!!!Adetiniz geçti ve negatif çıktıysa hemen adet söktürücü kullanmayın!!!

Bncede biraz daha bekle cnm,ins bu rahim kalinlasmasi iyiye isarettir.

Merhaba arkadaslar...bende 13.02 de kürtaj oldum bebeğimin 7/8 haftalarda kalbi durdu ilk gebeligimdi...kürtajdan 29 gün sonra adetim geldi 7 gün sürdü ve cok kan kaybettim daha hic bu kadar kan kaybetmemisdim ama kürtajdan sonra normalmis...14 martta adet oldum 20 martta bitti ve simdi ikinci adetimi bekliyorum ama gelmedi buda ister istemez canımı cok SIKIYOR moralimi bozuyor her WC ye gittigimde İNSALLAH gelmisdir diyorum ama yok kafama cok takdım ondan gelmiyor galiba stress yapdım 10 nisanda bekledım hesabıma göre 10 veya 11 nisan gelmeliydi hatta 7 ve 8 nisanda kasık agrım da vardı ve sivilcede cıkmısdı yüzümde sevinmisdim adetim geliyor diye ama sivilceler gitti suan hicbir adet belirtisi yok 11 nisanda sabah ben hastaneye gittim doktora dedim adetim gelmesini bekliyorum kürtajdan sonra adet düzensizligi normalmis dedim ama ben bi rahmime bakmanızı istiyorum bi sorun felan varmı diye dedim doktor önce kan aldı gebelik felan varmı diye ben gerci gebelik felan da beklemiyorum öyle bi süpem yok gercı korunmadım ama yani ilk adetimden sonra gribe yakalanmısdım cok hastaydım yani esimlede dogru düygün birlikte olmadıgım iicn gebelik beklemiyorum zaten kandada bisey cıkmadı Beta HCG 2.38 cıkdı rahimdede yumurtalıgımın üzerinde 38 mm Kist oldugunu söyledi ama kötü bisey degil adetiniy gelsin adetle birlikte oda yok olur dedi...ve 10 gün icinde adet olmazsanız tekrar gelin adet söktürücü yazacam dedi...ben adet söktürücü istemiyorum dogal yoldan adet olmak istiyorum suan canım cok SIKKIN ve bu ayda gebelik icin calısmalara baslicakdık ama adet olamıyorumki...benim gebelikten önce hic adet düzensizligim olmamısdı hemende gebe kalmısdım simdi böyle ne olacak offffffffffff

SERAP seninde 1 düsügün olmus 2 aylık bebegimin kalbi durmusdu yazmısdın degilmi ?? ve simdi yine gebesin hayırlı olsun....ALLAH sag saglim kucagına almayı nasip eder İNSALLAH....sende nasıldı kürtajdan sonra adet düzenin ???

cnm oncelıkle cok gecmıs olsun.. kolay seylr degıl bunlar. beta 2 38 aslında bole kanda dusuk cıkıp cok yukselen arkadaslar var . ama kıst demıs. sogan suyu bıre bır kıst cnm bn faydasını gordum . rbbm hyrlısını versın ıns. .

evet canım kist dedi yumurtalıkda kist olusmus dedi ama cok normal kötü bisey degil dedi adetle birlikte yok olur gider dedi...ama ben sizin yorumlarınızı basdan sona kadar okudum....yani burda bazı arkadasların Beta cok daha az cıkmıs daha sonra yükselmis buda bana aceba mı dedirdi ??? ama sonrada düsündüm ben 13.02 de kürtaj oldum ya belkide bendeki o beta 2.38 düsükden kalmadır ?? ama halen hic adet belirtisi yok İNSALLAH kötü bisey yokdur...kürtajdan sonra tüplerde yapısıklık meydana gelebiliyormus ya aklıma kötü seyler geliyor sonrada yok rahat ol adetin gelcek bir kac güne aklını karıstırma diye kendimi sakinlestirmeye calısıyorum doktora rahime bak demesem zaten bakmicakdı ayrıca dikatli bile bakmadı oraya uzandıgım ile kalkdigim bir oldu offff iyi bir doktora ihtiyacım var benim böyle hic rahat degilim

Cnm bn kist ameliyatida oldm 4 sene once icimde patlamislar hc kist oldugunu blmyodm sdce adetlerm gcikirdi hep. Kist cesitleri ck bazisina bebek oneriyolr gtsin diye kistti takma bile kfana. Hmm yeni kurtaj olmussun dedign gb blkide ondan beta bu sekilde cikmstr. Cnm bak evt kurtajdan snr adetleri degisende var. Cnm bole dusunme bnm kuzen arka arkaya dusuk yapti kurtaj oldu hemen gene oldu bebegi:) hc aklina kotu bsy gtrme ttlm bk bnde bklyrm bana tutunsa bi kere diye rbbm hyrlsni vrsn cnm pozitf dusun cnm her dktr Onmli sikayt olmadigi surece bazi doktrlar alttan bakmiyolar.uzulme cnm hyrlsi olsun hkknda ins .

