Adetten önce test sonucu negatif olup adet geciktikten sonra pozitif olan oldu mu?

Kızlar yaaa çok moralim bozuk bu ay malum günleri değerlendirdik hiçbir sıkıntım yok muayene oldum eşimde de öyle bir sıkıntı yok. 2. Deneyeşimiz 2 senelik evliyiz. Kasıklarım ilişki olduğu günden beri ağrıyo artı sırt bel ağrısı son 1 haftadır da göğüslerim çok ağrıyor yorgunluk uyku hali mevcut. Adetime 6 gün var test yaptım negatif. Benim gibi olan var mı öncesinde negatif sonrasın da pozitif olan 🥺
Kızlar peçeteye hafif kahverengi leke geldi daha 4 gün vardı adetime bu da neyin nesi yaa sanırım bu sefer de olmadı ;(

Sağol canım inşallah sende bende hemen hamile kalırız Allah’ın izniyle bu ay günleri yazdım değerlendircem özel olucak ama pozisyonun hamile kalma açısından önemi var mı doktorum önemi yok dedi

Sağol canım inşallah sende bende hemen hamile kalırız Allah’ın izniyle bu ay günleri yazdım değerlendircem özel olucak ama pozisyonun hamile kalma açısından önemi var mı doktorum önemi yok dedi
doktorlar bu konuda fazla bisey soylemiyorlar ama cevremde bnde cok duydum bu konuda biseyler cnm ama nebilim iste dediklerine uysamda degisen bisey olmadi bklm nasip

doktorlar bu konuda fazla bisey soylemiyorlar ama cevremde bnde cok duydum bu konuda biseyler cnm ama nebilim iste dediklerine uysamda degisen bisey olmadi bklm nasip
Doktor bana folik asit verdi
İçiyprum bugün 1. Günüm canım

X