ADETTEN ÖNCEKİ İLK BELİRTİLERRRRR

Idarara cikiyordum adetten once idrarimda garip bi koyu renk ve icinde puturlu gibi biseyler vardi. Ordan anlamistim gariplik oldugunu. Ama onun disinda adet oncesi sivilcem bile cikmisti adet belirtileriyle o kadar benziyor ki ayirt etmek zor
İnanır mısın suan ensemde alnımda dudak kenarlarımda sivilcelenmeler yasiyorum daha 10 gün var ilk kez bu kadar erken cıktı, resmen adet dönemi ile aynı belirtiler ve bu belirsizlik insanın kafasını çok karistiriyor ya

Merhabalar... karın ağrılarım regl ağrılarıyla birebir aynıydı.. günüm gecikmeden bugün yarın regl olurum diye bekliyodum hatta.. belirtiden sayılır mı bilmiyorum ama normalde regl olacağım zaman mutlaka 1 tane bile olsa sivilce çıkardı- hiç çıkmadı, göğüslerimde büyüme hiç hissetmezdim-daraldığımı hissettim, ramazan ayıydı ben oruçluydum regl öncesi 2 gün inanılmaz bi acıkma geliyordu 2 saatte 1, anlam verememiştim, inanılmaz bi gazım olmuştu-bağırsaklarımdaki hareketliliği gözle görebiliyordum o derece :) bir de adete 1 hafta kala fln göbek deliğimden aşağı doğru kahverengi çizgi çıkmıştı..

Herkeste farklı belirtiler oluyor demekki ya beklemek çok zor gerçekteeen

Reactions: Bdc
Merhaba arkadaslar adetime 10 gün var ken kahve rengi akintim oldum oyle cok cok asiri deildi 3 gun sürdü 2. Günü pembe bi akinti geldi bi kere suanda kasıklarımda agrı var belimde avrıyo zaman zaman bacaklarıma vuruyo ama yogunluk sol bacagımda sanki kasıklarımda şişlik var gibi haırlısı olsun inşallah ayni şeyleri yaşayan varmı acaba

Benim regle döndü akıntılarım ve pazartesiye randevu aldım doktora gidecem bakalım neler olacak

Ben de yazayım tecrübelerimi oğluma zor hamile kaldım her ay resmen bütün hamilelik belirtilerini yasıyodum pskilojikmiş demekki oğluma hamile kaldıgımda gögsüme cok keskin bıcak saplaması gibi sancılar giriyordu, halsizlik üşengeçlik vardı burnum asırı derecede tıkanıyodu sürekli temizleme ihtiyacı hissediyordum idrarımda tortular vardı benim öyle başta pek akıntı olmadı hatta hiç olmadı adet olacakmışım gibi asırı kasık ağrım vardı bide cevredekiler hissediyor arkadasım ve annem rüyasında görmüştü Bi değişiklik var sende diyolardı 2. Ye plansız hamile kaldım üstelik adetime 1 hafta kala oldugu için sanırım üstüne görmüşüm yine halsizlik ve uyusukluk vardı burnum yine tıkandı ve ben kasıgımda ki hassasiyeten anladım hamile oldugumu yani nasıl oldu da 2 mmlik bir keseyi hissedebildim bilmiyorum ama ben kesin hamileyim dedim testte yanıltmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…