- 26 Ekim 2018
- 128
- 18
- 13
- 42
- Konu Sahibi Kordugummm
Arkadaşlar adetine iki gün kala hem sabag hem aksam ovulasyon testi yaptım ikiside ayni koyulukta çift çizgi cıktı ama gebelik testi negatif bu be anlama geliyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bundan 13 gün önce ovaluasyon testi yaptım çift çizgi cıktı üç gün adet tarihim 21 i ve adetime iki gün kala yine cift cizgi bana tuhaf geldide.ama gebelik negatif cıktı ikisinide aynı gün yaptim
Inşallah cnm okudum gebelik testi geç yanıt verebiliyormuş bazen. benim ovulasyon testinde iki çizgide aynı koyulukta adeyimr 1 gün var suan.ama gebelik silik bile degil direkt negatif gelişme olursa yazarım.sende yaz cnm bakalım bellimi olurCanım ben de aynı durumdayım. Gebelik testide yaptım ama oldukça silik bir çizgi gördüm teste çok güvenemedim işin özü yarın adet günüm bazen 1 hafta geç oluyor ama bakalım inşallah sende bende hamileyizdir.
Canım jet hızıyla bir değişiklik adet oldum şimdi inşallah sen hamilesindirInşallah cnm okudum gebelik testi geç yanıt verebiliyormuş bazen. benim ovulasyon testinde iki çizgide aynı koyulukta adeyimr 1 gün var suan.ama gebelik silik bile degil direkt negatif gelişme olursa yazarım.sende yaz cnm bakalım bellimi olur
Öyle olduğunu düşündüm ama yinede erken sevinmeyeyim diye telkin ediyorum kendimi.. saol cnm.Ovulasyon testi gebelik testinden daha erken sonuç verir canım adet gününde gebelik testini tekrarla :)
Hay allah geçmiş olsun..kısmet inşallah gelecek aya diyelim.bakalim ne olcak benim durum biraz umutsuzlandim şimdi demekki herzaman belirleyici değil.yazarim bende cnmCanım jet hızıyla bir değişiklik adet oldum şimdi inşallah sen hamilesindir
Testi atmaniz mumkun mu fotografiniOvulasyon hâlâ çift cizgi oldukça koyu birebir çizgiler t ve c ayni koyulukta.ama gebelik testi yine negatif bugün adet olmak gerek aslinda olmadım bakalim ne olucak sabretmek zor valla
TabikiTesti atmaniz mumkun mu fotografini
Inşallah cnm bugünde olmadım henüz şişkinlik var gibi ama bilmiyorum olucakmiyimCanım büyük ihtimalle hamilesin böyle çok konu okudum hepsi hamileydi inşallah seninde vardır bebişin sağlıkla gelsin inşallah![]()
Hamile oldugunuzu dusunuyorumInşallah cnm bugünde olmadım henüz şişkinlik var gibi ama bilmiyorum olucakmiyim
Bugün adetin ikinci günü cnm değişen bişey yok şimdilik bakalım hayırlısı
Hamile oldugunuzu dusunuyorum
[/QUOTE yani adet olmadım henüz ikinci günü olacaktı adet olsaydım ama bekle medeyim ara ara agrım var şişkinlik de mevcut benimde kafam karışık valla
Kan testi neden yaptirmiyorsunuzBugün adetin ikinci günü cnm değişen bişey yok şimdilik bakalım hayırlısı