ailesimi alacak seni?
Her adimi soylemek gibi degil de gec saate kadar disarida olma ihtimalim varsa onceden soyluyorum diyelimSiz niye haber veriyorsunuz her adımınızı.
onun taktiğini uygulayın sizde. Son anda karar verdim deyin. O aramadan aramayın ilk mesajı siz atmayın. Biraz merak etmesini sağlayın.Her adimi soylemek gibi degil de gec saate kadar disarida olma ihtimalim varsa onceden soyluyorum diyelim
oncelikle tam anlamiyla bilmediginizbir iliski ve yorum da bulunurken hangi konuda sizden yorumbekledigimi dikkate alarak cevap verirseniz sevinirim. Zaten sen benim gelinimsin aa annecigim diyerek bi tanisma olmadi. Ben oglumun bana anlattigi ve zamaninin buyukbirkismini gecirdigi insan kim tanimak istedim diyerek tanistik herseyin kismet oldugunu dusunend ama amacimizin daguzel ve ciddiseyler oldugunu bilerek surduruyoruzaynen katılıyorum. İlişkiyi vıcık vıcık hale getirince ne oluyorsa. Bu acele niye. Ben şahsen oğlum olsa gelin adayımın bu aşamada daha mesafeli durmasını tercih ederim.
tesekkur ederim ben de boyle dusunuyordum kismenonun taktiğini uygulayın sizde. Son anda karar verdim deyin. O aramadan aramayın ilk mesajı siz atmayın. Biraz merak etmesini sağlayın.
normali bu diyorsunuz yani :)cicim zamanı bitmiş . . . zamanı başlamış normal şekerim zamanla alışırsın
katılıyorum..aynen katılıyorum. İlişkiyi vıcık vıcık hale getirince ne oluyorsa. Bu acele niye. Ben şahsen oğlum olsa gelin adayımın bu aşamada daha mesafeli durmasını tercih ederim.
Soyledigim gibi adim basi ya da her saniye mesaj isteyen bir insan degilim hal boyle degisince ben de tepki verdim amaolan birsey demekki baskasina soylerken kolayoluyor ama insan kendisine pek soz geciremiyor. TesekkurederimErkek arkadaşının annesi ile tanışman normal bir şey, insan merak eder tanışmak ister. Sizin ilişkiniz artık 1,5 yılı geçmiş bazı konuları aşmış olmanız lazım...
İlk zamanlar hep öyledir ki sürekli mesajlaşmalar falan filan, sonra aynı böyle olur işte. Normal bir şey yani. Bende sende bu konuda fazla baskı yapma ona, ters tepiyor çünkü. Sende onun gibi davran bakalım ne olacak.
Belirttigim gibi o duzeyde bir iliskim yok ve iliskimin o haliyle ilgili bir yorum beklentim yok dikkt ederseniz sevinirim.katılıyorum..
kardeşimin vardı öyle bi kız arkadaşı.
hanım kızımız bize gelirdi,
yok mutfağı böyle dekor etcem yok salaon mobilyam böyle olacak yok beni almaya gelirken davul zurna tutun arka sokaktan dolaşın vs vs vs..
sonuç;
bir buçuk ay sürdü sürmedi.
ailesiylede tanışmıştım şeklinde kurulan her cümle benim o şekilde düşünmemi sağlıyor..Belirttigim gibi o duzeyde bir iliskim yok ve iliskimin o haliyle ilgili bir yorum beklentim yok dikkt ederseniz sevinirim.