- 6 Ocak 2025
- 39
- 9
- 1
- 29
- Konu Sahibi pamukkalplikiz
-
yani bilemiyorum ki belki de öyledirAdetten 14 gün öncesi yumurtlama günü oluyor.
Yani gebelik öğrenilmez ama gebelik için çalışma yapılır
Belki de yaşadığınız yumurtlama belirtisi.
anladımSen de daha ben gibiyeni evlisin 6ay oldu benimde. Ama benim 4 ay falan birliktelik olmadı. Kendimi kastığım için bizde 2 aydır deniyoruz
Amin inşallahanladımherşeyin hayırlısı umarım bu denemelerin ve hevesin mükafatını en kısa sürede alırız da herşey daha da güzel olur
Rabbim gönlüne göre versin en hayırlı en sağlıklı zamanda alırsın haberi stres olmabirşey diycem…
bu sabah itibariyle saldım ben kendimi ya!
belirtilerin hemen hemen hepsi yok gibi zaten, bel ağrısı hariç.
bu ay da olmayacak bende eminim buna
bu yüzden hiiiiiç ümitlendirmeyeceğim kendimi.
nasip…
rabbim en uygun en hayırlı zamanda verir inşallah ama nedense birkaç gün önceki umudum bu ay için yok artık.
12 gün sonra adet günüm.
onu bekleyeceğim.
Rabbim gönlüne göre versin en hayırlı en sağlıklı zamanda alırsın haberi stres olma
Benmde bata 12 gün var. Bu ay neredeyse hiç değerlendirme olmadı.birşey diycem…
bu sabah itibariyle saldım ben kendimi ya!
belirtilerin hemen hemen hepsi yok gibi zaten, bel ağrısı hariç.
bu ay da olmayacak bende eminim buna
bu yüzden hiiiiiç ümitlendirmeyeceğim kendimi.
nasip…
rabbim en uygun en hayırlı zamanda verir inşallah ama nedense birkaç gün önceki umudum bu ay için yok artık.
12 gün sonra adet günüm.
onu bekleyeceğim.
Kaç yaşındasın?ne zaman evlendinnnbilemiyorum.
yani güne öyle bir umutsuzluk ve üzgün olarak başladım ki akışına bıraktım artık. inşallah olur bu ay güzel haberi alarak beni şoka sokar ama artık vücudumu dinlememe kararı aldım. kafamı başka işlerle meşgul edeceğim, kendimi ev işlerine verdim ve şimdi de dışarıya vurdum kendimi.
oldu mu olmadı mı stresi yedi bitirdi beni.
hayırlısı artık ne diyim
şuan kasıklarımda özellikle sağ kasığımda batmalar oluyor, böyle ağrı gibi birşey… tam anlamdıramıyorum ama o hissi yok saymaya çalışıyorum. belki üşütmüşümdür ya da adetim kısa sürdüğü için döngüm yaklaşmak üzeredir ve onun belirtisidir… gerçekçi olmalı ve her şeyi gebelik belirtisine yormamam gerekli artık. ne yapayım yoksa delireceğimBenmde bata 12 gün var. Bu ay neredeyse hiç değerlendirme olmadı.
Uygulamaya göre 4 ü yumurtlamaydı.
Sadece 3 ü ve 5 inde oldu.
Ama 5 inde inanılmaz bir kasık ağrısı çektim 2/3 saat kesintisiz. Bakalım bekliyorum ama ümidim yok. Çokta kasmıyorum
ocak 23 de 30 olacağım ve evleneli 3 ay oldu, ilk ay korunduk, 2. ay korunmadık ama bilgisizce hareket ettik (yumurtlama dönemi, gün aşırı ilişki vs) bu ay da daha bilinçliydim ama nedense yaşadığım belirtilerin yanlış olduğunu düşünüyorum (belki de vardır yine bir ümit ama ümitlenmek de istemiyorum)Kaç yaşındasın?ne zaman evlendinnn
Aynen öyle çok istediğimiz için başımız bile ağrısa acaba diyoruz en güzeli akışına bırakmak. Nasibimizde varsa er yada geç bizi bulacaktır zatenşuan kasıklarımda özellikle sağ kasığımda batmalar oluyor, böyle ağrı gibi birşey… tam anlamdıramıyorum ama o hissi yok saymaya çalışıyorum. belki üşütmüşümdür ya da adetim kısa sürdüğü için döngüm yaklaşmak üzeredir ve onun belirtisidir… gerçekçi olmalı ve her şeyi gebelik belirtisine yormamam gerekli artık. ne yapayım yoksa delireceğim
aynen öyleAynen öyle çok istediğimiz için başımız bile ağrısa acaba diyoruz en güzeli akışına bırakmak. Nasibimizde varsa er yada geç bizi bulacaktır zaten
Bilemedim bendeaynen öyleboş vermiş kafasında olsam da geçmiş olduğunu düşündüğüm belirtiler yeniden meydana çıktı; kasık ağrısı özellikle sağ tarafımda acayip var, bel ağrısı, idrar sıklığı… akıntım geçmişti yine başladı, böyle beyazımsı sarımsı (yumurta alı kıvamında) gördüm.
bilmiyorum neler oluyor
yumurtlama dönemimin geçtiğini düşünüyorum ve o günleri değerlendirdik; öncesinde de sonrasında da gün aşırı değerlendirdik hem de… oldu mu olmadı mı bilemiyorum ki adetime 11 gün kaldı (bu günü saymazsak)Belki normalde de olan fark etmediğimiz şeyler bunlar. Bebek istediğimiz için kendimizi çok dinliyoruz. Anca yumurtlama dönemi oluyor 14 gün öncesi. Üç güne bir değerlendirin
birkaç güne test yapsam, gebelik varsa çıkar mı?
dünden beri aşırı derecede belim ağrıyor.
bu sabahtan beri de kasıklarımda, karnımın alt tarafında ağrı / gerginlik var.
birde az da olsa akıntım devam ediyor, idrar sıklığım da arttı.
en son aralık 23 de adet oldum, 5 gün sürdü. 5. gün itibariyle gün aşırı ilişkimiz oldu; yumurtlama dönemimi de değerlendirdik…
Haklısın yaa. Normalde hiç dikkatimizi çekmeyen ufak ufak belirtiler, hamile kalmak istediğimiz dönemde sanki hamilelik belirtisi gibi algılanabiliyor.Adetten 14 gün öncesi yumurtlama günü oluyor.
Yani gebelik öğrenilmez ama gebelik için çalışma yapılır
Belki de yaşadığınız yumurtlama belirtisi
yaaaa ne kadar tatlısın
Bu konuyu açana kadar bir sen merak ediyordun. Şimdi ben de çok merak ediyorummmm. Güzel haberi alınca sevinçten bizi unutma sakın, hemen bize de haber ver
Sonuç negatif olursa da üzülme, yumurtalarımız her ay kendini en baştan hazırlıyor ve yeni mini mini sperm hücrelerini bekliyor.
Ben de ayın 20 sini bekliyorum test yapmak için. Beklemek çok zor yaaaa
ay bir de bizi unutma demişsin
Bu konuyu açana kadar bir sen merak ediyordun. Şimdi ben de çok merak ediyorummmm. Güzel haberi alınca sevinçten bizi unutma sakın, hemen bize de haber ver
Sonuç negatif olursa da üzülme, yumurtalarımız her ay kendini en baştan hazırlıyor ve yeni mini mini sperm hücrelerini bekliyor.
Ben de ayın 20 sini bekliyorum test yapmak için. Beklemek çok zor yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?