- 6 Eylül 2015
- 414
- 394
- 53
Yap canım belli olmaz bakarsın çift çizgi beliriverir :) inşallahhhhh

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yap canım belli olmaz bakarsın çift çizgi beliriverir :) inşallahhhhh
Kiz o gercekmi sakami yapiyosun anaciimAynen o eczaneye gitme kahrına evde çamaşır suyu ile test yaptım karbonatla yaptım hahah![]()
Hahaha deli bende son bi ovulasyon testi yapcam son 7 dakka gecsin diye bekliyorum :)Usengec kicimi kipirdatirsam 12 gibi gidicem eczaneye.![]()
Bizde seninleyizHahaha deli bende son bi ovulasyon testi yapcam son 7 dakka gecsin diye bekliyorum :)
Kiz o gercekmi sakami yapiyosun anaciim![]()
Bizde seninleyizosay3 seni tek basina bekletmeyiz bende bekliyorum ovulasyon testini gecen hafta idrak ettim ne oldugunu.
Sonucunu yaz
Yok şekerim gerçek baktım burda yapmışlar deneyeyiim dedim çamaşır suyuna göre hamile değilim karbonata göre hamileyim![]()
Allahimmm ne gunler gorecegim daha. Kiz ben ne karacahilmisim du burda prof olcaz bundan umidim var.Yok şekerim gerçek baktım burda yapmışlar deneyeyiim dedim çamaşır suyuna göre hamile değilim karbonata göre hamileyim![]()
Aynen canim ya bizde 1 kere rastgele yapmis olduk gunumu bilmeden. Ona bile bu kadar kafa yordum bide sen.ovul.yapiyosun cook normal canm bnm :)Ayyy yerimmm sizi kiiiiigonderirim sonucu. Ben yumurtladim bu ay ama adete yakin koyu cift cikarsa gebelik olabiliyormus ya dun belirgindi cizgi ama yeterince koyu degildi kasiklarimda cokagriyor aslinda hastalancam hatta akintimda degisti ama ccikmadik candan umut kesilmiyor işte. İlla o kirmizilari gorene kadar kafamiza girmeyecek
Keske canm ne iyi olurduu.Haha keşke gebelik testlerini birbirimize dosya olarak aktarabilseydiko zaman sana yollardim hemencik yapardin
![]()
Seni yalniz birakcagimi sanmiyorum canm bende negatif gorcegime adapteyim o yuzden moralimi bozmamaya calisiyorum. Belki bu sefer basaramayabiliriz ama er yada gec nasibimizde varsa o popoyu temizlemek Allah verirYaptım canımnegatif...
Hadi güzel haberler bekliyoruz
Seni yalniz birakcagimi sanmiyorum canm bende negatif gorcegime adapteyim o yuzden moralimi bozmamaya calisiyorum. Belki bu sefer basaramayabiliriz ama er yada gec nasibimizde varsa o popoyu temizlemek Allah verir![]()
Dun dolumuydun benim burda okuyupta anlamaya calistigim kadariyla en koyusu neyse ondan sonraki gun renk dusmusse bi onceki aksam oluyor sanirim pek anlamiyorumBu ay da fos çıktı
Dun cok daga kirmizydi bi umut koyulur dedim ama kacinilmaz son kırmızılar gelecek inşallah bidaha ki sefer olur off![]()
Saol canimsin. Bende giyinip gidim alayimda eger negatif ckarsa islerime bakayim kafa dagitayim :/Hehe :) yok ya senden sevinelim bari. Kendimden ii haber alamadım senin haberin müjde olsun bari bana...
Dun dolumuydun benim burda okuyupta anlamaya calistigim kadariyla en koyusu neyse ondan sonraki gun renk dusmusse bi onceki aksam oluyor sanirim pek anlamiyorum![]()
Himm bunu bilmiyodum canim ben bi tek yumurtlamaya yariyor sanmistimCanim ben ovulasyonn testiyle gebelik var mi diye ogrenmeye calisiyodum ama ikinci cizgi koyu cikmadigi icin gebelik yok demek.