• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetten 1 gün önce yumurtlama olur mu

dnmycl

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2022
114
46
18
33
Hanımlar merhaba , evde son kalan 2-3 ovulasyon testini değerlendireyim dedim bat dan 1-2 gün önce T çizgisi koyulaşmaya başladı git gide. Sizce adet olacağım için mi yoksa battan hemen önce yumurtlama gerçekleşir mi ? Şu an adetim başladı. Ben yine de adetten 1 gün önceyi değerlendirdim. Yumurtlama olmuş olabilir mi yine de ?

Adet öncesi benimde cok yoğun kirmizi cikmisti ovulasyon bide bi kac arkadasin daha öyle cikti

Ben adetil 10 gün sürünce yapmıştım kırmızı çıkmıştı ama benim ki dış gebelikmis meğer adet sandığım şeyde önce yerleşme kanamasiymis yerleşme tüp e olunca da Ka ama hep devam etmis

Sanirim regl olacağım icin o sekilde cikti çünkü regl oldum ve bikac arkadas ta ayni sekilde oldu ovulasyonda koyu görüp regl oldular
Hımm :( benim iki gündür koyu çıkıyor bakalım yarın silik olacak mı ben de yumurtlama diye düşündüm çünkü hem ağrım hem afedersiniz yumurtlamada olan akıntı vardı

Hımm :( benim iki gündür koyu çıkıyor bakalım yarın silik olacak mı ben de yumurtlama diye düşündüm çünkü hem ağrım hem afedersiniz yumurtlamada olan akıntı vardı
Gununuze varsa daha yumurtlama olabilir adet gununuze yakinsa regl den kaynakli oluyor genelde

Hanımlar merhaba , evde son kalan 2-3 ovulasyon testini değerlendireyim dedim bat dan 1-2 gün önce T çizgisi koyulaşmaya başladı git gide. Sizce adet olacağım için mi yoksa battan hemen önce yumurtlama gerçekleşir mi ? Şu an adetim başladı. Ben yine de adetten 1 gün önceyi değerlendirdim. Yumurtlama olmuş olabilir mi yine de ?
Bat dediğiniz ne acaba?

Back