- 13 Aralık 2019
- 2.291
- 4.072
- 29
- Konu Sahibi Minicikpandam
Adetliyken ovulasyon pozitif çıkıyor . Tam adette sayilmaz leke şeklinde acaba üstüne görme falan olabilir mi ? Yoksa adetliyken zaten test pozitif mi çıkar?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adetliyken test pozitif çıkmaz
Lekelenme şeklindeyse adetiniz kan verip kesin sonuç alın. Ben daha önce hiç duymadım adetliyken pozitif çıkan ovü testi ♥ inşallah bebiş vardır
| |||
Bizi de haberdar et inşallah bebiş vardırAy inşallah canım kan vericem bakalım
Canım adetli ya normal zamanda dahil olsanız ovülasyon testi zaten hep iki çizgi çıkar lh hormonu hep vardır vücudumuzda önemli olan ikinci çizgisinde birinci çizgi gibi koyu çıkmasıdır resmini paylaşırsanız ovülasyon testinin belki bir yorum daha yapılabilir
Canım adetli ya da normal zamanda dahil olsanız ovülasyon testi zaten hep iki çizgi çıkar lh hormonu hep vardır vücudumuzda önemli olan ikinci çizgisinde birinci çizgi gibi koyu çıkmasıdır resmini paylaşırsanız ovülasyon testinin belki bir yorum daha yapılabilir
Canım adetli ya da normal zamanda dahil olsanız ovülasyon testi zaten hep iki çizgi çıkar lh hormonu hep vardır vücudumuzda önemli olan ikinci çizgisinde birinci çizgi gibi koyu çıkmasıdır resmini paylaşırsanız ovülasyon testinin belki bir yorum daha yapılabilir
Testi atarsanz yardmci olabilrz
Google dan gir canım uygulamadan koyulmuyo resimNasıl resim atılıyor dosya ekle diyorum olmuyor
Google dan gir canım uygulamadan koyulmuyo resim
Canım tam pik değil bilemedim ama kan ver garanti sonuç al eğer gebe değilsen ada çayı falan iç. Gebeysen de hayırlı olsunNedir bu karışıklık ya adetim tam sokulemedi kahverengi lekelenme gibi
Tamam canım teşekkür ederimCanım tam pik değil bilemedim ama kan ver garanti sonuç al eğer gebe değilsen ada çayı falan iç. Gebeysen de hayırlı olsun ❣
Testi atarsanz yardmci olabilrz