Kizlar duadaki adini "Muhammed koyacagim" sözü örnek veriliyor demi?
Sanki bu duayi okursak ve oglumuz olursa adini Muhammed koymak zorundayiz gibi hissettim.
Umarin anlatabilmisimdir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar duadaki adini "Muhammed koyacagim" sözü örnek veriliyor demi?
Sanki bu duayi okursak ve oglumuz olursa adini Muhammed koymak zorundayiz gibi hissettim.
Tabikide muhammed koyacak sin peygamber Efendimiz hür metin e ver diyorsun allaha söz veriyorsunKizlar duadaki adini "Muhammed koyacagim" sözü örnek veriliyor demi?
Canim bebeğin cinsiyeti ne oldu .ve şimdi tekrar mi hamilesinAdet bitiminden hemen sonra ilişkiye girdim suan beklemedeyim ne olucak merakla bekkiyorum
Adet bitiminden hemen sonra gebe kalamadım tam ovulasyon günümde gebe kaldım oğlum olucak inşallahCanim bebeğin cinsiyeti ne oldu .ve şimdi tekrar mi hamilesin
KAdet bitiminden hemen sonra gebe kalamadım tam ovulasyon günümde gebe kaldım oğlum olucak inşallah
canım ovulasyon testi mi aldın yoksa yumurta akı gibi olan sıvının gelmesiyle mi anladın .test aldıysan pozitif gününde akıntı nasıldı cvp larsan sevinirim.rabbim hayırlı kolay bi doğum nasip etsin evladını sana bagislasin.Adet bitiminden hemen sonra gebe kalamadım tam ovulasyon günümde gebe kaldım oğlum olucak inşallah
canım ovulasyon testi mi aldın yoksa yumurta akı gibi olan sıvının gelmesiyle mi anladın .test aldıysan pozitif gününde akıntı nasıldı cvp larsan sevinirim.rabbim hayırlı kolay bi doğum nasip etsin evladını sana bagislasin.
Ovulasyon testi aldım bende akıntının kıvamı değişmiyodu anlıyamıyodum akıntıdan 31 günde 1 adet oluyodum 16.günüm ovulasyon günümdü sadece tek seferde hamile kaldım diğer günler ilişki olmadıcanım ovulasyon testi mi aldın yoksa yumurta akı gibi olan sıvının gelmesiyle mi anladın .test aldıysan pozitif gününde akıntı nasıldı cvp larsan sevinirim.rabbim hayırlı kolay bi doğum nasip etsin evladını sana bagislasin.
acaba bazı kadınlar adet kanaması ile döllenmemiş yumurtalarının tümünü vücuttan atamıyor mu ki??Bunun bilimsel açıklaması var mı bilmiyorum ama adetim bittikten 2.günü ile kaldım hamileliğime, şimdi erkek bebek bekliyorum hayırlısı ile yakında kucagımda![]()
Benimde öyle oldu korunuyorduk ama bir tek o ilişkide kalmayız diye korunma olmadı, onda kaldımacaba bazı kadınlar adet kanaması ile döllenmemiş yumurtalarının tümünü vücuttan atamıyor mu ki??
böylelikle döllenmeye hazır yumurta vücutta kalınca ilişki sonucu y spermleri ile dölleniyor , y ler hızlı ya hazır yumurtaya çabuk ulaşıyorlar. benim ki bir tahmin tabi ki. doğruluk payı var ya da yok bilemeyeceğim.
benim arkadaşımda adet kanaması eni bitti diye korunmadan ilişkiye girmiş ne de olsa hamile kalamam demiş. diğerlerinde hep korunmuş ama hamile kaldı aynen onun da oğlu oldu.
Doğum yakınmış canım allah sağlikla kucağına almayı nasip eder inşallahBenimde öyle oldu korunuyorduk ama bir tek o ilişkide kalmayız diye korunma olmadı, onda kaldım
Biz de de aynı adetten sonra 1 ya da 2. Gu kaçamak tek ilişki ardından gebelik ve erkek bebekBenimde öyle oldu korunuyorduk ama bir tek o ilişkide kalmayız diye korunma olmadı, onda kaldım
Canım sen narin öğrendin mi cinsiyetiniDoğum yakınmış canım allah sağlikla kucağına almayı nasip eder inşallah
Canım 12+2de büyük ihtimalle erkek dedi. 16+5 te bir başka doktor belli değil dedi. Ayrıntılı da bakıcam artık ama erkektir diye düşünüyorumCanım sen narin öğrendin mi cinsiyetini
Peki sonuc ney oldu canim rabbim.sag salim.kucagina almayi nasip etsin insallahBenim sat 11 mayıs 21 mayısta tek ilişkiyle hamile kaldım. Yani yumurtlamadan once hamile kaldım.Suan 7 haftalık hamileyim. Cinsiyet belli olunca mutlaka buraya yazıcam.