İnsallahInsallah güzel.haberler alırım da paylaşırım benim.kiz kardeşim yok sizlerle paylaşırım
Canım ben de beklenen adetgününde adetimioldum ama nasıl yoğun her zmaanki gibi 2. Günü hormon tahlili vermeye gittim doktor beta hcg 21 çıkmış gel dedi şok oldumşokBen varımbenim adetlerim düzensizdir. Bir ay biraz erken geldi ama koyuydu biraz doktora gittim bitince bir sıkıntı mı var diye.. vajinal ultrasonla baktı.. herşey temiz bir dahaki adetinde gel değerlerine bakalım dedi bebek istediğim için. 20 gün kadar sonra yine adet oldum bu sefer daha azdı. O ay gidemedim doktora. bir süre sonra yine kanamam oldu şüphelenip test yaptım.. bildiğimiz kopkoyu iki çizgi soluğu doktorda aldık ultrasonda da bildiğimiz kollu bacaklı bir bebe 12 haftalık olmuş cimcime şimdi 1 buçuk yaşında şükür Rabbime
Siz de hayırlısıyla kucağıniza alırsınız inşallah:))
Kanamam bitti normal.adet kanamam gibi bitti yani kasik batması oluyor o kadar herşey normal gibi test yapıyorum iki çizgi çıkıyorBen varımbenim adetlerim düzensizdir. Bir ay biraz erken geldi ama koyuydu biraz doktora gittim bitince bir sıkıntı mı var diye.. vajinal ultrasonla baktı.. herşey temiz bir dahaki adetinde gel değerlerine bakalım dedi bebek istediğim için. 20 gün kadar sonra yine adet oldum bu sefer daha azdı. O ay gidemedim doktora. bir süre sonra yine kanamam oldu şüphelenip test yaptım.. bildiğimiz kopkoyu iki çizgi soluğu doktorda aldık ultrasonda da bildiğimiz kollu bacaklı bir bebe 12 haftalık olmuş cimcime şimdi 1 buçuk yaşında şükür Rabbime
Siz de hayırlısıyla kucağıniza alırsınız inşallah:))
O şoku bilirim:) eşimin ama bunun kolları falan var dediği hala kulağımda:)) biz belki keseyi görürüz diyorduk çünkü. İlk doktora gittiğimde 5 haftalikmiş benim. Ultrasonda görülmedi. Kanda vermemiştim. Bilemedik o yüzden. Olabiliyor yani. İnşallah dizinde böyle bir sürpriziniz olurCanım ben de beklenen adetgününde adetimioldum ama nasıl yoğun her zmaanki gibi 2. Günü hormon tahlili vermeye gittim doktor beta hcg 21 çıkmış gel dedi şok oldumşok
E zaten kan testi beta hcg oluyorBetab
beta hcg yaptır canım kesin çıkar
Kiz heyecandan ne yazdigimi bilmiyorum :))))E zaten kan testi beta hcg oluyorsağlık merkezinde yaptırdım
Hahahahahaha kaç yıllık evlisin izKiz heyecandan ne yazdigimi bilmiyorum :))))
Bu arada Rabbim bağışlasın, Rabbimin verdiği en güzel mucizeniziKiz heyecandan ne yazdigimi bilmiyorum :))))
Ben 1 bucuk yıldır evliyim canimmHahahahahaha kaç yıllık evlisin iz
Insallah canim olumlu sonuclar alirim da burda sizlere paylasirimBu arada Rabbim bağışlasın, Rabbimin verdiği en güzel mucizenizi
Iste pazartesigunu 40 tı carsamba yani bugun dayanamadim yaptırdım64 olmuscanim ya agrin sizin var mi diyor yok diyorum biraz yavas yükseliyor pazartesi bi daha bakalim dedi tamam dedim ama yukseliyor canim yaNe oldu şimdi durum neymiş neyi bekliyoruz ben de cok merak ettim de
Iste biraz kasik agrisi oluyor boylebel agrisi degisik seyler oluyor ama dayanilamayacak kadar degilNe oldu şimdi durum neymiş neyi bekliyoruz ben de cok merak ettim de
Ayyy insallah vardir yaIste pazartesigunu 40 tı carsamba yani bugun dayanamadim yaptırdım64 olmuscanim ya agrin sizin var mi diyor yok diyorum biraz yavas yükseliyor pazartesi bi daha bakalim dedi tamam dedim ama yukseliyor canim ya
İnşallah bebek vardır canımBen 1 bucuk yıldır evliyim canimm
Benim de kasık ağrılarım var, bende adet olacam gibi hissediyorumAyyy insallah vardir yaPazartesi insallah guzel haberlerini aliriz. Dualarım seninle
Ya zaten düşük olsa anlarsin allah korusun. Ama senin beta da yükseliyor ne güzel.
Benim de kasık ağrım olmuştu adet olacağıma yormuştum.
Valla ben bildiğin adetken beta hcg yükseliyordu bennde anlamadım birşeyDoktorum hamile bir kadında az bir kanamayı bile riskli görüyoruz demişti hakkınızda hayırlısı inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?