adetten 14 gün önce hamilelik öğrenilir mi?

Adetten 14 gün öncesi yumurtlama günü oluyor.
Yani gebelik öğrenilmez ama gebelik için çalışma yapılır
Belki de yaşadığınız yumurtlama belirtisi.
yani bilemiyorum ki belki de öyledir dün kadar yoğun değil bugünkü belirtilerim mesela, sadece bel ağrım var yoğun olarak bir de sabah kasıklarımda iğne batması gibi batma oldu sonra geçti gibi

Sen de daha ben gibiyeni evlisin 6ay oldu benimde. Ama benim 4 ay falan birliktelik olmadı. Kendimi kastığım için bizde 2 aydır deniyoruz
anladım herşeyin hayırlısı umarım bu denemelerin ve hevesin mükafatını en kısa sürede alırız da herşey daha da güzel olur

kızlar bugün sadece belim çok ağrıdı bir de idrar sıklığım aynı rutinde devam etmekte, sadece hani bacaklarımı karnıma çektiğimde sağ kasık tarafımda bir batma oluyor ve orada ağırlık varmış gibi hissediyorum.

bir şey daha fark ettim ağzımın içi kupkuru oluyor, böyle sanki demirimsi bir tat alıyorum ağzımdan. şimdi çikolata yedim ama o demir tat ve kuruluk geçmedi hatta arttı da diyebilirim

birşey diycem…
bu sabah itibariyle saldım ben kendimi ya!
belirtilerin hemen hemen hepsi yok gibi zaten, bel ağrısı hariç.
bu ay da olmayacak bende eminim buna
bu yüzden hiiiiiç ümitlendirmeyeceğim kendimi.
nasip…
rabbim en uygun en hayırlı zamanda verir inşallah ama nedense birkaç gün önceki umudum bu ay için yok artık.
12 gün sonra adet günüm.
onu bekleyeceğim.

Rabbim gönlüne göre versin en hayırlı en sağlıklı zamanda alırsın haberi stres olma

Rabbim gönlüne göre versin en hayırlı en sağlıklı zamanda alırsın haberi stres olma
bilemiyorum.
yani güne öyle bir umutsuzluk ve üzgün olarak başladım ki akışına bıraktım artık. inşallah olur bu ay güzel haberi alarak beni şoka sokar ama artık vücudumu dinlememe kararı aldım. kafamı başka işlerle meşgul edeceğim, kendimi ev işlerine verdim ve şimdi de dışarıya vurdum kendimi.
oldu mu olmadı mı stresi yedi bitirdi beni.
hayırlısı artık ne diyim

Benmde bata 12 gün var. Bu ay neredeyse hiç değerlendirme olmadı.
Uygulamaya göre 4 ü yumurtlamaydı.
Sadece 3 ü ve 5 inde oldu.
Ama 5 inde inanılmaz bir kasık ağrısı çektim 2/3 saat kesintisiz. Bakalım bekliyorum ama ümidim yok. Çokta kasmıyorum

Kaç yaşındasın?ne zaman evlendinnn

şuan kasıklarımda özellikle sağ kasığımda batmalar oluyor, böyle ağrı gibi birşey… tam anlamdıramıyorum ama o hissi yok saymaya çalışıyorum. belki üşütmüşümdür ya da adetim kısa sürdüğü için döngüm yaklaşmak üzeredir ve onun belirtisidir… gerçekçi olmalı ve her şeyi gebelik belirtisine yormamam gerekli artık. ne yapayım yoksa delireceğim

Kaç yaşındasın?ne zaman evlendinnn
ocak 23 de 30 olacağım ve evleneli 3 ay oldu, ilk ay korunduk, 2. ay korunmadık ama bilgisizce hareket ettik (yumurtlama dönemi, gün aşırı ilişki vs) bu ay da daha bilinçliydim ama nedense yaşadığım belirtilerin yanlış olduğunu düşünüyorum (belki de vardır yine bir ümit ama ümitlenmek de istemiyorum)

Aynen öyle çok istediğimiz için başımız bile ağrısa acaba diyoruz en güzeli akışına bırakmak. Nasibimizde varsa er yada geç bizi bulacaktır zaten

Aynen öyle çok istediğimiz için başımız bile ağrısa acaba diyoruz en güzeli akışına bırakmak. Nasibimizde varsa er yada geç bizi bulacaktır zaten
aynen öyle boş vermiş kafasında olsam da geçmiş olduğunu düşündüğüm belirtiler yeniden meydana çıktı; kasık ağrısı özellikle sağ tarafımda acayip var, bel ağrısı, idrar sıklığı… akıntım geçmişti yine başladı, böyle beyazımsı sarımsı (yumurta alı kıvamında) gördüm.
bilmiyorum neler oluyor

Bilemedim bende bakalım hayırlısı neyse o olsun hakkımızda.

Belki normalde de olan fark etmediğimiz şeyler bunlar. Bebek istediğimiz için kendimizi çok dinliyoruz. Anca yumurtlama dönemi oluyor 14 gün öncesi. Üç güne bir değerlendirin
yumurtlama dönemimin geçtiğini düşünüyorum ve o günleri değerlendirdik; öncesinde de sonrasında da gün aşırı değerlendirdik hem de… oldu mu olmadı mı bilemiyorum ki adetime 11 gün kaldı (bu günü saymazsak)

ve haklısın, kendi adıma konuşmam gerekirse kendimi çok çoookkkk dinliyorum ve bu süreçte bu çok yanlış, olacağı varsa da olmayacak he

Bu konuyu açana kadar bir sen merak ediyordun. Şimdi ben de çok merak ediyorummmm. Güzel haberi alınca sevinçten bizi unutma sakın, hemen bize de haber ver
Sonuç negatif olursa da üzülme, yumurtalarımız her ay kendini en baştan hazırlıyor ve yeni mini mini sperm hücrelerini bekliyor.
Ben de ayın 20 sini bekliyorum test yapmak için. Beklemek çok zor yaaaa

Adetten 14 gün öncesi yumurtlama günü oluyor.
Yani gebelik öğrenilmez ama gebelik için çalışma yapılır
Belki de yaşadığınız yumurtlama belirtisi
Haklısın yaa. Normalde hiç dikkatimizi çekmeyen ufak ufak belirtiler, hamile kalmak istediğimiz dönemde sanki hamilelik belirtisi gibi algılanabiliyor.

yaaaa ne kadar tatlısın
ben geçen ay 23 ünde olmuştum ama hep birkaç gün öne çekiyor bende, bir de ilk defa 5 gün sürdü…
neler olduğu hakkında en ufak bir fikrim yok çünkü bu belirtilerim bedenimin bir oyunu mu yoksa gerçekten oldu mu?!?!???? bu ikilemden başım çatlıyor artık.
kör şeytan diyor ki yarın sabahtan git sağlık ocağına kan ver ya da test yap da rahatla.
ya herro ya merro yani, yeter gerçekten
11 gün önceden belli olur mu ki bir de o var

ay bir de bizi unutma demişsin ben o heyecandan kendimi bile unutabilirim ki amaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…