• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adetlerim düzensiz nasıl hamile kalabilirim

duygum35

Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2012
11
0
16
İzmir
adetlerim hep düzensiz bekarlığımdan beri.bekarken çok adet düzenleyiici hap kullandım.hamile kalamamda onların etkisi varmıdır acaba.5,5 senelik evliyim şimdi adetlerim her ay geliyo ama tam gününde değil yane .

cnm benimde adetlerim düzensizdi bi dr buldum bi senede olur dedi 1 ay sora hamile kaldım adet sökücü ve bi kaç iğneyle yumurtlamama yardımcı oldu sorada yumurta çatlattı iğneyle 2 gün ilişki istedi sora gittim kontrol etti işe yarammaış önümüzdeki ay gel dedi tekrardan gittim 5 haftalık hamileydim mücize işte bir senedir olmuodu ama malesef 6 aylık kaybettim bebeğimi

adetlerim hep düzensiz bekarlığımdan beri.bekarken çok adet düzenleyiici hap kullandım.hamile kalamamda onların etkisi varmıdır acaba.5,5 senelik evliyim şimdi adetlerim her ay geliyo ama tam gününde değil yane .
ibrahim saraçolu soğan kürünü denedinmi cok kişi hamile kaldı:26:

benimde evlenmeden önceden beri düzensizdi adetlerim pko vardı 4 ay önce evlendim. korunmuyorum . evlendiğimde ilk iki ay düzenli geldi adetlerim. 3. ay yine gelmedi hamileyim sandım ama malesef tesler negatif cıktı. doktora gittim pko tekralamiş şimdi adet sökücü hap verdi adet olunca tekrar gidicem dokotora yumutlamama yardımcı olacak hap vercem dedi umarım işe yarar szede tavsiyem cok geç kalmadan doktor kontrolunuden geçmeniz..

bendede polistik over var onun için olmuyo galiba evet gidecğim doktora ama ilk önce zayıflamam lazım öle diyecekler çünkü biliyorum yazın gitmeyi düşünüyorum doktora

banada zayıfla dediler %40 kilo yüzünden oluyormuş pko zaten ama sen yinede doktora git diyete de başla biran önce çünkü adet olamadıkca kilo verimi zorlaşıyor ve üzerine kat kat alıyoruz kilo

benımde pko sağ yumurtalığımda.pko hamıle kalmayı zorlastırıyormu herkeste ? yoksa pko olup hamıle kalan varmı ılk denemede?

genelde zorlu oluyor ama ilk denemede hamile kalanlarda var benim bildiğim kadarı iilee

dahiliyeye gidip kan tahlillerini yaptırdım ama diyetisyen bir ay izine çıkmış tamda beni buldu yane ne güzel karar vermiştim bir ay sonra artık gidicem diyetisyene.ondan sonra kadın doğum artık yoksa başka türlü olmucak b iş

eğer kilo vermeye gönül koyduysan diyetisyene ihtiyaç yok canım. bir ay boş durma sen dikkat et yediklerine yine.. ve bol bol su günde 3 lt mutlaka su içmelisin. kadın doğumu erteleme derim ben ısrarla..

evet bir ay yediklerime dikkat etmeyi düşünüyorum cnm

merhaba canımm.mutlaka kadın doguma görünmen gerek..adetlerin düzensizce sende puko hastalığı olabilir canımmm...hamile kalmak istiyorsan erteleme canımm..çünkü çok zor bir süreç hemen kontrollerini ol derimm...ben 3 yıl oldu hala gebelik yokk..büütn testlerimiz temiz çıktı ama gebelik oluşmuyorr onu araştırıyoruz hala..benim gibi uğraşma bukadar yıll hemen tedavine başla gecikmeden canımmm..

Benim kız kardeşim yılda 1-2 defa ancak adet görüyordu, tedaviye bile başlamadan bebeği oldu.

1 yıl korunmadı, o korunmadığı dönemde adet görmedi belkide ama bebişimiz şimdi 11 aylık oldu.

Elinizden geleni yapın ama, umut kesmeyin derim ben. Zamanı gelince olacak biizniallah..
.

benimde 2 senedir her ay geliyor adetlerim 2 sene öncesine kadar 3 ayda bir gelirdi bekarken çok adet düzenleyici içtim haplar tembelleştiriyomuş yumutalıkları heralde öle duydum

mrb cnm benimde evlendikten sonra bozuldu düzenim öncesi 28 günde olurdum kadın doğuma gittim diane 35 verdi düzene girsin başka sorunun yok dedi 3 ay kullancam şimdi birde multivitamin verdi yani bence sende git cnm bebek düşünüyorsun zaten doktor kontrolünde kalman daha iyi

Adetlerin düzensiz,kilo alımı ,tüylenme vs belirtiler varsa pko olabilirsin.inşallah değilsindirde tabiki.Bende pko var ve adetlerim hep düzensizdir.Bunun için jinekologa gidip ultrasondan baktırıp adetinin 3. günü hormon tahlili yaptırmalısın ihmal etme geçmiş olsun:16:

diane35 bekarken 1 sene kullandım ben bu ilacı genede faydasını görmedim başka adet düzenleyicilerdende çok verdi düzene girsin diye ama ne yazıkki adet düzenleyici içince geliyodu içmeyince gelmiyordu.hamile kalamamda bunların etkisi olabilir

Back