adetle başım belada

SiriNe__

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2015
343
148
53
merhabalar..:KK17: Benim sıkıntım biraz değişik sanırım araştırdım ama hiç duymadım böyle birşey. bebek denemelerine basladığımzdan beri adam akıllı adet olamıyorum. 4ay öncesine kadar gayet düzenli adet gören ben ekim ayında hiç olmadım doktor ilaç verdi kasım ayında oldum.hormonlara bakıldı gayet normal. aralık ayında çok oldum. bu ay yıne yok bugun gecikmesinin 3.günü test yaptım oda negatif napıcam bilmiyorum :S kiste falanda bakıldı oda yok. iyice kafama takmaya basladım acayıp sinirim bozuluyo. başına böyle bişey gelen var mı diycem sanmıyorum her tuhaflık beni bulur. :silah:

normalde adetin düzenliyse bu süreçte çok fazla stres yaptığın için bozulmuş olabilir.sıkma canını.zaten tedaviye başlamışın onuda hallederler.

Arkadaşlar benim adetim tam 23 gün gecikti. İdrar ve kan testleri negatif. Doktor ultrasonda baktı ve daha önce olan kistlerimin yok olduğunu söyledi. Adet söktürücü olarak progestan ilacını verdi ama ben daha önce 7 ay falan kullandım ilacı. Sonrasında adetim düzene girdi mi diye bıraktım 5 ay düzenliydi ama bu ay yine çok gecikti. Sat 6 aralık. Bende daha önce çok duyduğum soğan kürüne başladım. Bugün3. Günüm acaba benim gibi olan var mı sonuç ne oldu neden adetim bu kadar gecikmiştir?
Yardımcı olun lütfeenn kafam çok karışık

bende başlıycam soğan kürüne adet bitiminden 7 gün sonra başlanıyo sanırım. umarım işe yarar. nasıl içiceğim hakkında endişeliyim.midemi bulndırır içemem kesin :işsiz:

Back