canim insallah hayirlisiyla sagliklica atlatir aliriz bebislerimizi kucagimiza
bende son haftalardayim zaman yaklastikca heyecan korku artiyor.dogumu yapinca iyi haberlerini bekliyoruz.tum anneler ve bebisler allah a emanetsiniz....

azranur öncelikle şunu söyleyim sen kürtajdan sonra zaten adet görmüşsün. yani dediğin gibi tüplerde yapışıklık falan yoktur. benim de bebeğimin 8 haftalıkken kalbi atmadığı için kürtaj oldum. 40 veya 41. gün de adet oldum o da son adet tarihim zaten 28 ocak. sonra bi daha olmadım. satımdan 58 gün sonra da hamile olduğumu öğrendim. geç döllenme olmuş. ben doktora kürtajın adet düzenini etkileyip etkilemeyeceğini sorduğumda yalnızca kürtajdan sonraki ilk adetin 10 güne kadar gecikebileceğini, sonrasında düzenin nasılsa öyle devam edeceğini söyledi. yani kürtaj adet düzenini etkilemiyo. benim sattan sonra 44. günümde beta 0,23 çıktı. 58. günde ise 17 idi. yani canım belli olmuyor hiç. doktor gebelik kesin yok demişti. 17yi görünce kimyasal dedi. 4 gün sonra 147 oldu ve bi hafta sonrasında da keseyi gördük. haftaya da allahım nasip ederse bebeğimizle tanışıcaz. artık hiç bişeye kesin diyemiyorum ben. allahım ol derse oluyor işte.. umarım senden de hayırlı haberler alırız. olacağı varsa bi kere ilişkiye girer hamile kalırsın. herşey allahtan..

Slm arkadaşlar bugün gecikmemin 13.gunu 2 kez kan testi negatif ,2 de evde idrar testi yaptım biri negatif birinde silik çizgi çıktı ilk defa böyle adet gecikmesi yaşıyorum salı gününe doktora randevu aldım bakalım nolcak ...

silik çizgi ne zmn çıktı canım? silik de olsa pozitif demek çünkü. umarım salıya güzel haberlerle gelirsin

Kızlar nolur yardımm !!!

Benim durumum biraz karışık.Ben 3.5 yıl hap ile korundum.1 Şubat 2013'de son hapımı içtim.Hapı bıraktıktan sonra genelde 3 ay korunun diyorlar.Ama ben 1.5 ay bekleyebildim sadece.Yani şuanki durumumun hap ile de bir ilgisi olabilir mi?yani eski düzenine geri dönmek için bocalıyor mu vücudum?

Her neyse Hapı bıraktığımdan bu yana iki kere adet gördüm .
6 şubat - 8 Mart
bunlar son adet tarihlerim
Bugün yanılmıyorsam 38 gün oldu adet görmeyeli..

Bekarken 33 günde falan gelirdi.ama hapı kullanınca zaten 21 tane hap içiosun 7 gün ara veriosun o aralıkta da adet görüosun..

Yukarıda da yazdım son adet tarihlerimi

ara ara idrar testi yaptım negatif çıktı hep

en son bu geçtiğimiz perşembe doktora gittim dedim durum böyle böyle gebelikten şüpheleniyorum geciktim dedim.son adet tarihimi sordu 8 mart diyince kanda bakalım dedi.gittiğim günde 35.gün sonuç negatif çıktı...bana adet söktürücü verdi ismi Lutenyl.içerisinde 10 tane hap var.bana sabah akşam iç 5 gün sonra adet görürsün dedi...
Şimdi tesadüfen bu yazılanları okuyunca şok geçirdim resmen elim ayağım titriyor.10 Tane haptan 7 sini içmiş bulunmaktayım...Sizce bırakayım mı ? nolur bana yardım edin

sizler gibi hamile olabilme ihtimalim varmıdır?bu hapların bir zararı olur mu? Çok korkuyorum....

tikita hemen paniğe kapılma cnm. ben de tarlusal adlı adet söktürücüden 4 tane içmişitim. burada başka bir arkadaş var o 24 tane içmiş ve bugün yarın doğumu olacak. belki de oldu şu günlerde bilemiyorum. doktor bana ilacın bebeğe zararlı olmayacağını hatta içerisindeki progesteron sayesinde daha sıkı tutunacağını söyledi. çünkü düşük riski olan bayanlara da progesteron içeren bir ilaç veriyorlarmış. çok endişeleniyorsan yarın tekrar kan ver canım için rahatlasın. yine negatif çıkarsa da ilacını bitirirsin.

