Adetten önce test sonucu negatif olup adet geciktikten sonra pozitif olan oldu mu?

lanjale

Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2022
54
13
Kızlar yaaa çok moralim bozuk bu ay malum günleri değerlendirdik hiçbir sıkıntım yok muayene oldum eşimde de öyle bir sıkıntı yok. 2. Deneyeşimiz 2 senelik evliyiz. Kasıklarım ilişki olduğu günden beri ağrıyo artı sırt bel ağrısı son 1 haftadır da göğüslerim çok ağrıyor yorgunluk uyku hali mevcut. Adetime 6 gün var test yaptım negatif. Benim gibi olan var mı öncesinde negatif sonrasın da pozitif olan

cnm test icin henuz cok erken olsada cikmaz zaten adet gununuzu bekleyin terar yapin insallah olumlu sonuc alirsuniz

Adete 6 gün çok erken yapmışsın çok normal yanilta bilir seni adet döneminde tekrar yap inşallah çift çizgiyi görürsün

bir sey soracagim yumurtlama gununu degerlendirdikten sonra adete 1 hafta kala cinsel isteginiz olustu mu ya da var miydi
cnm sana şunu diyeyim benim adete 1 hafta kala yani senin dedigin gibi aşıri isteksizlik oluyo bir bundan biliyom hasta olacagimi birdeb1 hafta kala benim vajinada aciklik olur sende olurmu bilmem ondan biliyom bn hasta olacagimi sendedemi isteksizlik oluyo

canim ben de 4 aydir bebis icin ugrasiyorum ve oncesinde addte 1 hafta kala asiri cinsel istek oluyor diyorum hamilelik olusmayacak mi

Reglden 2 gün önce verdiğim test negatifti kanda. Regl gününün ertesi pozitifti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…