Adetliyken ve tam bir ilişki yaşamadan gebe kalınır mı

adetliyken sürtünme yaşadın ve zevk suyu geldi hmmmm anladım kesin hamile kalırsın. Kocamla bende deniyim bunu çnkü aylardır deniyoruz bebek olmuyorda kesin bunda olur.

Sevgiliniz 2021 sevisgenlik döneminde regl sevgilimi sürtünme yoluyla gebe biraktim adlı konusu ile tıpa tez olmustur..tebrikler nur topu gibi Allah akıl fikir versininiz oldu!! YA SABIR YAA RAABB

Öbür adetini bekleyecen bizede yaz habersiz birakma kac haftada bir adet görüyorsun oda önemli

Azcik duraydiniz zaten reglin ertesine güne biterdi boyle bi korkun varsa bugun ertesi gün hapi ic liskinin 3 gun gecmeden gelecek olan gebelugini önlersin bu derdinde kalmaz

Milyonda bir bile ihtimal çok zor

adetliyken sürtünme yaşadın ve zevk suyu geldi hmmmm anladım kesin hamile kalırsın. Kocamla bende deniyim bunu çnkü aylardır deniyoruz bebek olmuyorda kesin bunda olur.
Rezil hissediyorum ama bu cevap bile rahatlattı beni teşekkğr
Azcik duraydiniz zaten reglin ertesine güne biterdi boyle bi korkun varsa bugun ertesi gün hapi ic liskinin 3 gun gecmeden gelecek olan gebelugini önlersin bu derdinde kalmaz
Ya anlamadım nasıl olduğunu birden oldu her şey beklemediğim Bir şeydi zaten

İnternette okuduğum kadarıyla adet döneminden bir iki gün sonra yumurtlamalar olabiliyormuş o yüzden endişelendim zaten
Sen kac haftada bir adet göruyon 30 gundemi 28 gundemi benim gibi 21 gunde göruyorsa o zaman gebe kalirsun benim adetim biter iki gun sonra yumurtlamam olurda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…