- 17 Aralık 2019
- 196
- 28
- 98
- Konu Sahibi ruyalaralemindenbircicek
-
Ay bu şekilde başıma böyle bir şey gelirse kendimi dünyanın en bahtsız insanı görürümOlabiliyor ya burda çok gördük.
Valla gerçekten ben de sorarken ne salak şey düşünüyorsun diye kızdım kendime ama korku işte içimi kemiriyorRegl döneminde ve de sürtünme mi?
adetliyken sürtünme yaşadın ve zevk suyu geldi hmmmm anladım kesin hamile kalırsın. Kocamla bende deniyim bunu çnkü aylardır deniyoruz bebek olmuyorda kesin bunda olur.Adetimin 4. gununde sevgilimle sürtünme yaşadık üzerime boşalmadı kendini geri çekti yataga boşaldı ama zevk suyu geldi ve tam girişe değil yukarıdan aktı girdi mi girmedi mi bilmiyoruz ama gebe kalma ihtimalim yüksek midir böyle bir şey olabilir mi
adetliyken sürtünme yaşadın ve zevk suyu geldi hmmmm anladım kesin hamile kalırsın. Kocamla bende deniyim bunu çnkü aylardır deniyoruz bebek olmuyorda kesin bunda olur.
Sevgiliniz 2021 sevisgenlik döneminde regl sevgilimi sürtünme yoluyla gebe biraktim adlı konusu ile tıpa tez olmustur..tebrikler nur topu gibi Allah akıl fikir versininiz oldu!! YA SABIR YAA RAABBAdetimin 4. gununde sevgilimle sürtünme yaşadık üzerime boşalmadı kendini geri çekti yataga boşaldı ama zevk suyu geldi ve tam girişe değil yukarıdan aktı girdi mi girmedi mi bilmiyoruz ama gebe kalma ihtimalim yüksek midir böyle bir şey olabilir mi
Öbür adetini bekleyecen bizede yaz habersiz birakma kac haftada bir adet görüyorsun oda önemliAdetimin 4. gununde sevgilimle sürtünme yaşadık üzerime boşalmadı kendini geri çekti yataga boşaldı ama zevk suyu geldi ve tam girişe değil yukarıdan aktı girdi mi girmedi mi bilmiyoruz ama gebe kalma ihtimalim yüksek midir böyle bir şey olabilir mi
Azcik duraydiniz zaten reglin ertesine güne biterdi boyle bi korkun varsa bugun ertesi gün hapi ic liskinin 3 gun gecmeden gelecek olan gebelugini önlersin bu derdinde kalmazAdetimin 4. gununde sevgilimle sürtünme yaşadık üzerime boşalmadı kendini geri çekti yataga boşaldı ama zevk suyu geldi ve tam girişe değil yukarıdan aktı girdi mi girmedi mi bilmiyoruz ama gebe kalma ihtimalim yüksek midir böyle bir şey olabilir mi
adetliyken sürtünme yaşadın ve zevk suyu geldi hmmmm anladım kesin hamile kalırsın. Kocamla bende deniyim bunu çnkü aylardır deniyoruz bebek olmuyorda kesin bunda olur.
Milyonda bir bile ihtimal çok zorAdetimin 4. gununde sevgilimle sürtünme yaşadık üzerime boşalmadı kendini geri çekti yataga boşaldı ama zevk suyu geldi ve tam girişe değil yukarıdan aktı girdi mi girmedi mi bilmiyoruz ama gebe kalma ihtimalim yüksek midir böyle bir şey olabilir mi
Ya anlamadım nasıl olduğunu birden oldu her şey beklemediğim Bir şeydi zatenAzcik duraydiniz zaten reglin ertesine güne biterdi boyle bi korkun varsa bugun ertesi gün hapi ic liskinin 3 gun gecmeden gelecek olan gebelugini önlersin bu derdinde kalmaz
İnternette okuduğum kadarıyla adet döneminden bir iki gün sonra yumurtlamalar olabiliyormuş o yüzden endişelendim zatenAdetliyken yumurtlama oluyormiki
İlk günden sonra ağrım geçiyor zaten birden gelişti her sey beklemiyordum böyle olmasınıAdetliyken sürtünecek motivasyonu nasıl buluyorsunuz kendinizde?
Adetliyken sürtünecek motivasyonu nasıl buluyorsunuz kendinizde?
Sen kac haftada bir adet göruyon 30 gundemi 28 gundemi benim gibi 21 gunde göruyorsa o zaman gebe kalirsun benim adetim biter iki gun sonra yumurtlamam olurdaİnternette okuduğum kadarıyla adet döneminden bir iki gün sonra yumurtlamalar olabiliyormuş o yüzden endişelendim zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?