Gebeliğe Hazırlık Adetliyken ovulasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Minicikpandam

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2019
2.291
4.072
29
Adetliyken ovulasyon pozitif çıkıyor . Tam adette sayilmaz leke şeklinde acaba üstüne görme falan olabilir mi ? Yoksa adetliyken zaten test pozitif mi çıkar?

Lekelenme şeklindeyse adetiniz kan verip kesin sonuç alın. Ben daha önce hiç duymadım adetliyken pozitif çıkan ovü testi ♥ inşallah bebiş vardır 🤗

Canım adetli ya da normal zamanda dahil olsanız ovülasyon testi zaten hep iki çizgi çıkar lh hormonu hep vardır vücudumuzda önemli olan ikinci çizgisinde birinci çizgi gibi koyu çıkmasıdır resmini paylaşırsanız ovülasyon testinin belki bir yorum daha yapılabilir

Canım adetli ya normal zamanda dahil olsanız ovülasyon testi zaten hep iki çizgi çıkar lh hormonu hep vardır vücudumuzda önemli olan ikinci çizgisinde birinci çizgi gibi koyu çıkmasıdır resmini paylaşırsanız ovülasyon testinin belki bir yorum daha yapılabilir

Canım adetli ya da normal zamanda dahil olsanız ovülasyon testi zaten hep iki çizgi çıkar lh hormonu hep vardır vücudumuzda önemli olan ikinci çizgisinde birinci çizgi gibi koyu çıkmasıdır resmini paylaşırsanız ovülasyon testinin belki bir yorum daha yapılabilir

Anladım canım

IMG_20200109_172017.jpg

Kızlar bakın 9 yazan bugüne ait

X