• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetten 2 gün önce beta hcg değeri ne olur

Bence hamilesin. Ben adete 1 gun kala yaptigim testte zamaninda 70 görmüştüm. Senin 4 gun kala o değer cokSizi

Bence hamilesin. Ben adete 1 gun kala yaptigim testte zamaninda 70 görmüştüm. Senin 4 gun kala o değer cok normal
Sizin doğum sağlıklı bir şekilde gerçekleşti mi.? Ben cuma günü gece 1 gibi test yaptırdım 2 gündür forumlardan sınırda nedir, ne demektir diye araştırıyorum. kimyasal gebelikten tutun dış gebeliğe kadar her şeyi öğrenmiş oldum. Endişeleniyorum inşallah böyle şeyler olmaz gerçi verende Allah, alan da, nasip eden de bu akşamı bekleyeceğim umarım beta değeri yükselmiştir dualarını eksik etmeyin arkadaşlar

Sizin doğum sağlıklı bir şekilde gerçekleşti mi.? Ben cuma günü gece 1 gibi test yaptırdım 2 gündür forumlardan sınırda nedir, ne demektir diye araştırıyorum. kimyasal gebelikten tutun dış gebeliğe kadar her şeyi öğrenmiş oldum. Endişeleniyorum inşallah böyle şeyler olmaz gerçi verende Allah, alan da, nasip eden de bu akşamı bekleyeceğim umarım beta değeri yükselmiştir dualarını eksik etmeyin arkadaşlar
Evet benim o gebelikten oğlum 5 yaşında çok şükür:) . Eğer sağlıklı artış olursa korkma. İkiye katlanarak artmasi gerekiyor sürekli

Arkadaşlar merhaba adetten 10 gün önce kan testi verdim 0.200 çıktı 3 kala yine versim 1.20 çıktı bu şekilde yükselme durumu var mı

Arkadaşlar merhaba adetten 10 gün önce kan testi verdim 0.200 çıktı 3 kala yine versim 1.20 çıktı bu şekilde yükselme durumu var mı
Sanmıyorum canım. Adete 3 kala eger hamilelik olsaydı deger daha yüksek cikardi

Ben de adetten 10 gün önce verdim <5 çıktı. Acaba yükselir mi 😞
Kusura bakma geç oldu biraz ben tekrar vermedim kadın doğuma gittik kese görüldü tekrar bayramdan sonra gitmem gerekiyor çıkan ilk değere göre daha çok yeni dedi doktor

Bu değer kişiden kişiye değişiyor. Zamanında bende çok araştırmıştım. Kimisininki çok yüksek kimisinin çok düşük olabiliyor. Önemli olan bir değer görüp 2 günde bir o değerin 2 katına çıkması. Mesela benim 2 gün gecikmeyle test sonucun 300lerdeydi. Bat'tan 2 gün önce yapsaydim muhtemelen 70 lerde bir değer olurdu. Zor ama bat geçmeden test yapmamaya çalışın. Beklenti varsa moral bozukluğu artıyor. Bende 10 gün önce başlardım testlere. Ne zaman saldım o zaman hamile kaldım :)
Benim de çok yavaş artiyor.ne olduğu belki değil çok stresli 5 hafta ama 407.5

Back