Adetten hemen sonra hamile kalınır mı ?

Mrb cnm bugün sağlık ocağına gittim hamileyin
Merhaba adet gecikmeden mi hamile oldugunuzu ogrendiniz acaba belirtileriniz var miydi varsa nelerdi? Ben de pcos var sogan kuru yapiyorum adet bitimi 7.gunumde basladim 10.gundeyim 15 gun icmem gerek. uc gundur goguslerim dolgunlasti ve agriyor normalde benim adetim gecikir baya adet olmadan iki hafta once agirmaya baslar ilk kez bu kadar erken göğüs agrisi yasiyorum bu bir belirti olabilir mi

Merhaba adet gecikmeden mi hamile oldugunuzu ogrendiniz acaba belirtileriniz var miydi varsa nelerdi? Ben de pcos var sogan kuru yapiyorum adet bitimi 7.gunumde basladim 10.gundeyim 15 gun icmem gerek. uc gundur goguslerim dolgunlasti ve agriyor normalde benim adetim gecikir baya adet olmadan iki hafta once agirmaya baslar ilk kez bu kadar erken göğüs agrisi yasiyorum bu bir belirti olabilir mi
Aynen cnm benimde 10 yada 5 kala ağrılarım başlar ama bu sefer çok erken başladı adetime iki gün vardı hayali çizgi çıkınca adetimin gecikmesini bekledim 2 gun gecikince sağlık ocağına gittim doktorum ertesi gün izinli olduğu için gidemedim meraktan tekrar test yaptım net çıktı benim belirtilerim kasık ağrısı belim çok ağrıyordu adetime bi hafta kala göğüs ağrısı başladı ama bende uyku halsizlik hic yoktu bi mide bulantısıda aynı şekilde senin kide olmuş olabilir herkesin vücudu farklı tepki verebiliyor adetin gecikmesini bekle derim inşallah seninde vardır bende bu pazartesi doktora gidecem inşallah bi sıkıntı çıkmaz rabbim sanada nasip etsin

Merhaba arkadaşlar
11nisan da adet oldum ve 17 Nisan'da adetim bitti.Bu arada 25 günde bir düzenli adet olurum.
18 Nisan da ve 22 Nisan'da eşimle korunmadan ilişki yaşadık. Adet bitiminden hemen sonra hamile kalınır mı ? Başına böyle bir şey gelen var mı ?

Tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim 😊
Evet şuan hamileyim 😊

Mrb cnm bugün sağlık ocağına gittim hamileyin
Aynen cnm benimde 10 yada 5 kala ağrılarım başlar ama bu sefer çok erken başladı adetime iki gün vardı hayali çizgi çıkınca adetimin gecikmesini bekledim 2 gun gecikince sağlık ocağına gittim doktorum ertesi gün izinli olduğu için gidemedim meraktan tekrar test yaptım net çıktı benim belirtilerim kasık ağrısı belim çok ağrıyordu adetime bi hafta kala göğüs ağrısı başladı ama bende uyku halsizlik hic yoktu bi mide bulantısıda aynı şekilde senin kide olmuş olabilir herkesin vücudu farklı tepki verebiliyor adetin gecikmesini bekle derim inşallah seninde vardır bende bu pazartesi doktora gidecem inşallah bi sıkıntı çıkmaz rabbim sanada nasip etsin
Yaaaa cokkk sevindim Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin bebisini.İnsallah bizlerede vuslat yakındır.ben 3 yildir evliyim 2 yil olacak istiyorum ama olmuyor 4 kez yumurtlama takibi yapip degerlendirmeme ragmen bakalim bu sogan kuru icin cok umutluyum rabbim umutlarimizi bosa cikarmasin🤲

Yaaaa cokkk sevindim Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin bebisini.İnsallah bizlerede vuslat yakındır.ben 3 yildir evliyim 2 yil olacak istiyorum ama olmuyor 4 kez yumurtlama takibi yapip degerlendirmeme ragmen bakalim bu sogan kuru icin cok umutluyum rabbim umutlarimizi bosa cikarmasin🤲
Amin inşallah cnm olursa haber ver Qllah olmayan herkese nasip etsin🤲

Aynen benimde şuan öyle bi problemim var bende çok merak ediyorum ve kasiklarimda ile belimde çok ağrı var normalde adete 10 kala agriri qma benimki çok erken başladı eşim şehir dışında çalışıyor hemen adeten sonra ilişki oldu bende çok merak ediyorum ve çok istiyorum Allah herkese nasip etsin
Canım sendemi adet bitimi ilişki yaşadın bebegide hayirli olsun

Kalınabilir evet bazı kadınların yumurtlama günü adetten hemen sonradır ve hamile kalırlar.

Sunu da ekleyeyim doktorlar adet bitiminden itibaren düzenli ilişki diye uyarı yapıyorlar bosa olamaz herhalde.
Bende adet bitminin ertesi günü ilişki yaşadım eşimle umarım olur .Geçtiğimiz ay 8 gün kadar doğum kontrol hapı kullandım sonra bıraktım iki kez korunmasız ilişkimiz oldu ama hamile kalmadım adetim geldi acaba hamile kalmayı etkiler mi 8 gün kadar kullandığım hap

X