Teşekkür ederim deniyim bakalım hersey çocuk için :)))Bende womenlog kullanıyorum onu da denemeni tavsiye ederim :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim deniyim bakalım hersey çocuk için :)))Bende womenlog kullanıyorum onu da denemeni tavsiye ederim :)
Test yaptın mi minigimmm :) kendimmis gibi merak ediyorum sizleri deG Gezginanneadayi89 canim sabah yap bizede guzel haberlerini ver. Bende ya kara haber vericem ya da 1 gun gecikme![]()
Canim üstüne görme dedikleri şey olabilir mi acaba?Kızlar herkese merhaba 4ekimde adet olmam gerekiyodu ama olmadim, ama hic bir belirti yok sıfır, bide gecen ay adetimden sonra kanama olmustu acaba omu etkiledi adetimi
Canim üstüne görme dedikleri şey olabilir mi acaba?
Simdi ben gecen ay yani 6eylulde adet oldum adetim bitti bir hafta sonra falan azcik azcik kanamam oldu adet gibi,bu ay yani ekimin 4unde adet olmam gerekiyodu olmadim hala, hatta gecen ay adetten sonra gelen kanama icin doktoru aradim bazen kani atamaz vücut sonra atabilir endise edecek bisey yok dedi.Canim üstüne görme dedikleri şey olabilir mi acaba?
Aminnn canim. Henuz gelen yok. Oglen gibi eczaneye cikicam test almak icin. Yapinca paylasicam sonucunuRabbim yüzünü ve yüzümüzü güldürsün insaallah. Hayırlı haberlerini bekliyoruz.
Hosgelgin Sevindim canim. Gelmesin bi kere de aaaaCanım nasılsın valla gelen giden yok henüz bakalım dün bir ara peçetede minik bir pembelik gördüm dedim tamam adet oldum ama şuan gelen yok henüz bakalım benim zaten 28-30 arası değişiyor bugün 30 oldu gecikme diyemem bakalım hayırlısı artık seni merak ediyoruz yap testi de gel bakalım :)
Oglen alip yapcam canimm :) bende sıkı takipteyim kendimizin olmasa bile arkadaslarinkiyle mutlu oluyoruz guzel biseyTest yaptın mi minigimmm :) kendimmis gibi merak ediyorum sizleri de
Hosgelgin Sevindim canim. Gelmesin bi kere de aaaa
Eczaneden test alip gelene kadar olmazsam iyidir :))
Bende 30 31 32 gunde bir oluyorum. Bugun 32.gun kritik
Saol canim insallah bugun birileri hamileyimm desin 1 kisinin mutlulugu burda bi cok kisiyi mutlu ediyor, yani sende bana pozitiflerle gel arkadasim :)Yapınca hemen yaz bakalım merak ediyorum inşallah bebeğin seninledir canım![]()
Saol canim insallah bugun birileri hamileyimm desin 1 kisinin mutlulugu burda bi cok kisiyi mutlu ediyor, yani sende bana pozitiflerle gel arkadasim :)
En guzeli . Benimde yapasim yoktuda @uterinaa benim aklimi çeldiAy inşallah ben daha test yapmayacağım bir kaç gün geçsin kırmızı kart yemessem o zaman yapaacğım![]()
Ay inşallah ben daha test yapmayacağım bir kaç gün geçsin kırmızı kart yemessem o zaman yapaacğım![]()
En guzeli . Benimde yapasim yoktuda @uterinaa benim aklimi çeldison 1 kez yapicam bakalim. Ondan sonra emekliye ayrilirim hallerimle gelgitlerimle
![]()
Beklemek çok zor kızlar :) ahh şu umut yok mu. Kızlar iyi ki varsınız ben iş gereği ailemden sevdiklerimden çok uzakta yaşıyorum yilda 2 kez falan görebiliyorum onlari. Her zaman herkesle de konusulmuyor ama burda her zaman sizinle herşeyi paylaşabiliyorum hepimiz ayni dertte olduğumuz için birbirimize sabırla destek oluyoruz. İyi ki varsiniz bu zor bekleyisleri sonu husranda olsa mutlulukda olsa sizinle kolaylaşıyor
En guzeli . Benimde yapasim yoktuda @uterinaa benim aklimi çeldison 1 kez yapicam bakalim. Ondan sonra emekliye ayrilirim hallerimle gelgitlerimle
![]()
Usengec kicimi kipirdatirsam 12 gibi gidicem eczaneye.Ne zaman yapcan testi canım
Usengec kicimi kipirdatirsam 12 gibi gidicem eczaneye.![]()