• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adetten hemen sonra hamile kalinirsa dogacak cocuk erkek olur

Canim sagol. Adetim bittigi gun ve 2 gun sonra ve yumurtlamama 1 gun kala olmustu yine erkek ::)) hayirlisi buymus

Hayirlisi olsun zonox.....darısı başıma inşallah bende oluruna bıraktım ama kız için adete yakın ilişki bence benim kısımda öyle olmuştu

Sağol cnm tesekkurler .26 27 günde bir olurum 6 gün sürer adetiM.en son 16 Mart adet.29 martta tek ilişkiyle hamile kaldım cnm.umarım yardımci olmusum dur. .

Bende 26-27 gunde bir olurumm
5-6 gun Sürer adetim. Ilk Oğluma adetimin Bittiği gun tek ilişki ile hamile kaldım
Ikincisine 5 yıl sonra
Yumurtlama Gününe 2 gun kala kaldım.

Bende 26-27 gunde bir olurumm
5-6 gun Sürer adetim. Ilk Oğluma adetimin Bittiği gun tek ilişki ile hamile kaldım
Ikincisine 5 yıl sonra
Yumurtlama Gününe 2 gun kala kaldım.

Çok ilginç gerçekten ..adet bitiminde hamile kalanları burda duydum.ben hep adet bitimi en tehlikesi z gün diye biliyordum .demek ki bundan sonrası için dikkatli olmak lzim.o_Oo_O

SAT 28 Nisan.. Gebe kaldigim tarih 13 Mayis.. Adetim 6 gun surer genelde. 4 Mayista bitti yani.. Sizce erkek midir? :) Ilginc ya.

Benim sat 11 mayıs 21 mayısta tek ilişkiyle hamile kaldım. Yani yumurtlamadan once hamile kaldım.Suan 7 haftalık hamileyim. Cinsiyet belli olunca mutlaka buraya yazıcam.

Arkadaşlar yorumları okuyorum cinsiyet için ama herkes adet döngüsünü yazıyorda kaç gün adet olduğunu yazan yok.ben de 28 günde bir adet oluyorum ama 10 gün sürüyor.kız için ilk 5 gün bekleyin diyorlar.ama yumurtlama günü olursa erkek olur diyorlar.14. Gün yumurtlama günüm benim. Yani adet ol 10 gün geçsin 5 gün ilşki yok 6 7 8. Günler kız olur ama yumurtşama günüm o güne geliypr benim.kafam karıştı yaa...anlayan varr mı bu durumu anlatabilecek?

Arkadaşlar yorumları okuyorum cinsiyet için ama herkes adet döngüsünü yazıyorda kaç gün adet olduğunu yazan yok.ben de 28 günde bir adet oluyorum ama 10 gün sürüyor.kız için ilk 5 gün bekleyin diyorlar.ama yumurtlama günü olursa erkek olur diyorlar.14. Gün yumurtlama günüm benim. Yani adet ol 10 gün geçsin 5 gün ilşki yok 6 7 8. Günler kız olur ama yumurtşama günüm o güne geliypr benim.kafam karıştı yaa...anlayan varr mı bu durumu anlatabilecek?
kiz kardesim yum catlamasindan 3 gun önce bir sefer iliski yasamis kizi oldu Allahin izni ile

daha neler duyacağız bakalım.

Benim sat 11 mayıs 21 mayısta tek ilişkiyle hamile kaldım. Yani yumurtlamadan once hamile kaldım.Suan 7 haftalık hamileyim. Cinsiyet belli olunca mutlaka buraya yazıcam.
hani yazacaktın canım?belli olmadı mı cinsiyet?

Bende adetten hemen snr hamile kaldim bebisin haftasi ilerde gidiyosa adetten hemen snr kalmissin dediler nekadar dogru bilemem ama iliski ginlerini genelde 14gundn snraya auarlardik olmuyodu hesaplamalarda dogru gibi.kizim olucqk allah nasip ederse her nekadar herkes erkek desede kesin kiz :)hamileligim de bulantim olmadi karnimda sivri riyalarimda hep erkek gordum ama usgde kiz dediler.bu baslikta dikkatimi cekti.bi haftaya kadar dogumum var.yanilma olucqgini sanmiuor ama yinede yazarim burqya.

Back
X