Adetten 1 hafta sonra kanAma

Smydnz

Olmazsa,olana kadar dua ederiz...
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2016
894
724
33
32
Merhaba kızlar adetim duzensz oldugu icin doktorun verdiği dogum kontrol haplarini 3 ay kullandim 13 gun oldu birakali adet oldum ve 6 gun devm eden adettn ciktiktan 1 hafta sonra ani kasik agrisi bel agrisi ve kanamam oldu esimle uzun zamandır cocuk istiyoruz ve bu kanama olunca biraz tedirgin oldum bi akil verin ya

Kimsenin bir fikri yokmu kızlar ya

merhaba ben ekimin 3ünde 6 haftalık bebeğimi düşürdüm. Arkasından 15 gün sonra adet gördüm. O bitince de 6 gün sonra tekrar yoğun bir şekilde kanamam başladı 5. Gün bugün hala devam ediyor. Doktor hiç bir Sıkıntı olmadığını söylüyor ama artık çok bunaldım bu durumdan inşallah sizde de bi sıkı tutup toktur

Yumurtlama belirtisi olabilir canım

Değerlendirmişsindir umarım :)
Tabiki canım biraz tereddütte kaldım ama adet kanamasi olmadığı için haram değil iliskiye girmek sonuçta özür bende öyle olduğunu bildiğim için firsat kacmaz dedim hayırlısı bakalim cok istiyorum ne olur dua edin rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah

Geç oldu biraz ama iyi etmişsin inşallah sonuç olumlu olur canım, rabbim bütün isteyenlere hayırlısıyla bir an önce nasip etsin

Geç oldu biraz ama iyi etmişsin inşallah sonuç olumlu olur canım, rabbim bütün isteyenlere hayırlısıyla bir an önce nasip etsin
Amin canım inşAllah. Dün gece yatmadan önce sol kasigima kramp girmeye basladi bu sabahta ani harekette oluyor ilk defa

Amin canım inşAllah. Dün gece yatmadan önce sol kasigima kramp girmeye basladi bu sabahta ani harekette oluyor ilk defa
İnşallah gebelik belirtisidir canım ama yine de sürekli düşünüp öyle olduğuna inandırmak kendini... Sonuç olumsuz olunca hayal kırıklığı dayanılmaz oluyor...

İnşallah gebelik belirtisidir canım ama yine de sürekli düşünüp öyle olduğuna inandırmak kendini... Sonuç olumsuz olunca hayal kırıklığı dayanılmaz oluyor...
Evet canim çok kötü soğuk almışım 1 haftadn fazladir agrilr oluyor belki ondandir diye ümitlendirmiyorum kendimi hayırlısı olsun adetime 2 gün kaldı bakalim duanizi eksik etmeyin

Evet canim çok kötü soğuk almışım 1 haftadn fazladir agrilr oluyor belki ondandir diye ümitlendirmiyorum kendimi hayırlısı olsun adetime 2 gün kaldı bakalim duanizi eksik etmeyin
Yaa inşallah canım.. Ama benim de bir keresinde üşütünce pembe akintim olmuştu adete 1 hafta kala, ben de yerleşme kanaması diye sevindim.. Sonra hüsran oldu tabi ama inşallah seninki öyle olmaz... Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla bir an önce nasip etsin... Bizi böyle bir sınava tabi tutmasin inşallah...

Amin canım yaa bugün adet günümdü ve olmadım 1 gün geçti bakalım oncedende surekli geç olduğu için bekliyorum. Dünden beri sırt ara ara kasik ağrısı başladı göğüslerim zaten şiştiler ağrı fena valla kaldiramiyorm resmen bkalm yaa bebisimdir insallah yada adet belirtileri

İnşallah bebistir canim yaa.. Seni hiç tanımıyorum ama ınan o kadar içten söylüyorum ki bunu.. Ben de aynı dertten muzdarip olduğum için seni çok iyi anlıyorum...

İnşallah bebistir canim yaa.. Seni hiç tanımıyorum ama ınan o kadar içten söylüyorum ki bunu.. Ben de aynı dertten muzdarip olduğum için seni çok iyi anlıyorum...
inşAllah canım ya ALLAH razi olsun ayy o kadar cok istiyorum ki bilemezsin birbirimizi tanıyıp tanımamak önemli değil bu o kadar içten istediğimiz biseyki herkesin de yaşamasını istiyoruz ve ne mutlu bizeki daha hic tanimadigimz birileri icin bile dua edebiliyorz. Dilerim RABBİM annelik duygusunu isteyen herkese yaşatır.

Amin canim amin... Ne oldu gelen giden var mi sende

Amin canim amin... Ne oldu gelen giden var mi sende
Yok canım yaa hala bekliyorum hatta beklemiyorum gelmesin dün akşamdan beri kendimde degilim yorgunluk gozlerimi açamıyorum ve karnım ağrıyor sabhtan beri bakalm

Yok canım yaa hala bekliyorum hatta beklemiyorum gelmesin dün akşamdan beri kendimde degilim yorgunluk gozlerimi açamıyorum ve karnım ağrıyor sabhtan beri bakalm
Gelmesin ya gelmesin... Benim de bat yakın, hiç ümidim yok diyorum ama yine de insanın içinde bir istek oluyor gelmesin diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…