- 23 Temmuz 2015
- 1.804
- 2.448
- 133
Cnm ben bu durumla çok karşılaştım bazen 9 gün arayla bile gördüğüm oluyordu. Zaten adet düzeni 15 günden az 35 günden fazla sürüyorsa bir doktora görün derim. Ben gittim ve ufak kistler olduğunu söyledi ihmal etme istersen aklında kalacağınaKizlar merhaba. Adetim biteli 15 gun oldu Iki gundur kasiklarim da cok agri vardi bu sabah ta adet oldum boyle bi durumla karsilan oldu mu hic ?
Doktora göründün mü canım? Pek normal bir durum gibi görünmüyorbu bendede oldu yumurtlama zamanı kanama başladı ve adet olana kadar damla damla hergün sürdü.
Doktora göründün mü canım? Pek normal bir durum gibi görünmüyor
Olabilir inşallah kötü bir durum yoktur canim. Hormon sonuçların nasıl çıktıgöründüm ilk bebek denememizde adetim gecikti olmadım olmayınca gittim tarlusal verdi oldum sonra böyle sürekli akıntım geldi. buay zamanında oldum dktora gittim hormon testi istedi işte yaptırdım da daha göstermeye fırsat olmadı. belki tarlusaldan dolayı olabilir diye düşünüyorum ama bilemedm. herkesin bünyesi farklı belki ilaç etkılıyodur.
inşallah yoktur. bilmiyorum ki daha gösteremedm. estradiol 416 çıkmış. ama referans aralığı yazmıyor her hastanenin farklıymış. diğerleri referans aralığı içinde heralde normaldir onlar. :SOlabilir inşallah kötü bir durum yoktur canim. Hormon sonuçların nasıl çıktı
Adetinin kaçıncı günü yapıldıinşallah yoktur. bilmiyorum ki daha gösteremedm. estradiol 416 çıkmış. ama referans aralığı yazmıyor her hastanenin farklıymış. diğerleri referans aralığı içinde heralde normaldir onlar. :S
3.günüAdetinin kaçıncı günü yapıldı
İnşallah normaldir canım. Degilse de kafana takma nasıl olacak bilmem ne diye, taktikca olmuyor ne yazıkki3.günü
doğru söylüyosun da işte illa takıyo insan. :) hayırlısı bakalım.İnşallah normaldir canım. Degilse de kafana takma nasıl olacak bilmem ne diye, taktikca olmuyor ne yazıkki
Aynen öyle.. Düşünmemeye çalıştıkça aklımdan çıkmıyor benim de :) nasip...doğru söylüyosun da işte illa takıyo insan. :) hayırlısı bakalım.
Rabbim inşallah bian önce senıde isteğine kavusturur:) sende sıkma canını herseyin bir zamanı varmış. ol derse olur.Aynen öyle.. Düşünmemeye çalıştıkça aklımdan çıkmıyor benim de :) nasip...
İnşallah... :)Rabbim inşallah bian önce senıde isteğine kavusturur:) sende sıkma canını herseyin bir zamanı varmış. ol derse olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?