!!!Adetiniz geçti ve negatif çıktıysa hemen adet söktürücü kullanmayın!!!

Amin cnm ilacim bitti iki gun oldu biteli bekliyorm bende. Yanliz goguslerim agiriyo iki gundur. Sanirim olcam adet glb . Bklm bklemedym . Adetmn 3.gunu gel ddi gtcm bu ay rahim filmide cekilcm . İns rbbm banada o duyguyu tattirir.

amin canım aminn, allah hakkımızda hayırlısını versin. umarım bi sorun yoktur herşey normal çıkar tatlım..

aynı durumdayız cnm bnm de bgn 16.günm gecikmem de testler hep negatif yrn dr a gidicem,ptesi kan verdim 0,15 çıktı dr yrn kesin söktürücü verecek hatta bnde konuyla ilgili topic açmıştım kullansam mı diye şimdi yazdıklarını görünce dr verse de beklesem diyorum ..

İns serapcm ins. Stresliyim bu aralar cok . Esmde askere gtcek agustosda. Beynim iyice doldu . Rhtlatamiyorm kendimi
canım stres falan yapma. azcık oluruna bırak. her şey allahtan bizim elimizden bişey gelmiyor. o yüzden de beklemekten başka çaremiz yok. canım hakkında hayırlısı tabiki ama eşin de askere gidecekse eğer sen onsuz, hamileliğin en zor zamanlarında yani sonlarında yanında olamayacak, onsuz doğuma gideceksin, küçücük bebekle eşin olmadan uğraşacaksın... onun için de zor aklı hep sizde kalacak, günleri zor geçecek... hakkınızda hayırlısı olsun canım ama belki askerden döndükten sonra daha iyi olabilir sizin için..

amin canım sağolasın.adet olmazsam yapmayı düşünüyorum.senin belirtin varmı?
canım benim kasık ve bel ağrım vardı onlarda geçti. yeni yeni göğüs hassasiyetim başladı, bi de karnım çok şiş gazım var. başka da bi şey yok allaha şükür. inşallah herşey yolundadır..

kızlar olmadı bu ayda..
....ama calışmalara tabiki devam..
inşallah önümüzdeki ayda hamiş haberlerini senden alırız canım..

canım eğer adetlerin düzenliyse, ilk defa böyle bir gecikme yaşıyorsan bence ilaç kullanma hemen. bekle kendiliğinden olacaktır nasılsa. ama hep böyle bi düzensizlik oluyosa, ilaçla falan adet görebiliyosan o zmn doktorun ilaç verirse kullan. benim doktorum hamile olduğumu öğrendiği halde ilaca devam et demişti pislik. inşallah öyle bi doktora denk gelmezsin canım. insan doktoruna da güvenemeyecekse ne yapacak yani? herkes gidip tıp okuyup kendi doktorluğunu kendi mi yapsın...
benim de anlattığım gibi bebeğim kanda battan 19 gün sonra, idrarda 20 gün sonra çıktı. hakkımızda hayırlısı canım umarım hamilesindir. dikkat et kendine. sonucunu da yaz mutlaka. böyle benim gibi örnekler çoğaldıkça başkalarına da umut oluruz inşallah..

Bben mevsimdongulerinde bile adet gecikmesi yasamadim ilk defa basima boyle bisi gelio,bnde napsam bilemedim peki ozel oacak ama iliskiden kac gun sonra belli oldu senn,biz en son 20 mart da iliskimiz oldu sat 24 subat bat 27 mart 30-31 gunde bir duzenli adet olurum ben heray bu ay bole olunca napcami bilemedim..

Son düzenleme:

valla canım belli bi periyodla ilişkiye girmediğimiz için bilmiyorum hangisinde oldu. adetlerin düzenli madem bekle bakalım. inşallah hamilesindir. ama değilsen ve bu sefer geciktiyse de bi iki ay içinde hamile haberlerini alıcaz demekki. çünkü adetleri düzenli olan kişinin bozulması vücudun kendini hamileliğe hazırlaması olarak yorumlanıyo. kısa zaman içinde hayırlı haberlerini alacağımıza ben inanıyorum. bak serap demişti dersin :)

inşallah temiz çıkar canım hayırlı haberlerini bekliyorum..

Kızlar bugün doktora gittim rahimde kalinlasma var ama test negatif. Doktorun yanina sonuç göstermeye girmedim çünkü söktürucu verecek ama onu da kullanmak istemiyorum beklicem.biraz daha.

Kızlar bugün doktora gittim rahimde kalinlasma var ama test negatif. Doktorun yanina sonuç göstermeye girmedim çünkü söktürucu verecek ama onu da kullanmak istemiyorum beklicem.biraz daha.

hmm cnm bn kullandm sokturucuyu kıst yok bebek yok dedı. ama alttan muayene etmedı tabı.. kullan adetının 3.gunu gl ddı bnde kullanmasam mı dedm hp ama kullandm. sn gene kalbının sesı dınle cnm...

Bana alttan baktı canim. Bana da temiz dedi yumurtaliklarinda iyi dedi daha önce başka doktorda hamile kalabilirsiniz demişti. Gecenay kahverengimsi oldu bu ayda böyle doktora gitmekten sıkıldım açıkçası ama madem temiz madem sıkıntı yok madem rahim duvarim kalinlasmis beklerim hiç niyetim yok dışarıdan müdahale etmeye.

Yrn saat 10 da randevum once tahlil ister heralde ama ben alttan da bakmasini istiycem :)hersey garanti olsun :) serapciim dedigin gbi bu ay yoksa bile ilk hamis oldugum ay yazarim sana :) rabbim senn bebisine de saglik versin insallah senin d hayirli hbrlerin bekliyoruz :) bnde yn yazarim buraya sonucu ins guzel hbrler yazarim :)

bncede o o zaman ıcme cnm.....hyrlısı olsun ıns..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…