Sizin doğum sağlıklı bir şekilde gerçekleşti mi.? Ben cuma günü gece 1 gibi test yaptırdım 2 gündür forumlardan sınırda nedir, ne demektir diye araştırıyorum. kimyasal gebelikten tutun dış gebeliğe kadar her şeyi öğrenmiş oldum. Endişeleniyorum inşallah böyle şeyler olmaz gerçi verende Allah, alan da, nasip eden de bu akşamı bekleyeceğim umarım beta değeri yükselmiştir dualarını eksik etmeyin arkadaşlar
Sizin doğum sağlıklı bir şekilde gerçekleşti mi.? Ben cuma günü gece 1 gibi test yaptırdım 2 gündür forumlardan sınırda nedir, ne demektir diye araştırıyorum. kimyasal gebelikten tutun dış gebeliğe kadar her şeyi öğrenmiş oldum. Endişeleniyorum inşallah böyle şeyler olmaz gerçi verende Allah, alan da, nasip eden de bu akşamı bekleyeceğim umarım beta değeri yükselmiştir dualarını eksik etmeyin arkadaşlar
Kusura bakma geç oldu biraz ben tekrar vermedim kadın doğuma gittik kese görüldü tekrar bayramdan sonra gitmem gerekiyor çıkan ilk değere göre daha çok yeni dedi doktor
Bu değer kişiden kişiye değişiyor. Zamanında bende çok araştırmıştım. Kimisininki çok yüksek kimisinin çok düşük olabiliyor. Önemli olan bir değer görüp 2 günde bir o değerin 2 katına çıkması. Mesela benim 2 gün gecikmeyle test sonucun 300lerdeydi. Bat'tan 2 gün önce yapsaydim muhtemelen 70 lerde bir değer olurdu. Zor ama bat geçmeden test yapmamaya çalışın. Beklenti varsa moral bozukluğu artıyor. Bende 10 gün önce başlardım testlere. Ne zaman saldım o zaman hamile kaldım :)