cnm test icin henuz cok erken olsada cikmaz zaten adet gununuzu bekleyin terar yapin insallah olumlu sonuc alirsunizKızlar yaaa çok moralim bozuk bu ay malum günleri değerlendirdik hiçbir sıkıntım yok muayene oldum eşimde de öyle bir sıkıntı yok. 2. Deneyeşimiz 2 senelik evliyiz. Kasıklarım ilişki olduğu günden beri ağrıyo artı sırt bel ağrısı son 1 haftadır da göğüslerim çok ağrıyor yorgunluk uyku hali mevcut. Adetime 6 gün var test yaptım negatif. Benim gibi olan var mı öncesinde negatif sonrasın da pozitif olan
Daha sonra da mı negatif adet oldun muBende adetten önce yaptım negatif
23 Mart adet günüm daha geçmedi geçince hemen test yapıcamDaha sonra da mı negatif adet oldun mu
Adete 6 gün çok erken yapmışsın çok normal yanilta bilir seni adet döneminde tekrar yap inşallah çift çizgiyi görürsünKızlar yaaa çok moralim bozuk bu ay malum günleri değerlendirdik hiçbir sıkıntım yok muayene oldum eşimde de öyle bir sıkıntı yok. 2. Deneyeşimiz 2 senelik evliyiz. Kasıklarım ilişki olduğu günden beri ağrıyo artı sırt bel ağrısı son 1 haftadır da göğüslerim çok ağrıyor yorgunluk uyku hali mevcut. Adetime 6 gün var test yaptım negatif. Benim gibi olan var mı öncesinde negatif sonrasın da pozitif olan
yaa oldunmu uzulme cnm olur yenisin daha obür aya insallahAdet oldum kızlar bir daha ki aya artık
bir sey soracagim yumurtlama gununu degerlendirdikten sonra adete 1 hafta kala cinsel isteginiz olustu mu ya da var miydiAdet oldum kızlar bir daha ki aya artık
cnm sana şunu diyeyim benim adete 1 hafta kala yani senin dedigin gibi aşıri isteksizlik oluyo bir bundan biliyom hasta olacagimi birdeb1 hafta kala benim vajinada aciklik olur sende olurmu bilmem ondan biliyom bn hasta olacagimi sendedemi isteksizlik oluyobir sey soracagim yumurtlama gununu degerlendirdikten sonra adete 1 hafta kala cinsel isteginiz olustu mu ya da var miydi
canim ben de 4 aydir bebis icin ugrasiyorum ve oncesinde addte 1 hafta kala asiri cinsel istek oluyor diyorum hamilelik olusmayacak micnm sana şunu diyeyim benim adete 1 hafta kala yani senin dedigin gibi aşıri isteksizlik oluyo bir bundan biliyom hasta olacagimi birdeb1 hafta kala benim vajinada aciklik olur sende olurmu bilmem ondan biliyom bn hasta olacagimi sendedemi isteksizlik oluyo
siz 4 aydir ugrasiyosunuz daha yenisin cnm uzulme olur kontrollerini yaptirdinmicanim ben de 4 aydir bebis icin ugrasiyorum ve oncesinde addte 1 hafta kala asiri cinsel istek oluyor diyorum hamilelik olusmayacak mi
Her ikisini de ve hala da yapıyorum negatif regle 4 gün varerken gebelik testi mi yaptınız normal test mi?
Canım o her kadın da oluyor, bende de oluyor adetin getirdiği hormonal değişimlerden dolayıbir sey soracagim yumurtlama gununu degerlendirdikten sonra adete 1 hafta kala cinsel isteginiz olustu mu ya da var miydi
adet oldum dedinizya 4 gun var derken erkenmi olduAdet oldum kızlar bir daha ki aya artık
Reglden 2 gün önce verdiğim test negatifti kanda. Regl gününün ertesi pozitiftiKızlar yaaa çok moralim bozuk bu ay malum günleri değerlendirdik hiçbir sıkıntım yok muayene oldum eşimde de öyle bir sıkıntı yok. 2. Deneyeşimiz 2 senelik evliyiz. Kasıklarım ilişki olduğu günden beri ağrıyo artı sırt bel ağrısı son 1 haftadır da göğüslerim çok ağrıyor yorgunluk uyku hali mevcut. Adetime 6 gün var test yaptım negatif. Benim gibi olan var mı öncesinde negatif sonrasın da pozitif olan
yaa peki sizde hsmilelik durumu var miCanım o her kadın da oluyor, bende de oluyor adetin getirdiği hormonal değişimlerden dolayı