Evet hatta adetin son günü kalinabiliyor. İspatı Maşallah 3 yaşında yatağında uyuyorMerhaba arkadaşlar
11nisan da adet oldum ve 17 Nisan'da adetim bitti.Bu arada 25 günde bir düzenli adet olurum.
18 Nisan da ve 22 Nisan'da eşimle korunmadan ilişki yaşadık. Adet bitiminden hemen sonra hamile kalınır mı ? Başına böyle bir şey gelen var mı ?
Tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim
Gerçekten çok merak ediyorum ve adetime daha var o yüzden burada sizlerinde tecrübelerine danismak istedimKalınabilir evet bazı kadınların yumurtlama günü adetten hemen sonradır ve hamile kalırlar.
Kalabilirsiniz yumurtlama gününüzse.Gerçekten çok merak ediyorum ve adetime daha var o yüzden burada sizlerinde tecrübelerine danismak istedim
Maşallah Allah bağışlasınEvet hatta adetin son günü kalinabiliyor. İspatı Maşallah 3 yaşında yatağında uyuyor
1 Mayıs a geliyor sabirzilikla bekliyor olacağımKalabilirsiniz yumurtlama gününüzse.
Öğrenmek icin 18 Nisana en az 14 gün ekleyin. En dogrusu adet gecikmesidir.
4.5 yıllık evliyim doğal korunduk hep Rabbim aratmasın dediğiniz gibi inşallah isteyen herkese hayırlısı ile Rabbim nasip etsinEvet kalınabiliyor arkadaşım o şekilde kalmış bana da hep öyle söylerdi adet biter bitmez ilişki yaşa diye takdiri ilahi tabi her nasip vaktine esirdir Allah isteyen herkese nasip etsin
Merhaba, aynı belirtiler bende de var ve çok merak ettim hamile kaldınız mı,Aynen benimde şuan öyle bi problemim var bende çok merak ediyorum ve kasiklarimda ile belimde çok ağrı var normalde adete 10 kala agriri qma benimki çok erken başladı eşim şehir dışında çalışıyor hemen adeten sonra ilişki oldu bende çok merak ediyorum ve çok istiyorum Allah herkese nasip etsin
Canim test yaptım yeni pozitif çıktı sağlık ocağına gittim değerim 280 çıktı ama daha doktorun yanına gidemedim gidince ne olacağı belli olurMerhaba, aynı belirtiler bende de var ve çok merak ettim hamile kaldınız mı,
Kesin belirti değil ancak böyle bir şey olabiliyor mu en azından yardımcı olur :) çok tesekkurler..
Mrb cnm bugün sağlık ocağına gittim hamileyinMerhaba, aynı belirtiler bende de var ve çok merak ettim hamile kaldınız mı,
Kesin belirti değil ancak böyle bir şey olabiliyor mu en azından yardımcı olur :) çok tesekkurler..