Korunmasız ilişki üzerinden kaç gün geçti balım ?Arkadaşlar bu ay gebelik ihtimalinin yüksek olduğu günleri değerlendirdik yumurtlama zamanından beri beyaz ve sarıya çalan akıntım var ve önceki aylardan daha fazla ve ara ara kasık batmaları oluyor yumurtlama dönemimin üzerinden 11 12 gün geçti ve şuan reglime 4 gün var kan versem çıkarmı tecrübesi olanlar benim gibi yaşayanlar yazsın lütfen kaç gündür başka bişey düşünemiyorum
İşte 11 12 gün olduKorunmasız ilişki üzerinden kaç gün geçti balım ?
11 12 gün erken zaten gebelik 14 günde oluşuyor daha bunun tutunması var kanda ve vücutta hcg değerinin yükselmesi var biraz daha sabret 1 hafta kadar mesela sonra gidip kam ver inşallah gebesindir canımİşte 11 12 gün oldu
İnşallah teşekkür ederim11 12 gün erken zaten gebelik 14 günde oluşuyor daha bunun tutunması var kanda ve vücutta hcg değerinin yükselmesi var biraz daha sabret 1 hafta kadar mesela sonra gidip kam ver inşallah gebesindir canım
Benimde 4 gün var valla bekleki geçsin o bir haftaİnşallah teşekkür ederim
İnşallah teşekkür ederim11 12 gün erken zaten gebelik 14 günde oluşuyor daha bunun tutunması var kanda ve vücutta hcg değerinin yükselmesi var biraz daha sabret 1 hafta kadar mesela sonra gidip kam ver inşallah gebesindir canım
geçmiyorrrBenimde 4 gün var valla bekleki geçsin o bir hafta
Bize de haber ver inşallah gebesindirİnşallah teşekkür ederim
geçmiyorrrben dayanamıycam bu akşam gidip kan vericem
Haber ver bizeee bizde senin gibi heyecanlıyız kızçem güzel haberlerinle gel inşallahİnşallah teşekkür ederim
Gittinmiiiiiiiİnşallah teşekkür ederim
Kanda kesin çıkar hatta ucuz testlerde bile çıkıyor yumurtlamadan 11 gün sonraArkadaşlar bu ay gebelik ihtimalinin yüksek olduğu günleri değerlendirdik yumurtlama zamanından beri beyaz ve sarıya çalan akıntım var ve önceki aylardan daha fazla ve ara ara kasık batmaları oluyor yumurtlama dönemimin üzerinden 11 12 gün geçti ve şuan reglime 4 gün var kan versem çıkarmı tecrübesi olanlar benim gibi yaşayanlar yazsın lütfen kaç gündür başka bişey düşünemiyorum
Bize de haber ver inşallah gebesindir
Merhaba test yaptınız mı
Erken dollenme olduysa cikar tabi ama yine de guvenmemek lazim,negatif ciksa bile gec dollenme olabilir.
Gittinmiiiiiii
Haber ver bizeee bizde senin gibi heyecanlıyız kızçem güzel haberlerinle gel inşallah
Bize de haber ver inşallah gebesindir
Merhaba test yaptınız mı
Erken dollenme olduysa cikar tabi ama yine de guvenmemek lazim,negatif ciksa bile gec dollenme olabilir.
Gittinmiiiiiii
Maalesef negatif çıktıHaber ver bizeee bizde senin gibi heyecanlıyız kızçem güzel haberlerinle gel inşallah
Benim gibi hüsrana uğradın benimde bugun kanamam oldu 4gün gecikmem vardı ikimiz içinde hayırlısı olsun canım önümüzdeki aya inşallah umudunu kaybetmeMaalesef negatif çıktı
Bekle canım regl olmadığın sürece umut var demektirBenimde 4 var regl olmama erken gebelik testi yaptım az önce negatif
Ben 3 gün kala giitim bende cikti ama önce eve erken gebelik testi yaptimArkadaşlar bu ay gebelik ihtimalinin yüksek olduğu günleri değerlendirdik yumurtlama zamanından beri beyaz ve sarıya çalan akıntım var ve önceki aylardan daha fazla ve ara ara kasık batmaları oluyor yumurtlama dönemimin üzerinden 11 12 gün geçti ve şuan reglime 4 gün var kan versem çıkarmı tecrübesi olanlar benim gibi yaşayanlar yazsın lütfen kaç gündür başka bişey düşünemiyorum