Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de adetten 10 gün önce verdim <5 çıktı. Acaba yükselir miBen adetten 1 gün önce öğrendim test verdim 394 çıktı
Siz hamilesinzBen de adetten 10 gün önce verdim <5 çıktı. Acaba yükselir mi
???Siz hamilesinz
Hamilesiniz büyük ihtimalle tekrardan kan verdiniz mi
Yok hayır vermedim. Diğer açtığım konu başlıklarını mı takip ettiniz :))Hamilesiniz büyük ihtimalle tekrardan kan verdiniz mi
Yo burda gördüm değeriniz beş miş yükselecek bı değer çünküYok hayır vermedim. Diğer açtığım konu başlıklarını mı takip ettiniz :))
Yok beta hcg 5 ten küçük yazmıştım. Adetten 10 gün önce kan verdim. Sizce değişir mi. Belirtileri çok benzettim deYo burda gördüm değeriniz beş miş yükselecek bı değer çünkü
Tabiki değişebilir neden değişmesin adetinizin olacağı tarihte adet olmazsanız yeniden kan testi yapınY
Yok beta hcg 5 ten küçük yazmıştım. Adetten 10 gün önce kan verdim. Sizce değişir mi. Belirtileri çok benzettim de
Teşekkür ederim her mesajımı sıkılmayıp cevapladığınız içinTabiki değişebilir neden değişmesin adetinizin olacağı tarihte adet olmazsanız yeniden kan testi yapın
Rica ederimTeşekkür ederim her mesajımı sıkılmayıp cevapladığınız için
Haklısınız. İnsan kendi kendini strese sokuyor aslındaBu değer kişiden kişiye değişiyor. Zamanında bende çok araştırmıştım. Kimisininki çok yüksek kimisinin çok düşük olabiliyor. Önemli olan bir değer görüp 2 günde bir o değerin 2 katına çıkması. Mesela benim 2 gün gecikmeyle test sonucun 300lerdeydi. Bat'tan 2 gün önce yapsaydim muhtemelen 70 lerde bir değer olurdu. Zor ama bat geçmeden test yapmamaya çalışın. Beklenti varsa moral bozukluğu artıyor. Bende 10 gün önce başlardım testlere. Ne zaman saldım o zaman hamile kaldım :)
Bence hamilesin. Ben adete 1 gun kala yaptigim testte zamaninda 70 görmüştüm. Senin 4 gun kala o değer cok normalarkadaşlar merhaba, benim beta hcg değerim adete 4 gün kala 40,21 çıktı. acil servise akıntım var diye kontrol amaçlı gittim idrarda enfeksiyon çıktı. gitmişken beta hcg değerime de baktırayım dedim doktor şuan hamile olabilirsin ya da hamile değilsindir değerin sınırda dedi. böyle bir şeyle karşılaşan var mı ? şimdiden teşekkürler
Hamilesin tabikide doktor saçmalamışarkadaşlar merhaba, benim beta hcg değerim adete 4 gün kala 40,21 çıktı. acil servise akıntım var diye kontrol amaçlı gittim idrarda enfeksiyon çıktı. gitmişken beta hcg değerime de baktırayım dedim doktor şuan hamile olabilirsin ya da hamile değilsindir değerin sınırda dedi. böyle bir şeyle karşılaşan var mı ? şimdiden teşekkürler
doktor neden sınırda dedi anlamadım neye göre sınır neyin sınırı o :)Bence hamilesin. Ben adete 1 gun kala yaptigim testte zamaninda 70 görmüştüm. Senin 4 gun kala o değer cok normal