Evet kesinlikle olur :) Size tavsiyem 3 ay arka arkaya baktırmanız ve değerlerin tamamını toplayıp 3'e bölerek genel değerinizin ne olduğunu bulmanız. Günden güne bile değişiyor değerler.Cevap verebilen olursa sevinirim
Adetliyken bi tık daha yüksek çıkıyor sanırım doğru mu biliyorumEvet kesinlikle olur :) Size tavsiyem 3 ay arka arkaya baktırmanız ve değerlerin tamamını toplayıp 3'e bölerek genel değerinizin ne olduğunu bulmanız. Günden güne bile değişiyor değerler.
Devlet hastaneleri maalesef bunu yapmıyor yakın zamanda amh değeriniz bakılmış diyip gönderiyorEvet kesinlikle olur :) Size tavsiyem 3 ay arka arkaya baktırmanız ve değerlerin tamamını toplayıp 3'e bölerek genel değerinizin ne olduğunu bulmanız. Günden güne bile değişiyor değerler.
Ayni yerde mi baktirmistiniz canımEvet canım kesinlikle oluyor ben adetli değilken 0,89 çıkmıştı adetliyken 1.90 çıktı
Evet doğru biliyorsunuz.Adetliyken bi tık daha yüksek çıkıyor sanırım doğru mu biliyorum
Ben özel laboratuvarda yaptırmıştım, devlet hastanelerinin makinalarına da asla güvenmiyorum.Devlet hastaneleri maalesef bunu yapmıyor yakın zamanda amh değeriniz bakılmış diyip gönderiyor
Benim ilk 1,85 çıktı 6 ay sonra 0,85 çıktı. Bugün bi daha verdim bakalımBen özel laboratuvarda yaptırmıştım, devlet hastanelerinin makinalarına da asla güvenmiyorum.
Beslenmene çok dikkat etmelisin ve sporuna dinlenmene. Bak bir hesabım var instada burdaki ismimle aynı takip et beslenme için yaptıklarımın sana da faydası olur belki.Benim ilk 1,85 çıktı 6 ay sonra 0,85 çıktı. Bugün bi daha verdim bakalım
Çıkınca yaz olur mu canım sonuç benim 004 008 çıktı kendimce umut arıyorumBenim ilk 1,85 çıktı 6 ay sonra 0,85 çıktı. Bugün bi daha verdim bakalım
Hatır canım farkliAyni yerde mi baktirmistiniz canım
Tek öğün besleniyorum , hergün düzenli spor yapıyorum bakacağım hesabına canım teşekkür ederimBeslenmene çok dikkat etmelisin ve sporuna dinlenmene. Bak bir hesabım var instada burdaki ismimle aynı takip et beslenme için yaptıklarımın sana da faydası olur belki.
Haklısınız doktorda ultrasonda gördüğümüz folikul sayısı önemli dedi ve senin iyi görünüyor dedi. Ama işte insan olmayışına bi bahane arıyor sanırımBence fark oluyordur ama önemli olan amh değil ultrasondaki yumurta sayısı yani amh artsa bile ultrasondaki sayı aynı olabiliyor
Tamam canım yazarımÇıkınca yaz olur mu canım sonuç benim 004 008 çıktı kendimce umut arıyorum
Bence ikinci verdiğiniz yerde bi sorun vardı bu değer normal1,57 çıkmış sonucum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?