• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetliyken ve tam bir ilişki yaşamadan gebe kalınır mı

Adetimin 4. gununde sevgilimle sürtünme yaşadık üzerime boşalmadı kendini geri çekti yataga boşaldı ama zevk suyu geldi ve tam girişe değil yukarıdan aktı girdi mi girmedi mi bilmiyoruz ama gebe kalma ihtimalim yüksek midir böyle bir şey olabilir mi
böyle bişey mümkün olsa hamile kalmak için can atan kadınlar olmazdı hem bişey bilmiyorsun hemde bunu yaşamaya çalışıyorsun ayrıca adetliyken ilişkiye girilmez hamile kalma durumundan dolayı değil enfeksiyon durumu olabilir sevgilin birde bakalım tek eşli mi takılıyor bilmiyorsun kusura bakma ama bu cahillikle başına çok şey gelir

böyle bişey mümkün olsa hamile kalmak için can atan kadınlar olmazdı hem bişey bilmiyorsun hemde bunu yaşamaya çalışıyorsun ayrıca adetliyken ilişkiye girilmez hamile kalma durumundan dolayı değil enfeksiyon durumu olabilir sevgilin birde bakalım tek eşli mi takılıyor bilmiyorsun kusura bakma ama bu cahillikle başına çok şey gelir
Hayır yaşamaya çalışmıyorum ilk defa böyle bir şey oldu zaten ne olduğunu anlamadım bile birden gelişti her şey

Allah ım çok cahil hissediyorum kendimi ama şu cevap bile içime su serpiyor gerçekten alay edilcek durumdayım :KK43:
Ablacım yapma bunu kendine tamam mı? Adet vakti iyice hassas olan yere değdirme bir şey. Erkek arkadaşın olacak kişiye söyle sana saygı duysun ve yaklasmasin. Kendini düşürdüğün duruma bak önce. Merak etme hamile olamazsın..

Ama bu gibi durumlarda böyle bir şeyle karşılaşan olmuş zaten bu gibi şeyleri okuyunca endişe bastı yoksa bende ihtimal vermiyordum
madem hamile kalmaktan korkuyorsun korunmayı bilmiyorsun neden müsade ediyorsun ona ? senin adına üzüldüm ve çok kızdım kendine değer ver karşındakide sana değer veriyorsa nefsine hakim olup zamanı geldiğinde yaşar ne yaşayacaksa bu zamanda kimseye güven olmaz

madem hamile kalmaktan korkuyorsun korunmayı bilmiyorsun neden müsade ediyorsun ona ? senin adına üzüldüm ve çok kızdım kendine değer ver karşındakide sana değer veriyorsa nefsine hakim olup zamanı geldiğinde yaşar ne yaşayacaksa bu zamanda kimseye güven olmaz
Sanırım bundan sonra zamanı gelene kadar böyle bir şeye kalkışmayacağım düşünceniz için teşekkür ederim 🙏

Suan adet doneminde oldugun icin hamile kalmazsin buyuk ihtimal ama adetli olmadigin donemde bu sekilde hamile kalma ihtimalin var. Basina is almamak icin Korun KORUN KO-RUUN!!

Back