- 4 Aralık 2019
- 395
- 313
- 53
Adete yakın hamile kaldıysanız baya bi gecikmeyle ögrenmissinizdir nasıl oldu anlatır Mısınız ne zaman öğrendiniz 8. Gün bugün benim de düz hesap hala regl olmadımAdete 2 gün kala hamile kaldım her zaman olma ihtimali var yani
bence 5 gün önceden kaldın sen..Yaa dur öyle kesin konuşmayalım sen iyiyede kötüyede alıştır kndini belli olmaz.Ama hamileysenden kalkıp halay çekerimHayırlısı olsun ikimiz için deben eğer hamileysem ya adet olmam gereken gün yada 5 gün önce hamile kaldım
Ya sorun yok ilk aydı bu ay olmadıysa devam denemeye ama yani adetim hiç gecikmezdi bu kadar başka bisi de gelmiyor aklımabence 5 gün önceden kaldın sen..Yaa dur öyle kesin konuşmayalım sen iyiyede kötüyede alıştır kndini belli olmaz.Ama hamileysenden kalkıp halay çekerim
aynen olmadıysa devam ben geçen ay bkliyodum olmadj ovulasyonu tutturamadım bence o zamanda.Bu ay dikkat ettim.He bide bak belirti şöylede olabilir iştah artışııııYa sorun yok ilk aydı bu ay olmadıysa devam denemeye ama yani adetim hiç gecikmezdi bu kadar başka bisi de gelmiyor aklıma
Ben haberi veriyim o zaman bugün adet oldum bi dahaki aya artıkyaa senle aynı kaderi paylaşıyoruz şuanda çok sevindim benm gibi birine denk geldiğimebende yeni evliyim ve bebiş haberini almayı bekliyorum bende ilk defa geçen ay korunmasız ilişki oldu.Bebişi adet geçtikdn snra çift çizgiyle öğrenirim derken adet gördüm olsun kısmet kendimi çok kaptırmak istemiyorum bu düşünceye.Ha bu arada,bu ay ne oldu dersen çalışmalar devam Ovulasyonu takip ediyorum bu haftaymış..Adetten sonraki durumları da sölerim artık sana
tamamm no stres no üzüntü relax dahaaa önümüzde yol var yeni evliyiz biz bu konuları bilmiyoruz yeni öğrenyoruz normaldir ..Ya seni güzel düşündürmek adına konuşuyorum ama duymak istediklerimi söylüyorum resmenBen haberi veriyim o zaman bugün adet oldum bi dahaki aya artık
Bende hepsi var da ne gebelik var ortada ne adet çözemedim gittiaynen olmadıysa devam ben geçen ay bkliyodum olmadj ovulasyonu tutturamadım bence o zamanda.Bu ay dikkat ettim.He bide bak belirti şöylede olabilir iştah artışıııı
test yaptin miiiBende hepsi var da ne gebelik var ortada ne adet çözemedim gitti
Yaptm Canım negatif. 6. Gün kan testi de negatifti 2 gün geçti üstünden son adet tarihimden beri. Adet olmam gereken gün de hamile kaldıysam ne zaman çıkar acaba testtetest yaptin miii
tamam ya sıkıntı etme daha ihtimller var hem sana bişi diyimmi bak daha 2 gün geçmiş adetinin üstünden.20 gün geçip yeni öğrenenleri bile biliyorumYaptm Canım negatif. 6. Gün kan testi de negatifti 2 gün geçti üstünden son adet tarihimden beri. Adet olmam gereken gün de hamile kaldıysam ne zaman çıkar acaba testte
Canım adetim iKi gün değil 8 gün geçtitamam ya sıkıntı etme daha ihtimller var hem sana bişi diyimmi bak daha 2 gün geçmiş adetinin üstünden.20 gün geçip yeni öğrenenleri bile biliyorum
aaaay bişy dicem yaklaşık yarım saattir uzanıyorum bir 10 dakikadır falan gelip giden bi bahsedilen iğne batması gibi ağrı hissediyorum.İlk defa hissediyorum bu arada ben normaldede adet olduğumda hiç ağrı hissetmemm ne oluyo sıcağj sıcağına yazıyorum bakCanım adetim iKi gün değil 8 gün geçti
bekleyelim ve kan testi yaptır ama şimdi değil geç döllenmemi ne diyolar ona ondandır belki tam bilmiyorum ama bi 10 günü gözden çıkar 18 günde tam belli olurCanım adetim iKi gün değil 8 gün geçti
9 gün geçmişti kanda negatifti benimAdete yakın hamile kaldıysanız baya bi gecikmeyle ögrenmissinizdir nasıl oldu anlatır Mısınız ne zaman öğrendiniz 8. Gün bugün benim de düz hesap hala regl olmadım
Ya bugün 8. Gün benim de olmadım içime bi ferahlık geldi9 gün geçmişti kanda negatifti benim
12 geçince tekrar yaptırdım 40 çıktı değerim canm
Amin inşaAllah canım Rabbim sanada sağlıkla sıhhatle nasip etsin inşaAllahYa bugün 8. Gün benim de olmadım içime bi ferahlık geldiinsallah kucağınıza hayırla alırsınız❣
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?