- 6 Ocak 2025
- 46
- 9
- 1
- 29
- Konu Sahibi pamukkalplikiz
-
peki eğer ki varsa bu belirtileri bu kadar erken yaşamam normal mi?28 aralıktan beri birliktelik olduğunu düşünürsek şu anda çıkması çok zor kanda bile ilişkiden 10-12 günden sonra çıkıyor. en erken adete 5 gün kala öğrenirsiniz
Vallahi ben10kala öğrendim beta hcg 28 çıktıbirkaç güne test yapsam, gebelik varsa çıkar mı?
dünden beri aşırı derecede belim ağrıyor.
bu sabahtan beri de kasıklarımda, karnımın alt tarafında ağrı / gerginlik var.
birde az da olsa akıntım devam ediyor, idrar sıklığım da arttı.
en son aralık 23 de adet oldum, 5 gün sürdü. 5. gün itibariyle gün aşırı ilişkimiz oldu; yumurtlama dönemimi de değerlendirdik…
o halde bir 3 gün daha bekleyeyim en iyisi, varsa eğer çıkar o zaman…Vallahi ben10kala öğrendim beta hcg 28 çıktı
Varsa çıkar değil canım betan yükselince çıkar. Erkenden yapıp umut yitirme biraz daha bekle en azından adetine 2-3 gün kalsın öyle yap herkesin hamileliği bir olmuyor kendini üzersino halde bir 3 gün daha bekleyeyim en iyisi, varsa eğer çıkar o zaman…
peki belirtilerin nelerdi?
kendini üzersin dedin de… geçen ayki yıkılışım geldi aklıma. çok haklısın, iyisi mi ya 2-3 gün kala yapayım ya da adetimi bekleyeyim… kalmış şurda 13 gün zaten :)Varsa çıkar değil canım betan yükselince çıkar. Erkenden yapıp umut yitirme biraz daha bekle en azından adetine 2-3 gün kalsın öyle yap herkesin hamileliği bir olmuyor kendini üzersin
Ne zaman yumurtan çatladı senin ben ayın aralığın 20 sinde regl oldum 23 ünde bittim. 16.günümde yumurtam olmuştu 17sinde çatladı. Yumurtladığın günden 14 sayacaksın adet görmek içinkendini üzersin dedin de… geçen ayki yıkılışım geldi aklıma. çok haklısın, iyisi mi ya 2-3 gün kala yapayım ya da adetimi bekleyeyim… kalmış şurda 13 gün zaten :)
ama işte şu merak ve heyecan yok mu!!!! yiyor adamı valla
aralık 23 de adetim geldi, hayatımda ilk defa 5 gün adetim sürdü. 5. gün kesildi ve yine 5. gün de dahil olmak üzere gün aşırı ilişkimiz oldu.Mesela benim adetlerim düzenlidir 30 döngüdeyim. Tam 16. Günümde yumurtlamam gerçekleşti ovulasyon takibi yaptım yaptın mı sende
Kızlar ya ben de aynı durumdayım şimdiden özellikle sağ kasığımda gerilme gibi bir ağrı oluyorAllah hiçbirimizin umudunu boşa çıkarmasın
Bugünleri hep değerlendirdik de sizce piki yakalamış mıyım çünkü çatlama olmuş gibi
Sen yine dediğim gibi biraz daha bekle uygulamalar denk gelmiyor onu da söyliyim. 1 hafta daha beklemeye çalış evet çok zor ama bazı belirtilet piskolojikmen vücuda veriyor. Benim reglime 10 gün kaldı daha yeni yumurtladım sadece çatladığı gün aşırı derecede sağ kasığımda batma vardı bu kadar. Beklicez yapacak bir şey yok negatif görmek daha kötü en azından yapana kadar bi umudun vararalık 23 de adetim geldi, hayatımda ilk defa 5 gün adetim sürdü. 5. gün kesildi ve yine 5. gün de dahil olmak üzere gün aşırı ilişkimiz oldu.
