- 31 Mart 2010
- 290
- 5
- Konu Sahibi tugbacozar
benim kürüm de yarın bitecek...kist var bi de çok tedirginimmm...eşim uzakta olduğu için hiç deneme de yapamadık...umarım problem olmaz...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim kürüm de yarın bitecek...kist var bi de çok tedirginimmm...eşim uzakta olduğu için hiç deneme de yapamadık...umarım problem olmaz...
şimdiden duaaaa ettttt benceeeee:)
inşş cnmbnmmm tez zamanda olursa daha ıyı olcak yaralarımı saracak bebegım benımmmüzüldüm cnm sıkma canını olmayacak diye birşey yokk herkesi gören duyan ALLAh bir gun bizide çok guzel mukafatlandıracakkk
iyi akşamlar kimsecikler yokmu
ben varımmmm...ama tek yaptığım forumda dolaşıp belirtileri okumak...kocişim yok ki yanımda...(
ben de forum bağımlısı oldum galiba... kendimi yüz yıllık evli ve çocuksuz, umutsuz hissediyorum okudukça...
canım sen kaç aylık evlisin...ne zamandır bebiş düşünüyosunuz...????
nesli ne kistin var canım çikolata mı:26:
mayısta 2 sene olcak senın cnm
ben 6 aylık evliyim ama farklı şehirlerdeyiz, evimiz yok henüz, düzenli hayata geçişimiz bir aksilik olmazsa haftaya...
yenı yanı bızımkı gıbı. meslek yuzunden mı cnm
evet yaaa...kavuşamadık bi türlü :84: ...perşembe belli olucak atama sonuçları...dağ tepe dinlemedim yazdım önüme gelen okulu...bebişim olmaz diye çok korkuyorum...aslında bende hiçbir kist belirtisi yoktu, tesadüfen öğrendim...adetlerim maşallah gayet düzenli ama yine de sorun olur diye takıyorum kafama...canım sende yok di mi bi problem...