- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
- 413
evet doğru. ben 2.ye adetten hemn sonra kaldım ve yine erkek :)
Aaa zonox senin yine mi erkek
Hayırlısı olsun arkadasım
Adetin biter bitmez tek ilişki mi yaptın yoksa ovulasyona kdr sık ilişki mi yaptın adet bitiminden
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet doğru. ben 2.ye adetten hemn sonra kaldım ve yine erkek :)
Allah bagislasin allah tek nefeste kurtarsin.Adetin kaç gün surdu ve kaç günde bir oluyorsin cnm?Ben adet bittikten sonraki 6. Günü hamile kaldim ve erkek dedi doktor.
Allah bagislasin allah tek nefeste kurtarsin.Adetin kaç gün surdu ve kaç günde bir oluyorsin cnm?
Sağol cnm tesekkurler .26 27 günde bir olurum 6 gün sürer adetiM.en son 16 Mart adet.29 martta tek ilişkiyle hamile kaldım cnm.umarım yardımci olmusum dur. .
Bende 26-27 gunde bir olurumm
5-6 gun Sürer adetim. Ilk Oğluma adetimin Bittiği gun tek ilişki ile hamile kaldım
Ikincisine 5 yıl sonra
Yumurtlama Gününe 2 gun kala kaldım.
kiz kardesim yum catlamasindan 3 gun önce bir sefer iliski yasamis kizi oldu Allahin izni ileArkadaşlar yorumları okuyorum cinsiyet için ama herkes adet döngüsünü yazıyorda kaç gün adet olduğunu yazan yok.ben de 28 günde bir adet oluyorum ama 10 gün sürüyor.kız için ilk 5 gün bekleyin diyorlar.ama yumurtlama günü olursa erkek olur diyorlar.14. Gün yumurtlama günüm benim. Yani adet ol 10 gün geçsin 5 gün ilşki yok 6 7 8. Günler kız olur ama yumurtşama günüm o güne geliypr benim.kafam karıştı yaa...anlayan varr mı bu durumu anlatabilecek?
hani yazacaktın canım?belli olmadı mı cinsiyet?Benim sat 11 mayıs 21 mayısta tek ilişkiyle hamile kaldım. Yani yumurtlamadan once hamile kaldım.Suan 7 haftalık hamileyim. Cinsiyet belli olunca mutlaka buraya yazıcam.
kiz kardesim yum catlamasindan 3 gun önce bir sefer iliski yasamis kizi oldu Allahin izni ile