• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adetten mi bebekten mi :)

ladyLynn

sunset boulevard
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2013
919
211
33
hanımlar merhaba adetime 12 gün var fakat normalde adetten 2 gun once baslayan semptomlarım 12 gun onceden başladı bu normalmi? gögüslerim şişti çok acıyor:( akıntım var ve kasıklarımda basınç var sanki tuhaf iki kasığımda da var ve halsizlik var ara arada baş dönmesi yaşıyorum gebelik durumu varsa bu kadar kısa sürede belli olurmu? yada adet öncesi belirtiler çok önce başlarmı teşekkürler

hanımlar merhaba adetime 12 gün var fakat normalde adetten 2 gun once baslayan semptomlarım 12 gun onceden başladı bu normalmi? gögüslerim şişti çok acıyor:KK43: akıntım var ve kasıklarımda basınç var sanki tuhaf iki kasığımda da var ve halsizlik var ara arada baş dönmesi yaşıyorum gebelik durumu varsa bu kadar kısa sürede belli olurmu? yada adet öncesi belirtiler çok önce başlarmı teşekkürler
Canım bizde yaşıyoruz hep aynı şeyleri fakat 3 haftadan önce belli olmaz diyolar.ama erken belirti yaşayanda var.daha senin çok erken sanki psikolojik olabilirmi

hanımlar merhaba adetime 12 gün var fakat normalde adetten 2 gun once baslayan semptomlarım 12 gun onceden başladı bu normalmi? gögüslerim şişti çok acıyor:KK43: akıntım var ve kasıklarımda basınç var sanki tuhaf iki kasığımda da var ve halsizlik var ara arada baş dönmesi yaşıyorum gebelik durumu varsa bu kadar kısa sürede belli olurmu? yada adet öncesi belirtiler çok önce başlarmı teşekkürler
Su anda eger yumurtab catlamis ve dollenmisse henuz rahme yerlesmedi bile cnk yumurtladiktan 14 gun sonra adetin baslar dediine gore henuz 12 gun varsa dollenmede olduysa ustunden 2 gun gecti ve 2 gunde hicbi belirti yasanmaz. Daha belirti aramak ve umutlanmak icin cok erken. Vucudunu dinleme sabrederek beklemen gerekio insalla bu ay olur tabiki orasi ayri ancak anlamak icn heniz cok erken

Back