Son düzenleme:

cok tsk ederim canım cevabın icin....bende kafama takmayım diyorumda elimde degil...kürtajdan sonra hastalık hastası oldum ben galiba herseyde aklıma kötü kötü seyler getiriyorum...bendede alttan bakmadı doktor...doktor ciddi bisey yok diyor ama güvenemiyorum doktora ben kürtajdan sonra ilk adetimi 29 gün sonra gördüm cok sevindim cünkü benim normaldede adetim cok düzenliydi 28-29 günde adet olurdum...ve tabiki sevindim ayyy adet düzeni bozulmadı felan diye ama simdi 2 adetimi bekliyorum bir türlü gelmiyor bak ayın 15 oldu halen hicbir belirtim yok WC her gittigimde İNSALLAH gelmisdir diyerek gidiyorum galiba cok fazla kafama takdım cok stress yapdım kendime ondan gelmiyor esim de diyor biraz rahat ol bu kadar SIKINTI yapma kendine unut kürtajıda unut adetide unut hersey olacagına varır rahat ol felan diyo sabah ise gierken bile aynısını dedi yine hani ben sabah yine üzüldüm gelmemis diye aceba kist ciddi biseymi diye esim de bak yine aynısını yapıyorsun rahat ol...beklersin 10 gün icinde gelmezse yine doktora gidersin dedi..evet galiba herseyi kafamdan silmeliyim rahatlamalıyım bu arada ALLAHIM İNSALLAH tez zamanda seninde gönlüne göre verir canım İNSALLAH tez zamanda kucagını doldurur ALLAHIM....

Serap cok tsk ederim cevabın icin...İNSALLAH gebeyimdir ama bilmiyorum hic gebelik hissi yok suan hicbirsey hissetmiyorum ne adetim gelecekmis gibi nede gebelik varmıs gibi hicbir belirti yok...ve dedigim gibi doktor kist var dedi ve önemsiz ciddi bisey degil dedi...ama bu kist gecende vardi ve ozamanda doktor bana dediki adetinle birlikte yok olur dedi ama ben gecen ay adet gördüm ve yok olmamıs iste yerinde duruyor sankı adetimin gelmemesini o kiste baglıyorum ama beklicem bakalım bu ayın sonuna kadar beklicem gelmezse ozaman doktora gidecem gelmezse 10 gün icinde gel adet söktürücü yazalım dedi ama ben en iyisi ay sonunu bekleyim hem tekrar bir test yapdırırım negativ cıkarsa adet söktürücüyü alırım...ama gebelik yoksa İNSALLAH en kısa zamanda adetim kendiliginden gelir hem Serap ben ilk gebeligimi kendim hissettim bildim gebe oldugumu bu sefer inan hicbir belirti yok 10-11 Nisanda adet olmalıydım ozaman sivilce cıkdı hafif kasık agrisi oldu bende dedimki kendi kendime ha tamam geliyor adetim süper aynı düzen devam edecek dedim ilkide 29 gün sonra geldi ya benimde normal adet düzenim 28-29 günde bir....ama sivilceler yok oldu ksık agrısı yok oldu...sadece akıntım var ay bilmiyorum İNSALLAH senin gibidir ve İNSALLAH gec döllenme olmusdur....ay düsüncesi bile suan icimi kıpır kıpır yaptı....hayırlısı yaaa arkadaslar kafama takmayım diyorumda ben galiba baya bi hastalık hastası oldum kürtaj beni cok etkiledi

Bu arada Serap hayırlı olsun canım...ALLAHIM INSALLAH sag saglim Bebegini kucagına almayı nasıp etsin ve darısı İNSALLAH tüm anne baba olmak istiyenlere...İNSALLAH cümlemizin gönlüne göre verir ALLAHIM INSALLAH....

birde sey dicekdim sen dedin ya kürtaj adetin düzenini bozmaz diye banada tam tersini dedik bir kac doktor baslarda adet düzeni bozulur dedi...daha sonraları eski düzene girer dedi ama ilk aylarda düzen bozulur dedi hatta 11 Nisanda doktora gittigimdede oda aynısı dedi kürtajdan sonra 2 ay adet görmeyenler var sen ilk adetini görmüssün buda gelir en kısa zamanda SIKINTI yapma demisdi doktor normal düzenin bozulması demisdi...

canım stres olma hemen ben ne evliliğimden önce ne sonra hiç adet düzensizliği yaşamadım... aralıkta kalp atışı alınamadığı için kürtaj oldum vee tam 57 gün sonra adet oldum... üzüntüden kaynaklı tamamen.. hormonlar hemen normal seviyeye dönmüyor malesef.... ama bir daha ki adetimi tam 28 gün sonra gördüm her zaman ki gibi.. bu ay gecikti korunma süresi bitmişti bu ay denemlere başlamıştık ama gebelik testleri negatifti zaten hiç hamile gibi de hissetmiyordum doktora gittim hormonlarıma baktırdım herşey normal,hamile de değilim adet söktürücü yazdı 1 tane aldım ve hemen regl oldum.. sanırım biraz da dört gözle bekliyoruz tedirginlik oluştu çünkü kürtajdan sonraa... doktor psikolojik ya da mevsimsel sakin ol sadece dedi.. folik asite devam artık.. sende doktoruna görün canım en güzeli bu için rahatlasınn.. söktücü kullanmayı bende hiç istememiştim ama zaten 1 tanesi bile yetti psikolojik olduğu çok belli yani.. Rabbim bir daha aynı acıyı yaşatmasın hiç birimize sağlıkla kavuşalım bebeklerimize en kısa zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…