- 26 Temmuz 2019
- 28
- 20
- 3
- 29
- Konu Sahibi kedilibiriiii
-
Hayırlısı kuzum allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah4 ay önce hamıle kalmıştım onda cok yogun belırtım vardı adetten önce yogun akıntı göğüs ağrısı vucut ısısı artısı bel agrısı ve gaz vardı ama maalesef 7 haftalıkken düşük yasadım ve 3 ay sonra su an yıne hamıleyım ama hala bir belirti yok hayırlısı
İnşâllah rabbım ne isterse o olur hayırlısı neyse o olsunHayırlısı kuzum allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Adetine kaç gün var canım ? Gazın var mı ? Ve göğüs uçları acıyor muBu konuyu bende çok merak ediyorum pembe bi akıntı oldu kahveye döndü şimdilik bişey yok adet belirtisimi bilemedim bel ağrısı baş ağrısı var bir kaç gündür
Benim de 10 gün var beklemek ne zor yaaBenim hamileligimde adet gününe kadar hiçbirbelirti olmamıştı.
Bakalim yillar sonra tekrar düşünuyorum bu ay yumurtlama gününden beri bel agrim var .Hamileligimde adet günü başlamişti bel agrım.Bilmiyorum bekliyorum adeti 5 gün var
gaz bendede bu ay ayni sekilde ama ben tatilde üşutmeye yordum hayirlisi bekleyip gorcezBenim de 10 gün var beklemek ne zor yaagaz beni mahvettiiiiii
Adete 5 gün vardı pembe akıntı geldi kahveye döndü gaz var bide baş ağrısı bel ağrısı ben adet oldummu yerleşme kanamasımı bilemedimAdetine kaç gün var canım ? Gazın var mı ? Ve göğüs uçları acıyor mu
Olabilir kırmiziya dönmedigi surece umut var.Benim hamilelikte kahverengi akınti olmusti 1 hafta surünce kan tahlili yaptırmıştım.Adete 5 gün vardı pembe akıntı geldi kahveye döndü gaz var bide baş ağrısı bel ağrısı ben adet oldummu yerleşme kanamasımı bilemedim
Bekleyecem artık dönmez inşallah hayırlısıOlabilir kırmiziya dönmedigi surece umut var.Benim hamilelikte kahverengi akınti olmusti 1 hafta surünce kan tahlili yaptırmıştım.
Hiiiç üzülme canım hayırlısı böyleymiş allahım yine nasip eder elbetteİlk gebeliğimde son ilişkiden 2 gün sonra göğüs ağrısı başlamıştı ve büyümeye başlamışlardı bunun dışında net hiç bir belirtim olmadı ne akıntı ne yerleşme kanaması ama maalesef 8 haftalık olduğunda kalbi durdu
Hadi insallah canım hayırlı haberlerini bekliyorumBekleyecem artık dönmez inşallah hayırlısı
Hayırlısı neyse o olsun kuzum allah hepimize nasip edecektir inanıyorumgaz bendede bu ay ayni sekilde ama ben tatilde üşutmeye yordum hayirlisi bekleyip gorcez
Tam canım sağ kasıkda batmalar var karın ağrısı yok regl dönmedi dahaHayırlısı neyse o olsun kuzum allah hepimize nasip edecektir inanıyorumSen de sonucu yaz mutlaka canım ben de yazıcam size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?