Adetten 4 gün önce erken gebelik testi hayalet çizgi çıkıp hamile olduğunu öğrenenler var mı

Insolsun

Neyse Ki Yarın Var Umutların En Sevdiği Gün ☘️🕊️
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2020
986
1.124
33
31
Arkadaşlar adetime 4 gün var normal test negatif erken gebelik testinde hayalet bir çizgi var sanki böyle olupta hamile olduğunu öğrenen var mı

Eklentiler

• IMG_20210312_142258.jpg
    45 KB · Görüntüleme: 1.573
Arkadaşlar yardımcı olabilecek birileri yok mu

Arkadaşlar adetime 4 gün var normal test negatif erken gebelik testinde hayalet bir çizgi var sanki böyle olupta hamile olduğunu öğrenen var mı
Yani çıkabilir tabi bende gördüm hafif silik
Ama daha çok yeni adetinizin geçmesini bekleyin
Varsa zaten çıkacaktır

Evet ama bu sadece üzer kimyasala da dönebilir
Bu stres yapıyo oda bebek varsa ona zarar
Adetiniz geçsin yada tam o gün tekrar ilk idrar ile yapın daha doğru sonuç alırsınız inşallah

bugün çatlatma iğnesi olalı 12. günüm ve erken gebelik testim negatif çıktı. bu şekilde olup sonra pozitife dönen var mı? adetime 3 gün var ama adet belirtileri de başladı sarı renkte de akıntım var

bende ikinci çizgiyi görebilen var mı hanımlar?

Eklentiler

• 20210318_104426.jpg
    46,3 KB · Görüntüleme: 1.318
Açıkçası son 2 gündür sabırsız ben aynı şeyi görüyorum kendi erken gebelik testimde
Adet olacağım zaman olan akıntı şeklinde değil beyaz süt gibi bir akıntı geldi şaşkın şaşkın bu ne dedim ilk kez gördüm.Adetime son 2 gün kaldı sonuç ne olacak neden silik çıkıyor hiç bilmiyorum inşallah bebiş vardir ikimizde de

Başka belirtilerin var mı?

Canım umudunu bozmak istemem ama bende de o akıntı gelmişti ama adet oldum malesef ama herkesin bünyesi farklı inşallah sende vardır.. Doktora gidicen bugün bakalım bu ay ne diyecek

Canım umudunu bozmak istemem ama bende de o akıntı gelmişti ama adet oldum malesef ama herkesin bünyesi farklı inşallah sende vardır.. Doktora gidicen bugün bakalım bu ay ne diyecek
Hiç bilmiyorum ki canım belkiadet olucak ama hiç adet olacağım zaman böyle bir şey yaşamadım şaşırıyorum

Sonucunuz ne oldu benimde bu şekilde cikti pembe ince cizgi

Eklentiler

• GAG-1618428267468.jpg
    100,9 KB · Görüntüleme: 376
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…