• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adetten 7-8 gün önce ilişki

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlısı olsun ikimiz için de 😍 ben eğer hamileysem ya adet olmam gereken gün yada 5 gün önce hamile kaldım😍
bence 5 gün önceden kaldın sen..Yaa dur öyle kesin konuşmayalım sen iyiyede kötüyede alıştır kndini belli olmaz.Ama hamileysenden kalkıp halay çekerim 💃😂

bence 5 gün önceden kaldın sen..Yaa dur öyle kesin konuşmayalım sen iyiyede kötüyede alıştır kndini belli olmaz.Ama hamileysenden kalkıp halay çekerim 💃😂
Ya sorun yok ilk aydı bu ay olmadıysa devam denemeye ama yani adetim hiç gecikmezdi bu kadar başka bisi de gelmiyor aklıma😍

Ya sorun yok ilk aydı bu ay olmadıysa devam denemeye ama yani adetim hiç gecikmezdi bu kadar başka bisi de gelmiyor aklıma😍
aynen olmadıysa devam ben geçen ay bkliyodum olmadj ovulasyonu tutturamadım bence o zamanda.Bu ay dikkat ettim.He bide bak belirti şöylede olabilir iştah artışıııı

yaa senle aynı kaderi paylaşıyoruz şuanda çok sevindim benm gibi birine denk geldiğime 💃😃 bende yeni evliyim ve bebiş haberini almayı bekliyorum 🤭 bende ilk defa geçen ay korunmasız ilişki oldu.Bebişi adet geçtikdn snra çift çizgiyle öğrenirim derken adet gördüm 🙄😶 olsun kısmet kendimi çok kaptırmak istemiyorum bu düşünceye.Ha bu arada,bu ay ne oldu dersen çalışmalar devam 🤭 Ovulasyonu takip ediyorum bu haftaymış..Adetten sonraki durumları da sölerim artık sana 🤔🥳
Ben haberi veriyim o zaman bugün adet oldum bi dahaki aya artık 🤗

Ben haberi veriyim o zaman bugün adet oldum bi dahaki aya artık 🤗
tamamm no stres no üzüntü relax dahaaa önümüzde yol var yeni evliyiz biz bu konuları bilmiyoruz yeni öğrenyoruz normaldir ..Ya seni güzel düşündürmek adına konuşuyorum ama duymak istediklerimi söylüyorum resmen 🤣

Yaptm Canım negatif. 6. Gün kan testi de negatifti 2 gün geçti üstünden son adet tarihimden beri. Adet olmam gereken gün de hamile kaldıysam ne zaman çıkar acaba testte
tamam ya sıkıntı etme daha ihtimller var hem sana bişi diyimmi bak daha 2 gün geçmiş adetinin üstünden.20 gün geçip yeni öğrenenleri bile biliyorum 😉

Canım adetim iKi gün değil 8 gün geçti 🧐
aaaay bişy dicem yaklaşık yarım saattir uzanıyorum bir 10 dakikadır falan gelip giden bi bahsedilen iğne batması gibi ağrı hissediyorum.İlk defa hissediyorum bu arada ben normaldede adet olduğumda hiç ağrı hissetmemm ne oluyo sıcağj sıcağına yazıyorum bak 😱😱😱😱

Back