Adetten sonra ki 5 içinde hamile kalanlar var mı

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    58
mec zup mec zup merhaba canım bende bu arada yazmak istedim. Benim adet 99mayısda başladı 18 mayıs cuma yıkanabildim 19 mayıs cuma ve yumurtlama dan sonraki 22 mayıs deneme oldu yani adetten sonra 1.gün ve 4.gün daha 2 ay var bakalım sonuç ne olacak yazarım inşallah...

mec zup mec zup merhaba canım bende bu arada yazmak istedim. Benim adet 99mayısda başladı 18 mayıs cuma yıkanabildim 19 mayıs cuma ve yumurtlama dan sonraki 22 mayıs deneme oldu yani adetten sonra 1.gün ve 4.gün daha 2 ay var bakalım sonuç ne olacak yazarım inşallah...

Hemen adetten sonra yumurtlamissin demek canım mutlaka yaz sonucu hatırla gelsin bebegin:emir_bebek:

Kizlar merhaba benimde bi sorum olucak

Net olarak sagdan yumurtlayip kizi olan varmi ?
Yani hissetmek dilde ultrasonla takip yaptiran arkadaslar cevaplarsa cok sevinirim.

Arkadaslar adetten hemen sonraki 5 gun icinde takip yoluyla hamile kalanlar var mı ? Bebeklerinizin cinsiyetini paylasirmisiniz?
Canim ablalarim we sordugum bi cok kisi zaten. Gun asiri iliskiyle ogullarna hamile kaldilar.
Benim inandigim sag sol yumurta isi.
Eski topiktete ultrasonla takip yaptiran . O ay sag taraftan yumurtlayan.. arkadaslarin oglu olmus.
Bu soru kafami cok kurcaliyo..

Canim ablalarim we sordugum bi cok kisi zaten. Gun asiri iliskiyle ogullarna hamile kaldilar.
Benim inandigim sag sol yumurta isi.
Eski topiktete ultrasonla takip yaptiran . O ay sag taraftan yumurtlayan.. arkadaslarin oglu olmus.
Bu soru kafami cok kurcaliyo..
İkinci oğlumdan çok eminim doktor sol yunurtalıktan yumurtlamışsın dedi. O ay hamile kaldım. İlk muayenede Sol yumurtalıkta döllenme olmuş dedi ve oğlum oldu

Benim iki oglumda adet sonrası oldu temizlendikten sonra

Benim iki oğlumda adetten sonra oldu bence tamamen nasip kismet

Benimde adetten sonra oldu gununden eminim oglum olacak

Ben de adet bitimi hamile kaldim. Oğlum olacak Allah'in izniyle❤❤

Kızlar peki ilişki sırasında kuruluk varmıydı? Adet sonrası birliktelik oldu ama kupkuruydum acaba tutma ihtimali varmı merak ediyorum

Kızlar peki ilişki sırasında kuruluk varmıydı? Adet sonrası birliktelik oldu ama kupkuruydum acaba tutma ihtimali varmı merak ediyorum
Canım ben ozman kuruluktu vs vs hiçbişey dikkat etmiyordum küçük oglum doğduktan sonra kız bebek için araştırmalar yaotim ole şimdi ovu testi vs vs hersey ogrendim

X