- 7 Nisan 2022
- 1.053
- 1.497
- 21
anladım üzülmeyin daha erken yine denersinizHer ikisini de ve hala da yapıyorum negatif regle 4 gün var
Reglime 4 gün var şuan yaptığım testler negatif inşallah vardır bilmiyorum yaniyaa peki sizde hsmilelik durumu var mi
Ayy inşallah yaaa benimki de öyle olurReglden 2 gün önce verdiğim test negatifti kanda. Regl gününün ertesi pozitifti
2 gün erken oldumadet oldum dedinizya 4 gun var derken erkenmi oldu
Çok canım sıkkın hemde çoookyaa oldunmu uzulme cnm olur yenisin daha obür aya insallah
oyle soyleme benim 5 yildir olmuyo cnm niye bu kadar karamsarsinNe zaman olucak 3 aydır olmuyor
Kızlar peçeteye hafif kahverengi leke geldi daha 4 gün vardı adetime bu da neyin nesi yaa sanırım bu sefer de olmadı ;(Kızlar yaaa çok moralim bozuk bu ay malum günleri değerlendirdik hiçbir sıkıntım yok muayene oldum eşimde de öyle bir sıkıntı yok. 2. Deneyeşimiz 2 senelik evliyiz. Kasıklarım ilişki olduğu günden beri ağrıyo artı sırt bel ağrısı son 1 haftadır da göğüslerim çok ağrıyor yorgunluk uyku hali mevcut. Adetime 6 gün var test yaptım negatif. Benim gibi olan var mı öncesinde negatif sonrasın da pozitif olan
Canım belkide hamilesin bi test yapKızlar peçeteye hafif kahverengi leke geldi daha 4 gün vardı adetime bu da neyin nesi yaa sanırım bu sefer de olmadı ;(
Eşim çok söyleniyor sürekli niye olmadı niye olmadıoyle soyleme benim 5 yildir olmuyo cnm niye bu kadar karamsarsin
yaa uzuldum inan ama sen napcanki senin elinde olan bisey degilki Allah yardimcin olsun cnmEşim çok söyleniyor sürekli niye olmadı niye olmadıilk çocuğum da ilk ay olmuştu beni çok sinir ediyor
doktorlar bu konuda fazla bisey soylemiyorlar ama cevremde bnde cok duydum bu konuda biseyler cnm ama nebilim iste dediklerine uysamda degisen bisey olmadi bklm nasipSağol canım inşallah sende bende hemen hamile kalırız Allah’ın izniyle bu ay günleri yazdım değerlendircem özel olucak ama pozisyonun hamile kalma açısından önemi var mı doktorum önemi yok dedi
Doktor bana folik asit verdidoktorlar bu konuda fazla bisey soylemiyorlar ama cevremde bnde cok duydum bu konuda biseyler cnm ama nebilim iste dediklerine uysamda degisen bisey olmadi bklm nasip
bnde kullaniyorim onu cnmDoktor bana folik asit verdi
İçiyprum bugün 1. Günüm canım
Ne zamandır canım bana daha yeni verdi hamile kalmaya mı kolaylaştırıyor acababnde kullaniyorim onu cnm
tedaviye baslayinca vermisti cnm devam ettiriyo onh birakma diyo hamile olsan bile kullancan diyoNe zamandır canım bana daha yeni verdi hamile kalmaya mı kolaylaştırıyor acaba
yok cnm asilama icin ama normal tedavi icinde veriyorlar onu vitamin takviyesi icinNe tedavisi canım tüp bebek mi