Canıminsallah yükselir ya insallahHadi insallah
Evet canım inşallah hamilesin benim görümcemde iki ay üzerine görmüş inşallah bebeğin seninledirKizlar öncellikle iyi geceler ben adetimin 2. Günü hormon tahlili vermek icin kadin doguma gittim bebek olmuyordu diye gittim aradan bir kac gun sonra beta hcg yi yanlislikla istedigini 21 ciktigini geliptekrar ettimem gerektigini söyledi gittim 40 a yükselmiş birkac gün daha bekleyelim dedi tamam dedim ama ben adet oldum yani yerlesme kanamasi degil bildiginiz yogun adetken hamile oldugumu ogrendim boylebirsey olabilir mi beni aydinlatir misiniz cok umutlandim bebegim benimle mi degil mi cok dusunuyorum allah simdiden razi olsun
Canim allah sesini duysun ama bildigin şapır şapır adettim yani hatta bugun 5. GunumEvet canım inşallah hamilesin benim görümcemde iki ay üzerine görmüş inşallah bebeğin seninledir☺
İnşaallah canım dediğim gibi oda bildiğin adet görmüş adet sancısı için hastaneye gitmiş iğne vurulmak için tesadüfen öğrenmiş oda darısı sanada bizede inşallahCanim allah sesini duysun ama bildigin şapır şapır adettim yani hatta bugun 5. Gunum
Gözün aydın bizede dua etKizlar bu arada idrar da yaptımcift silik cizgi
Allah kimseninkucagini bos birakmasin canim benimah o umutlar onca testler allah yüzümüzü güldürsünİnşaallah canım dediğim gibi oda bildiğin adet görmüş adet sancısı için hastaneye gitmiş iğne vurulmak için tesadüfen öğrenmiş oda darısı sanada bizede inşallah ❤
AminAllah kimseninkucagini bos birakmasin canim benimah o umutlar onca testler allah yüzümüzü güldürsün
Cok teşekkürederim 2. Gün 21 den 40 a cıkmış doktor bi 50 yi görelim dedi cuma gel diyorHamileysen bile az artış olmuş şaşırdım açıkçası .. inşallah sağlıklı ilerler
İnşaallah görürsün dua edicem senin içinCok teşekkürederim 2. Gün 21 den 40 a cıkmış doktor bi 50 yi görelim dedi cuma gel diyor
Allah razı olsun canim benim ben de sana duaciyimİnşaallah görürsün dua edicem senin için ☺
Cok tesekkur ederimEvet olabilir oluyor. Etrafımda çok duydum hayırlı olsun
Oluyor cnm her insanın gebelikleri farklıBenim anlayamadigim adet olan insan nasıl hamile oluyor
O kadar şaşkınım ki anlatamam allahtan tek istegim deger yukselsinOluyor cnm her insanın gebelikleri farklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?