benim yumurtlamam ise adet bitimimden 4 gün sonra oldu, 1 ocakta…
adetimin 7. günü itibariyle gün aşırı beraberlik oldu ama flo adlı uygulamayı kullanıyorum ve 4 ocak tarihini doğurganlığımın en yüksek olduğu gün olarak gösterdiği için 4-5 tarihlerini değerlendirdik…
akıntım artık azaldı ama bitmedi. afedersin ama vajinamın dünden beri açık olduğunu hissediyorum, yani bir genişlik var gibi… pazartesiden itibaren de de bel ağrısı, kasık ağrısı, alt karında sertlik, iştah artışı, idrar sıklığı yaşıyorum…
adetime 13 gün var bu arada… döngüm ise 26/28 arası değişiyor
kesinlikleSen yine dediğim gibi biraz daha bekle uygulamalar denk gelmiyor onu da söyliyim. 1 hafta daha beklemeye çalış evet çok zor ama bazı belirtilet piskolojikmen vücuda veriyor. Benim reglime 10 gün kaldı daha yeni yumurtladım sadece çatladığı gün aşırı derecede sağ kasığımda batma vardı bu kadar. Beklicez yapacak bir şey yok negatif görmek daha kötü en azından yapana kadar bi umudun var
Ne zamandır istiyorsun canım var mı çocuğunkesinlikleyani bunun umudu ve heyecanıyla günleri geçirmek bile insanın hayatına renk katıyor, güzellik veriyor… ama negatifse sonuç, büyük bir hayal kırıklığı içinde yapayalnız kalıyorsun
bu ay 3 ay olacak evleneli, ilk ay korunduk ama ikinci aydan itibaren denemelere başladık. bu konuda biraz da bilgisizdim ( yumurtlama dönemi, ilişki sıklığı vs) bu sebeple son adetimden beri edindiğim bilgiler doğrultusunda beraberliğimiz oldu hep bu ay…Ne zamandır istiyorsun canım var mı çocuğun
inşallah yakalamışsınızdır ve bahsettiğin ağrı bebiş ağrısıdır :)Kızlar ya ben de aynı durumdayım şimdiden özellikle sağ kasığımda gerilme gibi bir ağrı oluyorAllah hiçbirimizin umudunu boşa çıkarmasın
Bugünleri hep değerlendirdik de sizce piki yakalamış mıyım çünkü çatlama olmuş gibi
Sen de daha ben gibiyeni evlisin 6ay oldu benimde. Ama benim 4 ay falan birliktelik olmadı. Kendimi kastığım için bizde 2 aydır deniyoruzbu ay 3 ay olacak evleneli, ilk ay korunduk ama ikinci aydan itibaren denemelere başladık. bu konuda biraz da bilgisizdim ( yumurtlama dönemi, ilişki sıklığı vs) bu sebeple son adetimden beri edindiğim bilgiler doğrultusunda beraberliğimiz oldu hep bu ay…
İnşallah ya hepimizin gönlündeki hayırlısıyla olsuninşallah yakalamışsınızdır ve bahsettiğin ağrı bebiş ağrısıdır :)
benim iki kasığımda da batma gerilme karışımı ağrı oluyor ama bazen sağda daha baskın hissediyorum, bir de bel ağrım var acayip derecede
Adetten 14 gün öncesi yumurtlama günü oluyor.birkaç güne test yapsam, gebelik varsa çıkar mı?
dünden beri aşırı derecede belim ağrıyor.
bu sabahtan beri de kasıklarımda, karnımın alt tarafında ağrı / gerginlik var.
birde az da olsa akıntım devam ediyor, idrar sıklığım da arttı.
en son aralık 23 de adet oldum, 5 gün sürdü. 5. gün itibariyle gün aşırı ilişkimiz oldu; yumurtlama dönemimi de değerlendirdik…
anlaştık! o zamana kadar nasıl dayanırım acabaİnşallah ya hepimizin gönlündeki hayırlısıyla olsunbenim de aynı belirtilerim var zaten regl tarihlerimiz de aynı öğrenirsek buradan haber verelim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?