- 28 Kasım 2019
- 966
- 26.022
- 438
Hiç takma cnm var inşallah yükselirO kadar şaşkınım ki anlatamam allahtan tek istegim deger yukselsin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç takma cnm var inşallah yükselirO kadar şaşkınım ki anlatamam allahtan tek istegim deger yukselsin
Allah herkesenasip etsin canim benimHiç takma cnm var inşallah yükselir![]()
Amin cnmAllah herkesenasip etsin canim benim
YasasinKizlar bu arada idrar da yaptımcift silik cizgi
Çok teşekkür ederim canimmmmYasasin..devamini merakla bekliyor olacağiz..guzel haberler alin inşallah
![]()
Peki belirtilerin filan hiç olmadımıCanim allah sesini duysun ama bildigin şapır şapır adettim yani hatta bugun 5. Gunum
Hayır adet oldumiştePeki belirtilerin filan hiç olmadımı
Ben zaten hormon tahlili vermeye gittim hamile olduğumu öğrendim adetliydimHayır adet oldumişte
Teşekkür ederimBen zaten hormon tahlili vermeye gittim hamile olduğumu öğrendim adetliydim
Bilmiyorum psikolojim bozuldu benim bekliyorum sadeceAyy çok tuhaf, çok ilginç. Dr Mehmet Öz'ün bir programinda görmüştüm. Kadinin biri gobekli de bi kadın, full adet görüyor hamile olduğunu hiç bilmiyor. Kilo aldim saniyor. 8.ay mi ne bebek çok kipirdayinca bana neler oluyor diye doktorda öğreniyor. Acayip garibime gitmişti.
Bi kadininki ise kist saniliyordu nasıl oluyorsa artık, adet de görüyor kadin. Ağrısı cok olunca gidiyordu meğer doğumu gelmiş. Üstelik ayağı kırılmış ve rontgene girmiş ama bebeği sağlıklı doğmuş.
Allah verecekse veriyor bir şekilde ya
Siz de hayırlısıyla kucağınıza alirsiniz inşallah
Hassas bir konu böyle hissetmeniz cok normal ama ornekleri de mevcutmuş. Olabiliyormuş. Bebeği korumak için moralinizi yüksek tutun, pozitif düşününBilmiyorum psikolojim bozuldu benim bekliyorum sadece
Cok tesekkur ederim canımHassas bir konu böyle hissetmeniz cok normal ama ornekleri de mevcutmuş. Olabiliyormuş. Bebeği korumak için moralinizi yüksek tutun, pozitif düşünün![]()
beta hcg yaptır canım kesin çıkarHanımlar benim de reglim 12 gün gecikti, adetimden 2 gün önce lekelenme oldu 3 gün sürdü. Adet sancılarım vardı ara ara oluyor yine. 8 gün önce kan testi yaptım negatif çıktı. Hala adet olmadım 12 gün oldu :/ hamile miyim acaba
Insall ah canimmmmmHanımlar benim de reglim 12 gün gecikti, adetimden 2 gün önce lekelenme oldu 3 gün sürdü. Adet sancılarım vardı ara ara oluyor yine. 8 gün önce kan testi yaptım negatif çıktı. Hala adet olmadım 12 gün oldu :/ hamile miyim acaba
Inofolic aldım canım ben daha bilmiyordum bile birden aklıma geldi eşime dedim gidelim alalım kaç gündür de onu içiyorumCanım mutlaka hemen folik asit e başla gebelik devam eder değer artarsa folik asit depon olsun
Insallah güzel.haberler alırım da paylaşırım benim.kiz kardeşim yok sizlerle paylaşırımBoyle suprız olması ne guzeldır dı mı.
Cok sevındım sızın adınıza.
Saglıkla sursun ve kucağınıza alın yavrunuzu.