• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetliyken hamileymişim yardım

Ayyy insallah vardir ya 😍😍 Pazartesi insallah guzel haberlerini aliriz. Dualarım seninle 🙏
Ya zaten düşük olsa anlarsin allah korusun. Ama senin beta da yükseliyor ne güzel.
Benim de kasık ağrım olmuştu adet olacağıma yormuştum.🤭
Düşük olsa kanama olur değil mi canım

Bugün yaptım

Eklentiler

• 20200701_224354.webp
    20200701_224354.webp
    39,3 KB · Görüntüleme: 87
Düşük olsa kanama olur değil mi canım
Kanamanın çok fazla sebebi olabilir direkt olarak düşük diyemeyiz ki. Ama mesela ben kimyasal geçirmiştim ve parca düşürmüştüm. Düşük olduğunu o zaman anlamıştım. Hamilelikte kanaması olup progestan kullanarak hamileliğini tamamlayan anneler var. Bu bebek olayı çok değişken mevzu, her şey olabiliyor.😏

Kanamanın çok fazla sebebi olabilir direkt olarak düşük diyemeyiz ki. Ama mesela ben kimyasal geçirmiştim ve parca düşürmüştüm. Düşük olduğunu o zaman anlamıştım. Hamilelikte kanaması olup progestan kullanarak hamileliğini tamamlayan anneler var. Bu bebek olayı çok değişken mevzu, her şey olabiliyor.😏
Benim adetim bitti ben kimyasal olsaydım beta yükselmezdi değil mi canım kusura bakma hiç bilgim yok ondan rahatsız ediyorum

Evet kanama aşırı yoğundu ama beta yükseldi kafam çok karışık yemin ediyorum

İnşaallah canım dediğim gibi oda bildiğin adet görmüş adet sancısı için hastaneye gitmiş iğne vurulmak için tesadüfen öğrenmiş oda darısı sanada bizede inşallah ❤️🙏
Hamileyken nasıl adet olmuş öyle bsy olabilir mi

Back