• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetten 1 hafta sonra kanAma

Kizlar merhaba. Adetim biteli 15 gun oldu Iki gundur kasiklarim da cok agri vardi bu sabah ta adet oldum boyle bi durumla karsilan oldu mu hic ?

Kizlar merhaba. Adetim biteli 15 gun oldu Iki gundur kasiklarim da cok agri vardi bu sabah ta adet oldum boyle bi durumla karsilan oldu mu hic ?
Cnm ben bu durumla çok karşılaştım bazen 9 gün arayla bile gördüğüm oluyordu. Zaten adet düzeni 15 günden az 35 günden fazla sürüyorsa bir doktora görün derim. Ben gittim ve ufak kistler olduğunu söyledi ihmal etme istersen aklında kalacağına

bu bendede oldu yumurtlama zamanı kanama başladı ve adet olana kadar damla damla hergün sürdü. :(

Doktora göründün mü canım? Pek normal bir durum gibi görünmüyor

göründüm ilk bebek denememizde adetim gecikti olmadım olmayınca gittim tarlusal verdi oldum sonra böyle sürekli akıntım geldi. buay zamanında oldum dktora gittim hormon testi istedi işte yaptırdım da daha göstermeye fırsat olmadı. belki tarlusaldan dolayı olabilir diye düşünüyorum ama bilemedm. herkesin bünyesi farklı belki ilaç etkılıyodur.

göründüm ilk bebek denememizde adetim gecikti olmadım olmayınca gittim tarlusal verdi oldum sonra böyle sürekli akıntım geldi. buay zamanında oldum dktora gittim hormon testi istedi işte yaptırdım da daha göstermeye fırsat olmadı. belki tarlusaldan dolayı olabilir diye düşünüyorum ama bilemedm. herkesin bünyesi farklı belki ilaç etkılıyodur.
Olabilir inşallah kötü bir durum yoktur canim. Hormon sonuçların nasıl çıktı

Olabilir inşallah kötü bir durum yoktur canim. Hormon sonuçların nasıl çıktı
inşallah yoktur. bilmiyorum ki daha gösteremedm. estradiol 416 çıkmış. ama referans aralığı yazmıyor her hastanenin farklıymış. diğerleri referans aralığı içinde heralde normaldir onlar. :S

inşallah yoktur. bilmiyorum ki daha gösteremedm. estradiol 416 çıkmış. ama referans aralığı yazmıyor her hastanenin farklıymış. diğerleri referans aralığı içinde heralde normaldir onlar. :S
Adetinin kaçıncı günü yapıldı

Back