• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Haha keşke gebelik testlerini birbirimize dosya olarak aktarabilseydik :-) o zaman sana yollardim hemencik yapardin :D

Bizde seninleyiz osay3 osay3 seni tek basina bekletmeyiz bende bekliyorum ovulasyon testini gecen hafta idrak ettim ne oldugunu. :KK53: Sonucunu yaz

Ayyy yerimmm sizi kiiiii :KK200::oops: gonderirim sonucu. Ben yumurtladim bu ay ama adete yakin koyu cift cikarsa gebelik olabiliyormus ya dun belirgindi cizgi ama yeterince koyu degildi kasiklarimda cokagriyor aslinda hastalancam hatta akintimda degisti ama ccikmadik candan umut kesilmiyor işte. İlla o kirmizilari gorene kadar kafamiza girmeyecek

Yok şekerim gerçek baktım burda yapmışlar deneyeyiim dedim çamaşır suyuna göre hamile değilim karbonata göre hamileyim :KK70:
Allahimmm ne gunler gorecegim daha. Kiz ben ne karacahilmisim du burda prof olcaz bundan umidim var.
Bende gidiim de cifle porcozden kombinasyon yapayim ortaya karisik birsey olsun:KK71::KK71:

Ayyy yerimmm sizi kiiiii :KK200::oops: gonderirim sonucu. Ben yumurtladim bu ay ama adete yakin koyu cift cikarsa gebelik olabiliyormus ya dun belirgindi cizgi ama yeterince koyu degildi kasiklarimda cokagriyor aslinda hastalancam hatta akintimda degisti ama ccikmadik candan umut kesilmiyor işte. İlla o kirmizilari gorene kadar kafamiza girmeyecek
Aynen canim ya bizde 1 kere rastgele yapmis olduk gunumu bilmeden. Ona bile bu kadar kafa yordum bide sen.ovul.yapiyosun cook normal canm bnm :)

Seni yalniz birakcagimi sanmiyorum canm bende negatif gorcegime adapteyim o yuzden moralimi bozmamaya calisiyorum. Belki bu sefer basaramayabiliriz ama er yada gec nasibimizde varsa o popoyu temizlemek Allah verir :KK22:

Hehe :) yok ya senden sevinelim bari. Kendimden ii haber alamadım senin haberin müjde olsun bari bana...

Bu ay da fos çıktı :(
Dun cok daga kirmizydi bi umut koyulur dedim ama kacinilmaz son kırmızılar gelecek inşallah bidaha ki sefer olur off :(

Eklentiler

• P_20151005_110914_NT.webp
    P_20151005_110914_NT.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 48
Bu ay da fos çıktı :KK43:
Dun cok daga kirmizydi bi umut koyulur dedim ama kacinilmaz son kırmızılar gelecek inşallah bidaha ki sefer olur off :KK43:
Dun dolumuydun benim burda okuyupta anlamaya calistigim kadariyla en koyusu neyse ondan sonraki gun renk dusmusse bi onceki aksam oluyor sanirim pek anlamiyorum :(

Dun dolumuydun benim burda okuyupta anlamaya calistigim kadariyla en koyusu neyse ondan sonraki gun renk dusmusse bi onceki aksam oluyor sanirim pek anlamiyorum :KK43:

Canim ben ovulasyonn testiyle gebelik var mi diye ogrenmeye calisiyodum ama ikinci cizgi koyu cikmadigi icin gebelik yok demek.

Back
X