ADETTEN ÖNCEKİ İLK BELİRTİLERRRRR

kedilibiriiii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2019
28
20
3
29
herkese merhaba kızlarcım adetten önce hamileliğe dair belirti yaşadınız mııııı veyaaa kaç gun öncesinde belirti hissettiniz ve o belirtiler nelerdi paylaşırsanız coooookkk sevinirimmmm hem belki çoğu kişiye de bir fikir olmuş olurrrr

4 ay önce hamıle kalmıştım onda cok yogun belırtım vardı adetten önce yogun akıntı göğüs ağrısı vucut ısısı artısı bel agrısı ve gaz vardı ama maalesef 7 haftalıkken düşük yasadım ve 3 ay sonra su an yıne hamıleyım ama hala bir belirti yok hayırlısı

Hayırlısı kuzum allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Benim hamileligimde adet gününe kadar hiçbirbelirti olmamıştı.
Bakalim yillar sonra tekrar düşünuyorum bu ay yumurtlama gününden beri bel agrim var .Hamileligimde adet günü başlamişti bel agrım.Bilmiyorum bekliyorum adeti 5 gün var

Bu konuyu bende çok merak ediyorum pembe bi akıntı oldu kahveye döndü şimdilik bişey yok adet belirtisimi bilemedim bel ağrısı baş ağrısı var bir kaç gündür

Benim de 10 gün var beklemek ne zor yaa gaz beni mahvettiiiiii

İlk gebeliğimde son ilişkiden 2 gün sonra göğüs ağrısı başlamıştı ve büyümeye başlamışlardı bunun dışında net hiç bir belirtim olmadı ne akıntı ne yerleşme kanaması ama maalesef 8 haftalık olduğunda kalbi durdu

Hiiiç üzülme canım hayırlısı böyleymiş allahım yine nasip eder elbette

Idarara cikiyordum adetten once idrarimda garip bi koyu renk ve icinde puturlu gibi biseyler vardi. Ordan anlamistim gariplik oldugunu. Ama onun disinda adet oncesi sivilcem bile cikmisti adet belirtileriyle o kadar benziyor ki ayirt etmek zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…